Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ağzına tatlı atacağına bir dilim peynir atsaydın ya canım. durduk yere insülin yükselecek.Kahvaltıdan sonra bişey yemedim iki çatak akşamki tatlıdan aldım sadece yemeğe napıcam bakim düzgün bişeyler inş yapmalıyım
Kabak varsa kabakKahvaltıdan sonra bişey yemedim iki çatak akşamki tatlıdan aldım sadece yemeğe napıcam bakim düzgün bişeyler inş yapmalıyım
Afiyet olsun, ben de pek severim buzlu buzlumerhaba kızlarrrdünden dukan birası yaptım. soğuk soğuk iyi gidiyor.
Kabak varsa kabak
Hey takım, bu hafta 2 gün kabak yapmaya var mısınız?
Cuma günü pazardan bir sürü kabak almışımdır![]()
Ben detokstan yeni çıktımKabak varsa kabak
Ben yarınki rakama göre karar vereceğimKabak varsa kabak
İki öğün kabak beni çok sıkıyorOlur valla yapalım kahvaltı sabit 2 öğün kabak dimi
Oo bak tam zamanı kabağın, farklı günlerde iki öğün kabak yiyelim gelBen detokstan yeni çıktım![]()
Yarınki rakam ne olursa olsun gel sen de kabak ye benleBen yarınki rakama göre karar vereceğim![]()
Nabıyon nabıyonChole tingin 2 haftalık abs challangenine devam ediyorum ben bu arada![]()
AhahahaNabıyon nabıyon![]()
Ahahaha
Link atmak serbest mi acabası, chole ting diye bir sporcunun egzersiz programını yapıyorum![]()
Yani amaç paylaşım sonuçta