Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Iyi geceler hanımlar nasılsınız umarım keyifler yerindedir💕🥰

Gelemedim pek kendime bakamıyorum. bu ara hiç dikkat edemedim. iyi değil biliyorum ama durum bu neyseki bu sabah geçen haftaya göre eksi gördüm nasıl oldu bilmiyorum onun gazı ile bugünün şerefine bir yeşil Çay içtim

Bu sabahki kilo bildirimim 112.7

Bendeki durum bu🍀🤷‍♀️

Hayırlı cumalar
Benim haftam artıya geçip onu temizlemeye çalışarak geçti tam kurtulamadim ama olsun
Geçen hafta 84.1
Bu hafta 84.5
Artı 400

86 küsürleri felan bile gördüm bu hafta çok düzensizdi
Hafta sonu şehir dışında olacağım pazartesi akşam döneriz nasipse salı tekrar artı temizleme çalışmasına devam 😀
Adaş o kadar eksiyi korumak için, cabalaman bile çok güzel tebrik ederim maşallah

İyi hafta sonların olsun gezmeler gezmeler🤩

Ya süper canım o bile yeter ben de yapabilsem biraz çok iyi hissetcem

insAllah canım

Şu duygusal yeme bozukluğunu çözeriz insAllah ya bende bazen yokuş aşağı gider gibi yiyorum dur durak bilmeden
Donem donem olurda sürekli hale getirmemek mesele

Günaydın ❤
Mutlu haftasonları 🍀

a1ab7cbb024525e5cc4d6425d000d73c.webp

Günaydın kızlar
dunki menüm
Sabah 1 dlm fıstıklı sarma ( dr hnm getirmiş tutamadım kendimi çok pişman oldum ilk ısırdıktan)
öğlen 5 ceviz 1 muz
saat 3 de kabak makarna içinde 2 yk kıyma vardı.
saat 5 de dondurma Çubuklu olandan
akşam 7 de 1 kase sulu köfte
gece maç vardı ilk kez oğlumla maç izledik ailecek kabuklu fıstık çekirdek kola çikolatalı lokmalık kek elma hepsinden vardı. Çocuklara temizlerken bir lokma ondan bir lokma bundan aldım. kek yemedim. eskinin küçük çay bardağı ile kola içtim. Maç bitti yattık. Vicdanımla bas basa kaldım. Pişmanlık kalori harcatan birsey değil ne yazıkki 😔
sabah çocuklarlailgilendim az önce yumurta salatası ve bir lokma ekmekle güne başladım.
dukan biramda hazır. Ya zayıflarım ya kafayı bulurum 😂

canım takma kafana bukadar üzülme aaa🙄 gelip geçici bir durum bu bende yapıyorum geçenlerde 2 hafta oluyor heralde kızım getirmişti antaptan 2 kilo tatlını 1 kilosuna kafamı soktum yedim de yedim sabah kalktım yedim gece yattım yedim noldu geçti tekrar düzene girdim sende üzülme düzelecek gelip geçici bizlerde bu oluyor arada olacakda bu na alışacaz pes etmeyecez kriz anında o kirizi yaşayıp atlatacaz sonra kaldığımız yerden devam tamelli bıraktık ı ozaman bizim işimiz biter pes etme canlan lütfen 😉 👍
Dünü geçmişte bırakmaya çalışıyorum. Bugün dışarıda olucam bakalım
Günaydın ❤
Mutlu haftasonları 🍀

Eki Görüntüle 2869056
Aslında hepimizin balkonu gibi. Aslında zayıf olan birçok insan hepimiz gibi. Biraz sağa bakınca balkonun dibindeki ev ve ağaç görünüyor. Ama bu kişi kendine özen göstermiş. Kendi için birşeyler yapmış. Belki de sadece bu fotoğrafI çekene kadar boyl düzenli kalmıştır. Belki çocuklar dağıtmıştır belki yağmur yağmıştır. Belki duyguları buradaki güzelliği göremeyecek kadar yıpranmıştır.
kendimize özen gösterelim 💕💕💕
”günün edebiyatı”

Back
X