- 6 Şubat 2021
- 1.186
- 5.305
- 78
- 51
teşekkür ederim gülümGecmis olsun inşallah çabucak toparlayin. Kgyu takma odemdir o

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
teşekkür ederim gülümGecmis olsun inşallah çabucak toparlayin. Kgyu takma odemdir o
Sabit olmak güzeldir canım önemli olan kilo almamak inşallah o moda girip 7lere geleceksinDün eksideydim aslında ama dün çok geç yemek yedik eşim geç kalınca artidayim
Geçen hafta: 81.65
Bu hafta: 81.60
Sabitim yeniden toparlanma vakti insAllah bu hafta kurtulurum 80lerden
yaa çok iyi canım İnan kendim gömüş kadar mutlu oldumGecen hafta 81.3
Fark: 1.7
Ne güzel gitmiş kilolar canım tebrik ederimGünaydınhala çok kötüyüm
geçen hafta :114,4
Bugün :112,5
fark :1,9
Sağlık olsun canım veririz hiç sıkma canınısağolasın gülümevet yaaa bende çok sinir oluyorum tartıya çıktığımda aynı rakam ha 1 aşağ ha 1 yukarı git gel
![]()
Yaaaa superisn kız MaşAllah sen kazandin tebrik ederim ben motivasyonunu kaybettim şu sıra ucundan döndüm hep sen gördün 79uGecen hafta 81.3
Geçmiş olsun canım neyin vardı ben şu sıra çok aktif olmayınca kaçırmışım çok güzel eksi bu arada tebriklerGünaydınhala çok kötüyüm
geçen hafta :114,4
Bugün :112,5
fark :1,9
Aynen canım insAllah saolasinSabit olmak güzeldir canım önemli olan kilo almamak inşallah o moda girip 7lere geleceksin
Amin saol canımgeçmiş olsun canım şifalar olsun inşallah![]()
Saol canım 2 gün önce aşı oldum ondan sonra çok kötü agrılarım var burun akıntısı baş agrısıSağlık olsun canım veririz hiç sıkma canını
Yaaaa superisn kız MaşAllah sen kazandin tebrik ederim ben motivasyonunu kaybettim şu sıra ucundan döndüm hep sen gördün 79u
Geçmiş olsun canım neyin vardı ben şu sıra çok aktif olmayınca kaçırmışım çok güzel eksi bu arada tebrikler
Gözün Aydın canım sonunda geldin 7 Li rakamlara darısı bana inşallahGecen hafta 81.3
Hadi bklmBen sabah tartıldım ama okuldan eve geçince paylaşacağım biraz daha eksi görürüm belki![]()
Yaa çok geçmiş olsun şifa olsun insAllah cnm geçer bı an önce insAllahSaol canım 2 gün önce aşı oldum ondan sonra çok kötü agrılarım var burun akıntısı baş agrısı![]()
Amin inşallah canımHadi bklm
Yaa çok geçmiş olsun şifa olsun insAllah cnm geçer bı an önce insAllah
Tebrikler canımGünaydın,tüm kilo verenleri kutluyorum.Sabitler ve alanlar, moral bozmadan haftaya devam.
Geçen hafta:76.3
Bu hafta:75.6
Fark:-0.7
23 Nisan'da 76.1 dim.İleri-geri derken tam 8 hafta sonra 75'li sayıyı gördüm şükür.74'lülere ulaşmak böyle uzun olmaz umarım.
![]()
hangi aşıyı oldun 2 çeşit varya sen hangisini oldun biliyormusunSaol canım 2 gün önce aşı oldum ondan sonra çok kötü agrılarım var burun akıntısı baş agrısı![]()
Bıontech oldum canım o aşı bıraz daha ağır olduğundan belırgın hastalıkları tetıkleyebılıyor mushangi aşıyı oldun 2 çeşit varya sen hangisini oldun biliyormusun