- 6 Şubat 2021
- 1.186
- 5.305
- 78
- 51
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Adaş o kadar eksiyi korumak için, cabalaman bile çok güzel tebrik ederim maşallahHayırlı cumalar
Benim haftam artıya geçip onu temizlemeye çalışarak geçti tam kurtulamadim ama olsun
Geçen hafta 84.1
Bu hafta 84.5
Artı 400
86 küsürleri felan bile gördüm bu hafta çok düzensizdi
Hafta sonu şehir dışında olacağım pazartesi akşam döneriz nasipse salı tekrar artı temizleme çalışmasına devam![]()
Çok geçmiş olsun canım, babacığına acil şifalar dilerimGünaydın kızlar
Dünki yapılan testlerde sorun çıktı baska bi hastalık çıktılütfen dua edin babam için ameliyatı iptal oldu yoldayim hastaneye gidiyorum
Sağlıkla bebişini kucağına al canımAllah razı olsun cannllaaaarr![]()
Ne güzel canımGünaydın kızlar
Günler sonra spor yapabildim şükür oğlan uyurken yarım saat tempolu yürüyüş yaptım duşumu aldım uzanıyorum
Donem donem olurda sürekli hale getirmemek meseleYa süper canım o bile yeter ben de yapabilsem biraz çok iyi hissetcem
insAllah canım
Şu duygusal yeme bozukluğunu çözeriz insAllah ya bende bazen yokuş aşağı gider gibi yiyorum dur durak bilmeden
Dünü geçmişte bırakmaya çalışıyorum. Bugün dışarıda olucam bakalımcanım takma kafana bukadar üzülme aaagelip geçici bir durum bu bende yapıyorum geçenlerde 2 hafta oluyor heralde kızım getirmişti antaptan 2 kilo tatlını 1 kilosuna kafamı soktum yedim de yedim sabah kalktım yedim gece yattım yedim noldu geçti tekrar düzene girdim sende üzülme düzelecek gelip geçici bizlerde bu oluyor arada olacakda bu na alışacaz pes etmeyecez kriz anında o kirizi yaşayıp atlatacaz sonra kaldığımız yerden devam tamelli bıraktık ı ozaman bizim işimiz biter pes etme canlan lütfen
![]()
![]()
Aslında hepimizin balkonu gibi. Aslında zayıf olan birçok insan hepimiz gibi. Biraz sağa bakınca balkonun dibindeki ev ve ağaç görünüyor. Ama bu kişi kendine özen göstermiş. Kendi için birşeyler yapmış. Belki de sadece bu fotoğrafI çekene kadar boyl düzenli kalmıştır. Belki çocuklar dağıtmıştır belki yağmur yağmıştır. Belki duyguları buradaki güzelliği göremeyecek kadar yıpranmıştır.
Ben yine artı çıktım çok şaşırtıcı demiBu sabah tartıldım 113,9 çıktım keşke dün çıksaydım![]()