Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kızlar nasılsınız
bu aralar duygu yoğunluğum var ufak mutluluklara bile gözlerim doluyor.
eşim büyük oğlanla erkenden köye gitti. Tüm sofrayı donatıp tıkınmak istiyorum.
şuan tokum ama aklımın köşesinde yiyecekler geziniyor
O benim eski halim işte. Büyük kız uyumazdi gece. Uyudugu an hemen birseyler yiyordum. Eşim dışarı cikacak oldugu zaman baslarda ben birseyler aldiriyodum sonra 1 poset abur cubur getiriyordu resmen kendimi kandiriyordum. Ruşvet gibi yani. Yapma aclik varsa normal şeyler ye, aclik yoksa su ic, kahve iç, bitki çayı iç

odaklanamıyorum, listeye uysam bence ilk iki - 3 ay güzelde verirdim ama olmuyor
sabahları midem cok bulanıyor yiyemiyorum , ekmeksiz mide bulantım gecmiyor
sürekli aç hissediyorum ama elimden geldiğince uzak durmaya calışıyoru.

Yanlış zamanda diyetisyene gidiyosun kuzum 4.ayda daha mantıklı.

Hamilelik özel bi durum zaten kilolu başladın e atla deve yemiyeceksin ya 150 mi olucan ki sıkma kendini.

9 kilo vermiştim ben 2 ayda sadece beyaz peynirli tostla yaşıyodum günde tek öğün

Yanlış zamanda diyetisyene gidiyosun kuzum 4.ayda daha mantıklı.

Hamilelik özel bi durum zaten kilolu başladın e atla deve yemiyeceksin ya 150 mi olucan ki sıkma kendini.

9 kilo vermiştim ben 2 ayda sadece beyaz peynirli tostla yaşıyodum günde tek öğün
Bende salçalı ekmek yiyodum. Hayatimda sadece tatli istemedigim tek donem hamileliklerimin ilk 3 ayiydi. Sadece tuzlu şeyler iyi geliyodu. O yuzden kendini çok sıkma zaten bulantin varsa huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi

O benim eski halim işte. Büyük kız uyumazdi gece. Uyudugu an hemen birseyler yiyordum. Eşim dışarı cikacak oldugu zaman baslarda ben birseyler aldiriyodum sonra 1 poset abur cubur getiriyordu resmen kendimi kandiriyordum. Ruşvet gibi yani. Yapma aclik varsa normal şeyler ye, aclik yoksa su ic, kahve iç, bitki çayı iç
Dukan birası ile geciniyorum. Aşırı birşey yemedim. Mutfak dolaplarıni temizliyorum dizim ağrıyor in çık. Spor olmuş sayılmaz ama hareket işte

İyi akşamlar

Menüm
11.30
2 yumurtayla menemen
1 dilim ekmek
Nescafe
4 5 zeytin

Ara öğün
Ev yapimi dondurma(kizlarla ortak yedik)

Akşam
18.30
1 kepçe mercimek
Kabak yemegi
Yogurt salatalik

Eklentiler

• IMG_20210619_174037_060.webp
    IMG_20210619_174037_060.webp
    62,6 KB · Görüntüleme: 23
  • IMG_20210619_153132_936.webp
    IMG_20210619_153132_936.webp
    37 KB · Görüntüleme: 24
İyi akşamlar kızlar diyete devam ama yoğundum gelip menü yazamadım. Dün iyiydi bugün biraz abarttm. Temizlikle uğraşınca sürekli yemek istedim nedense. ama yarına tekrar sıkı başlarım. Çok güzel eksiler vardı hepinizi tebrik ederim. Haftaya daha da iyi olacak inanıyorum.

Dünkü menü
Öğlen dom sal
1 kase cacık yarım yumurta
Akşam
Yarım tabak tavuklu pilav
Cacık kabak

Bugünün menüsü
Kah kıymalı yumurta
Dom sal peynir

Öğlen küçük bir kase kiraz
5 fındık 3 minik kayısı

Ara yarım d baklava 1 çikolata
Kahve

Ara 1 d kavun
Akşam güveç
3. 4 kaşık pirinç pilavı
Cacık çok az kabak
1.2 d ekmek

Dün 10 bin adım yürüdüm bugün de tamamlarım 10 bine.

kızlar aranızda yada yakınlarınızdan çin aşışı olan varmı herhangi bir yan tesiri vsrmiymiş bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi 🙏
Ben oldum canım 2 doz sinovac. 1.dozda
İlk gün halsizlik baş ağrısı kol ağrısı oldu diğer günler de 1 hafta kolum ağrıdı. 2 doz daha rahat geçti

sağol canım , şifalar olsun canım inşallah 🙏♥️ evet bu ara çok şikayetler varmış o yüzden araştırıyorum bende eşim diğerini oldu alman aşısı biontek oda rahatsızlandı , ben çin aşısına yöneldim bakiim biraz daha soruşturmayı.m teşekkür ederim canım 👍
Bir de annem babam kv kp hepsi oldu. Kv kp sadece kol ağrısı oldu. Annemle babamda da çok şükür hiç yan etki olmadı

Siz hemşiresiniz sanırım ben ne zaman iyileşirim ya aşı yaptırdımçRsamba günü o günün akşamından beri ağırlarım hapşırma burun akıntısı devam ediyor
Yengem de sinovac aşısı oldupu gibi burun akıntısı başlamıştı. Bşr hafta içinde geçti senin de bşr kaç güne geçer inş. Bol şifa olsun aşılarımuz antikor olsun

Ben oldum canım 2 doz sinovac. 1.dozda
İlk gün halsizlik baş ağrısı kol ağrısı oldu diğer günler de 1 hafta kolum ağrıdı. 2 doz daha rahat geçti
çok geçmiş olsun canım ♥️ şifalar olsun inşallah 🙏
Bir de annem babam kv kp hepsi oldu. Kv kp sadece kol ağrısı oldu. Annemle babamda da çok şükür hiç yan etki olmadı
Rabb'im hepsine şifalar versin inşallah 🙏♥️
Yengem de sinovac aşısı oldupu gibi burun akıntısı başlamıştı. Bşr hafta içinde geçti senin de bşr kaç güne geçer inş. Bol şifa olsun aşılarımuz antikor olsun
inşallah canım Allah herkese şifalar versin 🙏♥️

İyi akşamlar kızlar bugün dışarıda yedim elimden geldiğince sağlıklı bir şey yemeye çalışıyorum ama biz diyet yapanlara uygun yiyecek şeyler bulmak o kadar zor ve az ki😤

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, 2 dilim hindi füme, yarım domates, süzme peynir, 1 çatal krem peynir, 2 wasa, yeşil çay

Ara
Hindistan cevizli bar
Maden suyu

Akşam
Tavuk döner(100 gr), çeyrek lavaş, salata, ayran

Ara
Beyaz çay

2 LT su/ 16bin adım

Kızlar nasılsınız
bu aralar duygu yoğunluğum var ufak mutluluklara bile gözlerim doluyor.
eşim büyük oğlanla erkenden köye gitti. Tüm sofrayı donatıp tıkınmak istiyorum.
şuan tokum ama aklımın köşesinde yiyecekler geziniyor
o anlarda güzel müzikler aç canım. çok iyi geliyor. eline de sıcak içecek al. geçiyor.

Back
X