Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 101.5
35 dk yürüyüş

son birkaç gündür fazlasıyla karbonhidrat tükettim şişko olarak ölücem galiba o değilde tabutumu tayşıyanlar amma konuşur arkamdan yemiş yemiş te s..mamış diye🙄
Pembe Lotus Pembe Lotus Allah şifa versin babacığına

Tövbe est ne biçim laf o ya niye öyle oldun sen gelmiyosun ki paylaşasın

Hayırlı cumalar
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 101.5
35 dk yürüyüş

son birkaç gündür fazlasıyla karbonhidrat tükettim şişko olarak ölücem galiba o değilde tabutumu tayşıyanlar amma konuşur arkamdan yemiş yemiş te s..mamış diye🙄
Bende aynı durumdayim ama karamsarlığa gerek yok cnm elbet vericez bu kilolari

Yoo çok güzel menün maşallah suyunda.
Mercimek bu haliyle ödem yaptı mu bilmiyorum yemek olarak yiyince şişiriyor ya merak ettim
yok canım hiç ödem yapmadı birde evet tarifi yapan kişinin söylediği gibi tok tutuyor 👍 bonus mutlaka dene bak ben tuz atmadım lor peynir koydum onun peyniri kâfi geldi bana

Afiyet olsun canım güzel menü. Yalnız kekin susamı fazla. Susam yağlı ve kalorisi yüksek. Dengeli beslenmişsin. Doymak için akşam yanına salata ekleyebilirdin
evet evet onu bende sonradan farkettim kaçırmışım biraz susamı ama çok lezzetli geldi bana arada kesin yaparım

♥️HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR OLSUN🙏

kızzzlllaaaarrrrr çok mutlu oldum :halay:

geçen hafta,. 86 ,. 90,.

bu hafta. 84 ,. 00 🧿🧿🧿🧿

Eklentiler

• 20210611_094155.webp
    20210611_094155.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 23
Sen dışarda az mı su içtin başın ağrıdı?
Hava esiyodu biraz çarpmıştır büyük ihtimalle 🙁 kimseden fayda gelsin diye bekleme çok ihtiyaç varsa sen bırak kimse düşünmüyo bazen anlayamıyo o halini.

3 kaşık bezelye az ikindi de hiç yemeyip akşamı daha dolu yeseydin daha iyi olurdu belki yine de kötü değil menün afiyet olsun

Güzel olmuş fulya afiyet olsun
Yok adet oldum gece geceden başladı. Birkac kez yazdim ya buraya yine bulanii gorme falan olmuştu o anda tansiyonmu seker mi bisey oynuyo bence anlayamiyorum. Su cok iciyorum ama 3 gundur hep disari ciktik cok terledim cok su kaybettim

Günaydın kızlar
Dünki yapılan testlerde sorun çıktı baska bi hastalık çıktı😔 lütfen dua edin babam için ameliyatı iptal oldu yoldayim hastaneye gidiyorum
Allah şifa versin canım
Hayırlı cumalar
Geçen hafta 99.7
Bu hafta 101.5
35 dk yürüyüş

O kadar arti bizi yıldıramaz ben de aynı durumdayım
Geçen hafta 80.5
Pazartesi 82 görmüştüm
Bu hafta 80.1
Fark 0.4
Nazlı 7 ler görünmüş maşaAllah bu hafta full dikkat
♥️HEPİNİZE HAYIRLI CUMALAR OLSUN🙏

kızzzlllaaaarrrrr çok mutlu oldum :halay:

geçen hafta,. 86 ,. 90,.

bu hafta. 84 ,. 00 🧿🧿🧿🧿
Oo maşaAllah tebrikler
Gunaydin kg veren herkesi tebrik ederim 🥰

Bende fark 500 gr. Başladı gene gr gr gitmeye. Yapıştı gitmiyo resmen bu 80ler
Gitsin de grama da razıyız canım gayet güzel 500 gr bence

Günaydın kızlar vala gezmeydi misafirdi derken tam toparlayacam derken oğlan aşırı huysuz sürekli tepemde telefonu elime alamıyorum sürekli ağlıyor ne istediği belli değil yine diş sıkıntısı snrm regl oldum bu arada bi de bu ay şükür tam zamanında geldi ve geçen ay ki gibi çok ağrılı olmadı tartı sıkıntılı yediklerime hiç dikkat edemiyorum malesef 😢
Geçen hafta: 81
Bu hafta: 81.65
Fark: +650
Yüzde: -%0.802 maalesef

Hayırlı cumalar
Benim haftam artıya geçip onu temizlemeye çalışarak geçti tam kurtulamadim ama olsun
Geçen hafta 84.1
Bu hafta 84.5
Artı 400

86 küsürleri felan bile gördüm bu hafta çok düzensizdi
Hafta sonu şehir dışında olacağım pazartesi akşam döneriz nasipse salı tekrar artı temizleme çalışmasına devam 😀

Back
X