- 4 Eylül 2011
- 19.495
- 69.679
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
O benim eski halim işte. Büyük kız uyumazdi gece. Uyudugu an hemen birseyler yiyordum. Eşim dışarı cikacak oldugu zaman baslarda ben birseyler aldiriyodum sonra 1 poset abur cubur getiriyordu resmen kendimi kandiriyordum. Ruşvet gibi yani. Yapma aclik varsa normal şeyler ye, aclik yoksa su ic, kahve iç, bitki çayı içKızlar nasılsınız
bu aralar duygu yoğunluğum var ufak mutluluklara bile gözlerim doluyor.
eşim büyük oğlanla erkenden köye gitti. Tüm sofrayı donatıp tıkınmak istiyorum.
şuan tokum ama aklımın köşesinde yiyecekler geziniyor
Teşekkür ederimAfiyet olsun canim![]()
yemem gerekenden biraz fazla yiyorumNedennn
Aman kontrolü kaçırmaTeşekkür ederim
yemem gerekenden biraz fazla yiyorum![]()
odaklanamıyorum, listeye uysam bence ilk iki - 3 ay güzelde verirdim ama olmuyor
sabahları midem cok bulanıyor yiyemiyorum , ekmeksiz mide bulantım gecmiyor
sürekli aç hissediyorum ama elimden geldiğince uzak durmaya calışıyoru.
Bende salçalı ekmek yiyodum. Hayatimda sadece tatli istemedigim tek donem hamileliklerimin ilk 3 ayiydi. Sadece tuzlu şeyler iyi geliyodu. O yuzden kendini çok sıkma zaten bulantin varsaYanlış zamanda diyetisyene gidiyosun kuzum 4.ayda daha mantıklı.
Hamilelik özel bi durum zaten kilolu başladın e atla deve yemiyeceksin ya 150 mi olucan ki sıkma kendini.
9 kilo vermiştim ben 2 ayda sadece beyaz peynirli tostla yaşıyodum günde tek öğün
Dukan birası ile geciniyorum. Aşırı birşey yemedim. Mutfak dolaplarıni temizliyorum dizim ağrıyor in çık. Spor olmuş sayılmaz ama hareket işteO benim eski halim işte. Büyük kız uyumazdi gece. Uyudugu an hemen birseyler yiyordum. Eşim dışarı cikacak oldugu zaman baslarda ben birseyler aldiriyodum sonra 1 poset abur cubur getiriyordu resmen kendimi kandiriyordum. Ruşvet gibi yani. Yapma aclik varsa normal şeyler ye, aclik yoksa su ic, kahve iç, bitki çayı iç
Ev işleri icinde en agir spor. Dikkat et cok halsiz kalmaDukan birası ile geciniyorum. Aşırı birşey yemedim. Mutfak dolaplarıni temizliyorum dizim ağrıyor in çık. Spor olmuş sayılmaz ama hareket işte
Ben oldum canım 2 doz sinovac. 1.dozdakızlar aranızda yada yakınlarınızdan çin aşışı olan varmı herhangi bir yan tesiri vsrmiymiş bilgisi olan varsa lütfen paylaşabilirmi![]()
Bir de annem babam kv kp hepsi oldu. Kv kp sadece kol ağrısı oldu. Annemle babamda da çok şükür hiç yan etki olmadısağol canım , şifalar olsun canım inşallahevet bu ara çok şikayetler varmış o yüzden araştırıyorum bende eşim diğerini oldu alman aşısı biontek oda rahatsızlandı , ben çin aşısına yöneldim bakiim biraz daha soruşturmayı.m teşekkür ederim canım
![]()
Allah şifa versin canımSlm kızlar bende suan evde degılım annwm anjio oldu.
Menum
Sabah yumurta
2 d ekmek
Kahvaltılık
Çay
Akşam
Oatates salatası 1 t
Cay
2 d ekmek
Yengem de sinovac aşısı oldupu gibi burun akıntısı başlamıştı. Bşr hafta içinde geçti senin de bşr kaç güne geçer inş. Bol şifa olsun aşılarımuz antikor olsunSiz hemşiresiniz sanırım ben ne zaman iyileşirim ya aşı yaptırdımçRsamba günü o günün akşamından beri ağırlarım hapşırma burun akıntısı devam ediyor
çok geçmiş olsun canımBen oldum canım 2 doz sinovac. 1.dozda
İlk gün halsizlik baş ağrısı kol ağrısı oldu diğer günler de 1 hafta kolum ağrıdı. 2 doz daha rahat geçti
Rabb'im hepsine şifalar versin inşallahBir de annem babam kv kp hepsi oldu. Kv kp sadece kol ağrısı oldu. Annemle babamda da çok şükür hiç yan etki olmadı
inşallah canım Allah herkese şifalar versinYengem de sinovac aşısı oldupu gibi burun akıntısı başlamıştı. Bşr hafta içinde geçti senin de bşr kaç güne geçer inş. Bol şifa olsun aşılarımuz antikor olsun
o anlarda güzel müzikler aç canım. çok iyi geliyor. eline de sıcak içecek al. geçiyor.Kızlar nasılsınız
bu aralar duygu yoğunluğum var ufak mutluluklara bile gözlerim doluyor.
eşim büyük oğlanla erkenden köye gitti. Tüm sofrayı donatıp tıkınmak istiyorum.
şuan tokum ama aklımın köşesinde yiyecekler geziniyor
Gecmis olsun allah şifa versinSlm kızlar bende suan evde degılım annwm anjio oldu.
Menum
Sabah yumurta
2 d ekmek
Kahvaltılık
Çay
Akşam
Oatates salatası 1 t
Cay
2 d ekmek