Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

:KK70::halay::halay::halay: oyyyy kuzummmmmmmm kusura bakma ben de ilk okuyunca çok güldüm :KK70:
ama tabi çok geçmiş olsun. Rabbim tez elden şifa versin. inşallah Allahın izniyle hafif geçirsin. sizlerde de birşey çıkmasın.
karantina zor yaaa geçen yıl eylülde ben de 14 gün karantinada kalmıştım. evden hiç çıkmadım çok zordu. negatif de olsan evde oturmak zor. çok şükür tabi halimize.

buraya gelirsen hem moral olur hem de diyete devam edersin canım. kafan boşalır. evde kurmazsın.
Çok şükür bulaş yok
Evde 2 çocuk hem onlar hem biz catladik valla. Daha ilk 24 saat 14 gün nasıl geçer bilmiyorum
Mthn83 Mthn83 canım çok geçmiş olsun bulaş olan herkes hafif atlatır inşallah 🙏💚 gelmiş geçmiş olsun 🙏
Sağol canım
Bayrama kadar en az 1.5 kg vermeye var misiniz? Haydi menulerinizi bekliyorum

Mthn83 Mthn83
Bonus Bonus
@lolaxx
@Fit mutlu anne
bengisu022 bengisu022
60kiloyum 60kiloyum
Arzuluu Arzuluu

12 temmuz menüsü

10.30

Omlet, 4 zeytin, 1 kk peynir, 1 dilim kaşar, çay, domates salata

13.30

Dondurma

18.30

1 kepce tarhana

1 dlim ekmek

Ispanaklı yumurta

Salata

Yoğurt
Sabah 11 de başladım ona değmiş buna değmemiş boş durmadı ağzım. Kendime yaptığım tek iyi şey Dukan birası. Su yok spor yok. Tatlılara gomulmedim sadece dondurma yedim

Çok şükür bulaş yok
Evde 2 çocuk hem onlar hem biz catladik valla. Daha ilk 24 saat 14 gün nasıl geçer bilmiyorum

Sağol canım

Sabah 11 de başladım ona değmiş buna değmemiş boş durmadı ağzım. Kendime yaptığım tek iyi şey Dukan birası. Su yok spor yok. Tatlılara gomulmedim sadece dondurma yedim
Evdesin bunu firsata cevir. Kendine gore şeyler hazirlasan

Evdesin bunu firsata cevir. Kendine gore şeyler hazirlasan
Aynısını düşünüyorum aslında da o azmi bulamadım. Kahvaltıyi birlikte yapalım diyorum sonra ohooooo
Bugün ağız boslugumu beyaz leblebi ile doldurdum. Akşam eşim yoğurtlu makarna yapmıştı biraz ondan yedim. Sonra kabak sotelemistim hemen yoğurt koydum onu yedim. Yağlı ekmek vardı kahvaltı da çocuklara yedirdim. Yarın pazar tembihliycem bakalım

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:1 elma,1 sade soda,4-5 çubuk kraker
Akşam: 1 dilim ekmek,1 tabak patlıcanlı güveç,1 kase yoğurtlu semizotu salatası,acı biber,yeşil soğan
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Akşam ekmek olmasa iyiydi ama güveçle de yeniyor maalesef.

Mthn83 Mthn83 Geçmiş olsun,bence de durumu fırsata çevirin.Evde uygun yemekler hazırlayın.Gelen giden olmayınca abur cuburlar da olmuyor.
Bizde gelen giden olmaz zaten canım çalışan insanlar olunca. Yarın umudum o yönde ama 3_4 salatalık dışında doğru düzgün yiyecek yok diyebilirim. Evde torba torba bayat ekmek var. ıslak kek vardı ben yemeyince o da yalan oldu. Epeydir çarşı pazar yapmadım. Bakalım bakalim

Bizde gelen giden olmaz zaten canım çalışan insanlar olunca. Yarın umudum o yönde ama 3_4 salatalık dışında doğru düzgün yiyecek yok diyebilirim. Evde torba torba bayat ekmek var. ıslak kek vardı ben yemeyince o da yalan oldu. Epeydir çarşı pazar yapmadım. Bakalım bakalim
Getir trendyoldan falan alisveris yapabilirsin. Cevredeki marketlerdende getiriyorlar artik

sabah
omlet (az sucuk, hellim, biber, 1/4 simit)
domates salatalık

aralarda
1/2 simit
2 dilim peynir
4 kare çikolata
1 avuç kiraz

akşam
1 kase salata (ton balığı, 2,5 yk siyez bulguru, kapari, marul, kapya biber, 1 dilim avakado, domates)
2 kare çikolata

yatana kadar 2 lt su
gün içinde 2 bardak dukan birası, 1 americano kahve, oolong çayı

İyi akşamlar
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi:1 elma,1 sade soda,4-5 çubuk kraker
Akşam: 1 dilim ekmek,1 tabak patlıcanlı güveç,1 kase yoğurtlu semizotu salatası,acı biber,yeşil soğan
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar
Akşam ekmek olmasa iyiydi ama güveçle de yeniyor maalesef.
1 dilimden birşey olmaz.

Back
X