- 6 Şubat 2021
- 1.186
- 5.305
- 78
- 51
biraz daha iyi ama hava yapıyoruz evde günde 3 kez yapıyoruz acile gittiğimiz gün mosmor olmuştu nefes alamıyordu şimdi iyi şükür Allah'aŞimdi nasıl eşin?

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
biraz daha iyi ama hava yapıyoruz evde günde 3 kez yapıyoruz acile gittiğimiz gün mosmor olmuştu nefes alamıyordu şimdi iyi şükür Allah'aŞimdi nasıl eşin?
sağolasın canım, Allah razı olsunÇok çok geçmiş olsun arzu acil şifalar diliyorum eşine
Tebrikler canım hızla gider görürsün bı an önce insAllahGünaydın,tüm kilo verenleri kutluyorum.Sabitler ve alanlar, moral bozmadan haftaya devam.
Geçen hafta:76.3
Bu hafta:75.6
Fark:-0.7
23 Nisan'da 76.1 dim.İleri-geri derken tam 8 hafta sonra 75'li sayıyı gördüm şükür.74'lülere ulaşmak böyle uzun olmaz umarım.
![]()
Kilo veren herkesi tebrik ediyorum hem kıskanıyorum hem gurur duyuyorum. Hepinizin kilosunu ben vermişim gibi bı rahatlık çöküyor
Dua edin kızlar bende düğüne kuğ gibi süzülerek gireyim
Süper canım tebriklerGeçen hafta:83
Güncel: 81,3
Fark:1,7
bu hafta beklediğimden çok daha iyi verdim![]()
Çok güzel eksi canım tebriklerHayırlı cumalar
Geçen hafta 101.5
Bu hafta 100.3
Ooo süpersinŞimdiden zayıfladım
Bugün grupta yaptığım tüm fesatlık kıskançlık ve karın darlığı bana eksi olarak yansıdı. 600 Gr verdim![]()
Tebrikler canım güzel eksi hamilelik nasıl gidiyor bulantılar başladı miMerhabalar,
Geçen hafta: 95.5
Bu sabah:94.9
Granola nasıl oldu bayılıringGünaydınpazartesiye kadar 200gr verme hedefi koydum kendme
Çok beğendim ben, nasıl az porsiyonla yetineceğim bilemiyorumGranola nasıl oldu bayılıring
Sabah erken kalkıp kendime bir şey hazırlayamadim. Öyle bir enerjimde olmadı açıkcasi. Her sabah poğaça açma vs gitti. Bu hafta inşallah akşamdan hazirlayip koymaya çalışcam kahvaltılıklarımı.Canim çok yoğun çalışıyorsun adapte olman elbette zor. Ama karbonhidrata yonelme saglikli seylerin porsiyonunu arttir gerekirse
Geçmiş sun cnmSlm kızlar bende suan evde degılım annwm anjio oldu.
Menum
Sabah yumurta
2 d ekmek
Kahvaltılık
Çay
Akşam
Oatates salatası 1 t
Cay
2 d ekmek
Kişiden kişiye değişir cnm kesin bir şey söyleyemem. Kiminde hiç bir şey yapmıyor, kiminde 2 gün Corona gibi oluyor kiminde 3-4 gün rahatsızlık oluyorSiz hemşiresiniz sanırım ben ne zaman iyileşirim ya aşı yaptırdımçRsamba günü o günün akşamından beri ağırlarım hapşırma burun akıntısı devam ediyor
Çok beğendim ben, nasıl az porsiyonla yetineceğim bilemiyorum
hemen tarif yazayım.
2 bardak yulaf ezmesi
Birer avuç çiğden badem, fındık, ceviz içi
Göz kararı çekirdek içi
Hindistan cevizi tozu
2şer tatlı kaşığı chia ve keten tohumu.
1 tane olgun muz (iyice ezdim)
2 kaşık zeytinyağı (tarifte hindistan cevizi yağı vardı)
1 kaşık bal (tarifte pekmez de vardı evde kalmadığı için sadece bal Koydum, onu da az koydum )
Yarım kaşık tahin
5-6 gün kurusu
Göz kararı kuru üzüm
Bitter çikolata
Chia ile keten tohumunu 2 yemek kaşığı suyun içinde ayrı ayrı ıslattım.
kuruyemişleri bıçakla iri iri doğradım.
Çikolata hariçBütün kuru malzemeleri bir kapta karıştırdım.
sıvı malzemeleri de başka bir yerde ezilmiş muzla karıştırdım. Sonra hepsini birleştirip iyice karıştırdım. Yağlı kağıt serilmiş tepside 30 dk kadar pişirdim. 10 dakikada bir fırından çıkarıp karıştırdım. Fırının derecesi başlarda 150 daha sonra 80e düşürdüm. Fırından çıkardıktan sonra çikolataları ekleyip karıştırdım.
Böyle hafiften eriyip diğer malzemelere de tadını bıraktı.
Odaklanamiyorum diyodun 600 gr gitmis bile![]()
Tebrikler canım güzel eksi hamilelik nasıl gidiyor bulantılar başladı mi
Canim zaten ve ben iki kizimda da ilk 3 ay hiç kg almadim. Hep o bulantılar geçipte canakkale bogazi acilinca aldimodaklanamıyorum, listeye uysam bence ilk iki - 3 ay güzelde verirdim ama olmuyor
sabahları midem cok bulanıyor yiyemiyorum , ekmeksiz mide bulantım gecmiyor
sürekli aç hissediyorum ama elimden geldiğince uzak durmaya calışıyoru.
Bomba bombaOha bu ne![]()
Afiyet olsun canimBomba bomba
Ay biraz önce ara öğünde çerez gibi kıtır kıtır yedim ya![]()
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim![]()
NedennnTeşekkür ederimbenim diyet elden gideeyaah
Benım hala bas agrım ve sureklı hapşırma var dr a gitsemmi bilemedimGünaydın kızlar
Eşim ve kayınvalidem köye gittiler. Bu haftasonu kızlarla yalnızım.
Sabah erken kalkıp kendime bir şey hazırlayamadim. Öyle bir enerjimde olmadı açıkcasi. Her sabah poğaça açma vs gitti. Bu hafta inşallah akşamdan hazirlayip koymaya çalışcam kahvaltılıklarımı.
Geçmiş sun cnm
Kişiden kişiye değişir cnm kesin bir şey söyleyemem. Kiminde hiç bir şey yapmıyor, kiminde 2 gün Corona gibi oluyor kiminde 3-4 gün rahatsızlık oluyor