Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Gecmis olsun inşallah çabucak toparlayin. Kgyu takma odemdir o
teşekkür ederim gülüm 🌹🙏 inşallah öyledir bu hafta fazla kaçırmadım diye hesaplıyorum sadece dün akşam çayın yanında biraz birşeyler yedim oda bu kadar yapmaz diye düşünüyorum 🤔

Gecen hafta 81.3
Fark: 1.7

Eklentiler

• IMG_20210618_102246.webp
    IMG_20210618_102246.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 29
Dün eksideydim aslında ama dün çok geç yemek yedik eşim geç kalınca artidayim
Geçen hafta: 81.65
Bu hafta: 81.60
Sabitim yeniden toparlanma vakti insAllah bu hafta kurtulurum 80lerden
Sabit olmak güzeldir canım önemli olan kilo almamak inşallah o moda girip 7lere geleceksin
Gecen hafta 81.3
yaa çok iyi canım İnan kendim gömüş kadar mutlu oldum🥰
Günaydın 🌞 hala çok kötüyüm

geçen hafta :114,4
Bugün :112,5

fark :1,9
Ne güzel gitmiş kilolar canım tebrik ederim

sağolasın gülüm 🌹 evet yaaa bende çok sinir oluyorum tartıya çıktığımda aynı rakam ha 1 aşağ ha 1 yukarı git gel 😡
Sağlık olsun canım veririz hiç sıkma canını
Gecen hafta 81.3
Yaaaa superisn kız MaşAllah sen kazandin tebrik ederim ben motivasyonunu kaybettim şu sıra ucundan döndüm hep sen gördün 79u 🤩👏
Günaydın 🌞 hala çok kötüyüm

geçen hafta :114,4
Bugün :112,5

fark :1,9
Geçmiş olsun canım neyin vardı ben şu sıra çok aktif olmayınca kaçırmışım çok güzel eksi bu arada tebrikler

Sağlık olsun canım veririz hiç sıkma canını

Yaaaa superisn kız MaşAllah sen kazandin tebrik ederim ben motivasyonunu kaybettim şu sıra ucundan döndüm hep sen gördün 79u 🤩👏

Geçmiş olsun canım neyin vardı ben şu sıra çok aktif olmayınca kaçırmışım çok güzel eksi bu arada tebrikler
Saol canım 2 gün önce aşı oldum ondan sonra çok kötü agrılarım var burun akıntısı baş agrısı :(

Günaydın,tüm kilo verenleri kutluyorum.Sabitler ve alanlar, moral bozmadan haftaya devam.
Geçen hafta:76.3
Bu hafta:75.6
Fark:-0.7
23 Nisan'da 76.1 dim.İleri-geri derken tam 8 hafta sonra 75'li sayıyı gördüm şükür.🤗74'lülere ulaşmak böyle uzun olmaz umarım.😜
Tebrikler canım 😘

Back
X