Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar kızlar menümü paylaşayım bugün güzeldi en azından kaçamaksız bitti🤭

Kahvaltı
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, 3 zeytin, 1 wasa, yeşil çay

Ara
1 dilim ananas, 1 şeftali, 1 LT detoks suyu

Akşam
4 ızgara köfte, 3 yk yoğurt, salata

Ara
Beyaz çay, kayısı çayı

2,5 LT su, 3 mil Leslie, 30 dk bölgesel

ben iyice moddan düştüm.
Canım kendini toplamaya çalış moddan düşünce kilolar anında geri geliyor en azından kendine birkaç gün serbest gün yapıp ne istiyorsan doyasıya ye sonra yeniden başla ama
İyi akşamlar
Herkesler neredeler neler yapıyorsunuz kızlar
Buraya gelmemek sorun degil ama gelmeyince beslenme de bozuk oluyor genel olarak
Hadiii gelin toplanalım hareketlene
Bu aralar herkesin modu düştü yaz geldi aksine hareketlenip kiloları daha azimle vermemiz gerekir renkli renkli cıvıl cıvıl elbiseler giyeceğiz hanımlar

Canım kendini toplamaya çalış moddan düşünce kilolar anında geri geliyor en azından kendine birkaç gün serbest gün yapıp ne istiyorsan doyasıya ye sonra yeniden başla ama

Bu aralar herkesin modu düştü yaz geldi aksine hareketlenip kiloları daha azimle vermemiz gerekir renkli renkli cıvıl cıvıl elbiseler giyeceğiz hanımlar
benim modumu wc düşürdü. şu an bile karnımın içi sert. artıyım.

benim modumu wc düşürdü. şu an bile karnımın içi sert. artıyım.
Beni bir tek içtiği kayısı çayı ve kefir rahatlatıyor sen de denemişsindir zaten bir de kayısıyı suda bekletip sabah hem suyunu içip hem kayısıyı yiyebilirsin wc sorununu çözdüğünde zaten artı filan kalmayacak

İyi geceler 😌

Mod çok düştü herkeste. Silkelenelim. Bayrama sayili gün kaliyor artik 1 aydan düştü.
Bugun detoks sarstı biraz

11.00
Yulafli omlet
1 kk peynir
Nescafe
Domates salatalık

13.30
Ananas kefir badem

19.30
1 kepce tarhana
Kabak yemeği
Semizotlu yogurtlu salata

21.30 yeşilçay içtim

Eklentiler

• Screenshot_20210623-232618.webp
    Screenshot_20210623-232618.webp
    20 KB · Görüntüleme: 26
İyi geceler
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,1 rafadan yumurta,lor,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi: 1/4 gözleme,1 kayısı,2 kiraz,20 leblebi,1 sade soda
Akşam:1/2 dilim ekmek, küçük tabak patlıcan musakka,salata
1 avuç karışık çerez,1/2 dilim pasta,1 tuzlu kurabiye
2 lt su
1 kupa yeşilçay
Çaylar

Günaydın
Dün ambulans da sırtımı usuttum yada hastada tutuldum emin değilim sırtım ağrıyor.
Ailemle güzel zaman geçirdim yinede. 10 bin adımı geçtim. Ciğer ile akşam yemeğini bitirdim. Hala yoğun ödemim var nasıl geçecek bilmiyorum. Sisten ellerim ağrıyor.
Merhaba kızlar
Günler yoğun geçiyor bugün annemlerin evini temizledim bi ihtimal yarın babam hastaneden cikacak😊
Çok yoruldum ama onlar için deger ❤
Yemek konusunda dikkat edemiyorum ama inş toparliycam cuma tartisiyla yeniden start vereyim diyorum

Regl olmadim hastane wc enfeksiyon kaptım idrar yolu enfeksiyon gibi agrım var
Gözün aydın canım bununla geçmiş olsun.
Patolojiden de hayırlı haberler gelsin inşallah

Günaydın kızlar.
Pazartesiden beri ara ara geliyorum. Sayfadaki sıkıntı var telefonda mi anlayamadım. Mesajları kaydirirken ekran donuyor. Sayfayı guncelliyorum yine aynı dönmüş olan sayfa kalıyor. Aklıma geldi opera mini yükledim belki buradan sorunsuz girerim diye.

Pazartesi salı ve çarşamba hep iyi başlayıp akşama doğru cozuttum. Bugün sabah sağlam kahvaltı yapıp akşama az yemeyi denicem bakalım nasıl olacak.
Bu arada dün tartıldım yine yüzü geçmişim. 3 temmuzda İzmir'e gidicem 1 haftalığına. İnşallah ikili rakamlara düşerek gitmeyi hedefliyorum

Back
X