- 11 Nisan 2007
- 87.618
- 514.829
- 1.223
Sizde durum ne?Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sizde durum ne?Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Sonuç çıkmadı daha bonusum bayram sonrasina kalacak büyük ihtimalleSizde durum ne?
Sonuç çıkmadı daha bonusum bayram sonrasina kalacak büyük ihtimalle
wc hala düzene girmedi. karnımın şişliği geçmedi. akşam yemeğinde etli bulgurlu dolma ve az yoğurt yedim. sanırım o da etkiledi.
Sağol canım iyi olacaklar inşallahMthn83 çok geçmiş olsun kuzum nasıl annen baban?
o da var. çok geriyor beni.Stres mi yapıyo acaba?
Amin sağol canımGeçmiş olsun canım rabbim şifa versin
Histamin intoleransını bi inceleseneo da var. çok geriyor beni.
Sağol canım benim ❤Sağ salim gidin gelin inşallah canım yolunuz açık olsun
Aynı sıkıntıları bende yaşıyorumkafamın içine reset atıp, ciddi bir şekilde şu diyet işine asılacağım. sadece ona odaklanmak istiyorum. Allah büyük, bakalım...
bakayım.Histamin intoleransını bi incelesene
Allah büyük. Yar ve yardımcımız olsunSağol canım benim ❤
Aynı sıkıntıları bende yaşıyorum![]()
Âmin canımbakayım.
Allah büyük. Yar ve yardımcımız olsun![]()
Sakin kimseyi takipta daha cok yemeye verme kendini. İnadina yedigim zamanlari bilirim. Ne yaparsan kendine unutma. Herkesin yolu başka onlar konuşsun dursubÂmin canım
Şimdi memlekette aa hamilemisin diye soracaklar kilo deyince dikkat etsen verirsinciler konusup duracak![]()
Barış Muslu yu hiç duydun mu. Kilo demosu ile cok iyi yol katedenler olmuş. Ben kg ve ofke kontrolu icin yapmak istiyorum ama imkanim yok iştekafamın içine reset atıp, ciddi bir şekilde şu diyet işine asılacağım. sadece ona odaklanmak istiyorum. Allah büyük, bakalım...
Hayırlı yolculuklarMerhaba kızlar
4saatten fazladır yoldayız memlekete gidiyoruz bayram sonu döneceğiz kısmetse iyi geceler![]()
demoya katıldım ama tam yapamadım, odaklanamadım. öfke demosuna da kilo demosuna da katıldım. öfkenin sonuna kadar gittim. kabullenme aşamasını sanırım tam yapamadım. kilo demosunu da yarıda bıraktım. olmadı.Barış Muslu yu hiç duydun mu. Kilo demosu ile cok iyi yol katedenler olmuş. Ben kg ve ofke kontrolu icin yapmak istiyorum ama imkanim yok işte
hayırlı yolculuklar dilerimMerhaba kızlar
4saatten fazladır yoldayız memlekete gidiyoruz bayram sonu döneceğiz kısmetse iyi geceler![]()
çok bilmiş çok maalesef. kilo vermek tabiki imkansız değil ama çok kolay da değil. emek ve sabır gerektiriyor.Âmin canım
Şimdi memlekette aa hamilemisin diye soracaklar kilo deyince dikkat etsen verirsinciler konusup duracak![]()