Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
En çok o ilk hafta gider canım eminin fazlasıyla gitmiştirKızlar bugün başlayalı 1 ay oldu diyetin 2. Haftası tartıldıgım SAN bu yana 6 kilo verdim ama ışk haftada gitmiştir o yüzden bu akşam ve yarın kahvaltı serbest gün yaptımtabiki sonrası telafı ve spor
️
anladım canım şifalar olsun inşallahBıontech oldum canım o aşı bıraz daha ağır olduğundan belırgın hastalıkları tetıkleyebılıyor mus
Canım ben şöyle duydum Çin aşısı daha hafifmiş bağışıklık sistemi düşük olanlar kronik hastalığı olanlar veya yaşlılar için daha iyi olduğu söyleniyor Alman aşısı daha ağır olduğu için bu tür kişilere önerilmiyor benim annem Çin aşısı oldu kanser geçmişi var tek yan etkisi sırt ağrısı oldu o da birkaç günde geçti tabi Çin aşısının koruyuculuğu Alman aşısına göre daha düşükkızlar aranızda yada yakınlarınızdan çin aşışı olan varmı herhangi bir yan tesiri vsrmiymiş bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi![]()
teşekkür ederim canımCanım ben şöyle duydum Çin aşısı daha hafifmiş bağışıklık sistemi düşük olanlar kronik hastalığı olanlar veya yaşlılar için daha iyi olduğu söyleniyor Alman aşısı daha ağır olduğu için bu tür kişilere önerilmiyor benim annem Çin aşısı oldu kanser geçmişi var tek yan etkisi sırt ağrısı oldu o da birkaç günde geçti tabi Çin aşısının koruyuculuğu Alman aşısına göre daha düşük
Benim de annem babam kayinvalidem Çin aşısı oldu hiçbir yanetki olmadıkızlar aranızda yada yakınlarınızdan çin aşışı olan varmı herhangi bir yan tesiri vsrmiymiş bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi![]()
geçmiş olsun canım. haftaya toparlarsın.selam kızlar canlarım giremiyorum ben rahatsıxdımm eşim aşı olmuştu 3 gün sonrası oda rahatsızlandı onun KOAH hastalısı var normalde evde makine ile arada ataknoluyo bazı dönemleri var hava felan yapıyorduk aşı dannsonra nüksetti acile felan sttık yani oderece 1 gün kaldık hastahaneye. dün geldik oşimdide onunla ilgileniyorum ben dennhaberle4 böyle
sabaha karşı saat 2 gibi regl oldum
ondanmı kaçırdımmı anlayamadım
kilo bildirimim ,,,.
geçen hafta 84 00
pazartesi 84 600
bu hafta. 85,900![]()
harikasın canım tebrikler. çok sevindim senin adına.Günaydın efendim.... İlk bildirim benden gelsin.aç kalmanın faydası tabi ödem regli vs de etkiliydi belki.
Geçen hafta 88.6
Bugün 85.5
Fark 3.1![]()
ayy inşallah büşracım yaaCok sevindim 85den 80e inmek cok kolay kiii![]()
bizimkiler oldu. onlarda çok şükür birşey yok da bazılarında tansiyon yükselmesi ve sürekli baş dönmesi duydum. doktor aşılardan sonra bu tür şikayetlerle gelenler çoğaldı demiş.kızlar aranızda yada yakınlarınızdan çin aşışı olan varmı herhangi bir yan tesiri vsrmiymiş bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi![]()
öylemi şifalar olsun canımBenim de annem babam kayinvalidem Çin aşısı oldu hiçbir yanetki olmadı
sağol canım , şifalar olsun canım inşallahgeçmiş olsun canım. haftaya toparlarsın.
harikasın canım tebrikler. çok sevindim senin adına.
ayy inşallah büşracım yaa
bizimkiler oldu. onlarda çok şükür birşey yok da bazılarında tansiyon yükselmesi ve sürekli baş dönmesi duydum. doktor aşılardan sonra bu tür şikayetlerle gelenler çoğaldı demiş.