Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkandayım inşallahKahvaltim ve ara öğünüm
Şimdi gözüm 75te![]()
Yikatinca cok guzel oluyoe ama dedigin gibi pahaliFiyatı uygun halı koltuk yıkama makinası istiyorum kızlar. Bı koltuk 100 TL 4 tane olsa 400
Üstüne bı okadar daha koyar eve alırım diyorum.
Benim küçükten dolayı sürekli yıkamak istiyor. İdrar kaçırıyor boya yapıyor yemek döküyor. Sürekli arkasında olamıyorum. Önümüz düğün. Mobilyam öyle şatafatlı değil biraz döküntü ama hiç değilse temiz olsun. Bilmiyorum sadece yikatsam mı?Yikatinca cok guzel oluyoe ama dedigin gibi pahali
koltuklarının üzerinde örtü var mı canım? idrar olmasa da o da bazı şeylere karşı koruyor.Benim küçükten dolayı sürekli yıkamak istiyor. İdrar kaçırıyor boya yapıyor yemek döküyor. Sürekli arkasında olamıyorum. Önümüz düğün. Mobilyam öyle şatafatlı değil biraz döküntü ama hiç değilse temiz olsun. Bilmiyorum sadece yikatsam mı?
tabi yorumlara bakmak lazım. ama örtü kullan mutlaka. yazık koltuk takımları çok pahalı.Çekişi düşük gibi canım
Bı hastanın evinde Arnica görmüştüm. En çok o gitmiş satış yorum filan
Bilmiyorum valla. Yıkama işi hergun olacak şey değil sonuçta.
Bı yandan düşünüyorum koltuk var kanepe var stor var yataklar var. Kimisi çok memnun kimisi çok pişman bilemedim gerçektenEki Görüntüle 2874190
Abinin kalemlerini alıp kaçıyor![]()
İnşallah bulursun canim yaoğlum 2 gündür dolma biber diyor , pazara gidip alamadım , şimdide canım cekti elimden gelse kapı kapı gezip var mı diye soracağım![]()
Nerde yaşıyorsun canım getirden felan istesenoğlum 2 gündür dolma biber diyor , pazara gidip alamadım , şimdide canım cekti elimden gelse kapı kapı gezip var mı diye soracağım![]()
canım yaaa valla yarın akşama yapacağız zeytinyağlı. yakın olsak getirirdim.oğlum 2 gündür dolma biber diyor , pazara gidip alamadım , şimdide canım cekti elimden gelse kapı kapı gezip var mı diye soracağım![]()
11 yıllık koltuk canım 4 taşınma geçirdi çok hali yok aslında. Çocuklar küçük diye degistirmiyorum. Örtüyü tutmaz ki oyun diye altına girertabi yorumlara bakmak lazım. ama örtü kullan mutlaka. yazık koltuk takımları çok pahalı.
Kıyamam canım yaa normal sivri biber yokmu o da iş görür domates filan doldursanoğlum 2 gündür dolma biber diyor , pazara gidip alamadım , şimdide canım cekti elimden gelse kapı kapı gezip var mı diye soracağım![]()
İhlasın var çok güzel ama çok pahalı bende dusmesını beklıyorum onda halıda varFiyatı uygun halı koltuk yıkama makinası istiyorum kızlar. Bı koltuk 100 TL 4 tane olsa 400
Üstüne bı okadar daha koyar eve alırım diyorum.