Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Âmin canım
Şimdi memlekette aa hamilemisin diye soracaklar kilo deyince dikkat etsen verirsinciler konusup duracak😑
Sakin kimseyi takipta daha cok yemeye verme kendini. İnadina yedigim zamanlari bilirim. Ne yaparsan kendine unutma. Herkesin yolu başka onlar konuşsun dursub

kafamın içine reset atıp, ciddi bir şekilde şu diyet işine asılacağım. sadece ona odaklanmak istiyorum. Allah büyük, bakalım...
Barış Muslu yu hiç duydun mu. Kilo demosu ile cok iyi yol katedenler olmuş. Ben kg ve ofke kontrolu icin yapmak istiyorum ama imkanim yok işte

Barış Muslu yu hiç duydun mu. Kilo demosu ile cok iyi yol katedenler olmuş. Ben kg ve ofke kontrolu icin yapmak istiyorum ama imkanim yok işte
demoya katıldım ama tam yapamadım, odaklanamadım. öfke demosuna da kilo demosuna da katıldım. öfkenin sonuna kadar gittim. kabullenme aşamasını sanırım tam yapamadım. kilo demosunu da yarıda bıraktım. olmadı.

Âmin canım
Şimdi memlekette aa hamilemisin diye soracaklar kilo deyince dikkat etsen verirsinciler konusup duracak😑
çok bilmiş çok maalesef. kilo vermek tabiki imkansız değil ama çok kolay da değil. emek ve sabır gerektiriyor.

Back
X