Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Geldim bende bonusum❤
Kendi aracimizla memlekete giderken 10saatte gittik cuma günü çıktık memleketten 16saatte istanbula geldik trafik çok yoğundu mahvolduk

Dünde 2. Doz aşımı oldum bütün vücudum ağrıyor sürekli yatıyorum 😑

Sağ ol canım🤭🤭 şu ana kadar aklım neredeydi diyorum ama inşallah bu sefer akıllanırım da yine almam kiloları😅

Bayram da bitti artık normale dönme vakti evde oturdukça oturası geliyor insanın o yüzden at kendini birkaç gün dışarı ve spor yapmaya başla alışırsın zaten hemen😘
aman aman sakın alma geri. koruma dönemi çok ama çok önemli :KK54:

inşallah gülüm 🌹 ufak oğlanla çarşıya gittik her gidişimizde hemen burger kıng e sokuyor beni çocuk menüsünü yer üzerine dondurmasını ister bende öyle bakarım ona ağzımın suyu aka aka 🤪tuttum kendimi ama gel gelelim eve gelirken markete uğradım kendime ddm kahve yanına çikolat alayım kahvenin yanında 1 paketi yedim çocuklarda da saklıyorum yerken istemesinler diye 🙈 üzerine hazır sarma 1 paketi yedim 🙈yarım kutu amerikan salatası 1 türk hahve miğdem şuan allak bullak 🤢
artık toplayalım kendimizi :KK14:

iyi geceler kızlar kardeşimin hanımı gelinimiz korona olmuş en son bayramdan önce temaslıydık oğluda olmuş testleri pozitif çıktımış korkmaya başladım Allah korusun ama çok yakınımda artık korono 😱 evdekiler gelini diğer oğlu felanhepsi test yaptırmışlar onların daha çıkmamış sonuç ,benim ığlanda biraz önce geldi boğazların acıyı anne dd 😱Allah hepimizi korusun inşallah 🙏

Selamlar, sevgiler bolca🥰 ben geldim. Tam 1 sene önce gitmişim. Gittiğim günün yıl dönümüne geldim, tamamen tevafuk😀 bir takım ilahi işaretler😅

Eskilerden tanıdık simalar var. Yeni gelenler de olmuş tabi. Hoş gelmişler💜

102.5 kiloyla eboe onlayn kısacası. Yeriniz var mı bana da🥰

iyi geceler kızlar kardeşimin hanımı gelinimiz korona olmuş en son bayramdan önce temaslıydık oğluda olmuş testleri pozitif çıktımış korkmaya başladım Allah korusun ama çok yakınımda artık korono 😱 evdekiler gelini diğer oğlu felanhepsi test yaptırmışlar onların daha çıkmamış sonuç ,benim ığlanda biraz önce geldi boğazların acıyı anne dd 😱Allah hepimizi korusun inşallah 🙏

İnş size bulaşmamıştır arzucum

Günaydın güzel bir hafta olur hepimiz için inş 🌺🌺🌺
20210726_084234.webp
Malesef 86.8 cumaya biraz daha iner ins

Back
X