Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şimdiden zayıfladım 🤪😅😅😅
Bugün grupta yaptığım tüm fesatlık kıskançlık ve karın darlığı bana eksi olarak yansıdı. 600 Gr verdim 🤣🤣🤣

Eklentiler

• IMG20210618171308.webp
    IMG20210618171308.webp
    29,7 KB · Görüntüleme: 19
Kızlar bugün başlayalı 1 ay oldu diyetin 2. Haftası tartıldıgım SAN bu yana 6 kilo verdim ama ışk haftada gitmiştir o yüzden bu akşam ve yarın kahvaltı serbest gün yaptım 😂😂😂 tabiki sonrası telafı ve spor ⚽
En çok o ilk hafta gider canım eminin fazlasıyla gitmiştir🥰 şimdiden afiyet oksun ben de aynısını iki kilo sonra yapacağım iple çekiyorum🤣

Bıontech oldum canım o aşı bıraz daha ağır olduğundan belırgın hastalıkları tetıkleyebılıyor mus
anladım canım şifalar olsun inşallah 🙏 bende aynı aşı için randevu almıştım ama eşim rahatsızlanınca onun hastalığını tetikledi bende aşımı iptal ettim biraz daha bekleyip çin aşısı olmayı düşünüyorum bakalım nasip kısmet olursa 👍

kızlar aranızda yada yakınlarınızdan çin aşışı olan varmı herhangi bir yan tesiri vsrmiymiş bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi 🙏
Canım ben şöyle duydum Çin aşısı daha hafifmiş bağışıklık sistemi düşük olanlar kronik hastalığı olanlar veya yaşlılar için daha iyi olduğu söyleniyor Alman aşısı daha ağır olduğu için bu tür kişilere önerilmiyor benim annem Çin aşısı oldu kanser geçmişi var tek yan etkisi sırt ağrısı oldu o da birkaç günde geçti tabi Çin aşısının koruyuculuğu Alman aşısına göre daha düşük

Canım ben şöyle duydum Çin aşısı daha hafifmiş bağışıklık sistemi düşük olanlar kronik hastalığı olanlar veya yaşlılar için daha iyi olduğu söyleniyor Alman aşısı daha ağır olduğu için bu tür kişilere önerilmiyor benim annem Çin aşısı oldu kanser geçmişi var tek yan etkisi sırt ağrısı oldu o da birkaç günde geçti tabi Çin aşısının koruyuculuğu Alman aşısına göre daha düşük
teşekkür ederim canım 🙏 bilgi verdiğin için çok sağol , biraz daha ferahladım ,😘

selam kızlar canlarım giremiyorum ben rahatsıxdımm eşim aşı olmuştu 3 gün sonrası oda rahatsızlandı onun KOAH hastalısı var normalde evde makine ile arada ataknoluyo bazı dönemleri var hava felan yapıyorduk aşı dannsonra nüksetti acile felan sttık yani oderece 1 gün kaldık hastahaneye. dün geldik oşimdide onunla ilgileniyorum ben dennhaberle4 böyle

sabaha karşı saat 2 gibi regl oldum
ondanmı kaçırdımmı anlayamadım

kilo bildirimim ,,,.
geçen hafta 84 00
pazartesi 84 600
bu hafta. 85,900 😔
geçmiş olsun canım. haftaya toparlarsın.
Günaydın efendim.... İlk bildirim benden gelsin.aç kalmanın faydası tabi ödem regli vs de etkiliydi belki.

Geçen hafta 88.6
Bugün 85.5
Fark 3.1 💃💃💃💃💃💃
harikasın canım tebrikler. çok sevindim senin adına.
Cok sevindim 85den 80e inmek cok kolay kiii 🥰🥰🥰😍
ayy inşallah büşracım yaa :KK73::KK73::KK73:
kızlar aranızda yada yakınlarınızdan çin aşışı olan varmı herhangi bir yan tesiri vsrmiymiş bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi 🙏
bizimkiler oldu. onlarda çok şükür birşey yok da bazılarında tansiyon yükselmesi ve sürekli baş dönmesi duydum. doktor aşılardan sonra bu tür şikayetlerle gelenler çoğaldı demiş.

geçmiş olsun canım. haftaya toparlarsın.

harikasın canım tebrikler. çok sevindim senin adına.

ayy inşallah büşracım yaa :KK73::KK73::KK73:

bizimkiler oldu. onlarda çok şükür birşey yok da bazılarında tansiyon yükselmesi ve sürekli baş dönmesi duydum. doktor aşılardan sonra bu tür şikayetlerle gelenler çoğaldı demiş.
sağol canım , şifalar olsun canım inşallah 🙏♥️ evet bu ara çok şikayetler varmış o yüzden araştırıyorum bende eşim diğerini oldu alman aşısı biontek oda rahatsızlandı , ben çin aşısına yöneldim bakiim biraz daha soruşturmayı.m teşekkür ederim canım 👍

sabah 11.00
1/2 dilim ananas (tarçınlı)
kahve

öğlen 12.00
1 yumurta
1,5 kk keçi peyniri
1 çok iri yeşil zeytin
azar azar domates, köz kapya biber, salatalık
2 brezilya cevizi, 3 kaju
3 küçük parça karpuz
1 bulgur patlağı

ara 15.00
çikolata kaplı minik browni kek (küçük parmağım kadar)
kahve

akşam 19.10
2 kepçe yayla çorbası
1 tabak zeytinyağlı taze fasulye
1/2 dilim ekmek
2 küçük parça karpuz
2 kare ev yapımı şekersiz bitter çiko (geçen günkünden)

ara 21.00 den itibaren
1 avuçtan fazla çekirdek
2 kupa puer fermente siyah çay

az sonra

ananas kabuklu tarçın çayı yapabilirim.

yatana kadar 2 lt den fazla su
7500 adım yürüyüş

Back
X