Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kahvaltıdan sonra bişey yemedim iki çatak akşamki tatlıdan aldım sadece yemeğe napıcam bakim düzgün bişeyler inş yapmalıyım
Kabak varsa kabak :D

Hey takım, bu hafta 2 gün kabak yapmaya var mısınız? :D
Cuma günü pazardan bir sürü kabak almışımdır😹

Dün kv ler bizde kaldı bugün de eltimleri de alarak mangala gittik çok az kaçırmış olabilirim ama saat 4te yemek işini bitirdim🤣🤣

Kahvaltı(11.00)
2 haşlanmış yumurta, domates, salatalık, peynir, çeyrek simit, 3 zeytin, 1 çk incir reçeli, 1 çk portakal reçeli

Akşam(16.30)
1 Adana kebap(100 gr), 3 köfte, 1 parça sucuk, 1 çatal tavuk, salata(yağsız)

2 LT su, 1 LT dukan birası, yeşil çay

10bin adım

Olur valla yapalım kahvaltı sabit 2 öğün kabak dimi
İki öğün kabak beni çok sıkıyor 😹 haftada birkaç öğün ama farklı günlerde tercih ediyorum😹
Bir de önerim kabakları yuvarlakça doğrayıp baharat ve zeytinyağı ile harmanladıktan sonra fırında pişirip üzerine yoğurt ekleyerek tüketmek😻
Ben detokstan yeni çıktım 😅
Oo bak tam zamanı kabağın, farklı günlerde iki öğün kabak yiyelim gel :D
Ben yarınki rakama göre karar vereceğim🤣
Yarınki rakam ne olursa olsun gel sen de kabak ye benle😹
Çok lezzetli bir şekilde :D

Chole tingin 2 haftalık abs challangenine devam ediyorum ben bu arada :KK70:
Beslenmede bir tık daha fazla karbonhidrat tüketiyorum buna güvenip, enerji ihtiyacım oluyor.
Tartıda pek bir fark yok ama inşallah bir hafta sonra programı bitirdiğimde incelmiş olmayı umuyorum. 😹
Yapmak isteyenlere tavsiye ederim, eğlenceli ve etkili programları var gibi görünüyor. 😃
Youtubeda #choletingchallenge etiketindeki videolarda deneyip sonuç alanlarım videolarına bakabilirsiniz. Zorlandığım zamanlarda açıp ordan kendimi gazlıyorum da :D

Günayyydınn 💜
Huzurlu haftalar ☘🍀

0c6dd34dcca3915f85e7217183df35ea.webp

Back
X