Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Tünaydın kızlar
Hastalar nasıl?
Annanem entube edilecek gibi annemler iyi bitti karantina. Teyzem imza ile çıkmış hastaneden
Selamlar, sevgiler bolca🥰 ben geldim. Tam 1 sene önce gitmişim. Gittiğim günün yıl dönümüne geldim, tamamen tevafuk😀 bir takım ilahi işaretler😅

Eskilerden tanıdık simalar var. Yeni gelenler de olmuş tabi. Hoş gelmişler💜

102.5 kiloyla eboe onlayn kısacası. Yeriniz var mı bana da🥰
Hoşgeldin

Bende 82.6 ile başladım desemde yalan 😅

günaydın kızlar hepinize sağlıklı huzurlu haftalar dilerim 🙏♥️

şimdiki kilo ,. 87 ,. 30. ,.

bende Allah'ın izniyle bugün başlıyorum inşallah nefsime yenilmem galip gelirim
çünkü çok istekli değilim zoraki yapıcam ama belki birkaç güne alışıp tekrar motive olurum bilemiyorum Allah'a sığındım 🙏bu vücudumdaki yağları istemiyorum 🙏 onu biliyorum YA ALLAH BİSMİLLAH dedik
bugün başladık.. herkese irade gücü diliyorum en kısa sürede hedeflerimize inşallah varalım 🙏♥️

Tünaydın kızlar

Annanem entube edilecek gibi annemler iyi bitti karantina. Teyzem imza ile çıkmış hastaneden

Hoşgeldin

Selam canım tekrar geçmiş olsun, inşallah annene entübeye gerek duymadan çıkar acil şifalar ....

Selamlar, sevgiler bolca🥰 ben geldim. Tam 1 sene önce gitmişim. Gittiğim günün yıl dönümüne geldim, tamamen tevafuk😀 bir takım ilahi işaretler😅

Hoşgeldin canım💞

Günaydinlar efemmmm 75.4 ile Start verilmistir.Planim , cok sıkmadan if + canli Pilates.

Plates 9 agustosda basliyor ozamana kadar yürüyüs yaparim ama cook yorgunum camasirlarla bogusuyorum 1 haftaya kendime gelirim insallah 🤪🤪
Nerelerdesin sen? Ne zamandır gözüm arıyor😹

Vala okuyorum ama yazmaya hiç halim yok haftasonu gezdik biraz bı de kaç gün eşim evde olup şimdi ise gidince bütün ev üzerime geliyor sanki çocuklarla insAllah toparlayabilirim sabitim ben hala 79.90

Girmeme rağmen bayağı etiket etmişsin allah razı olsun :KK68: ben yarın başlayayım bari bugün bayağı kötü geçti çünkü artık 80 kiloyum Pembe Lotus Pembe Lotus :bicak:

İyi akşamlar,alıntılamadım,hastalara geçmiş olsun,gelenlere hoşgeldiniz diyorum.
Ben de bugünden itibaren başladım gibi bakalım.
Menüm:
Sabah: 1 dilim uno denge ekmek,peynir,zeytin,salatalık,domates,biber,yeşillik,1.5 ceviz,1 tatlı kaşığı bal,çaylar.
İkindi: 1.5 şeftali,1/2 erik,1 lokma katmer,çaylar
Akşam: 1/2 dilim ekmek,1 küçük tabak kabak yemeği,1 kase sarımsaklı yoğurt
2 lt su
2 kupa yeşilçay
Çaylar

iyi geceler kızlar kardeşimin hanımı gelinimiz korona olmuş en son bayramdan önce temaslıydık oğluda olmuş testleri pozitif çıktımış korkmaya başladım Allah korusun ama çok yakınımda artık korono 😱 evdekiler gelini diğer oğlu felanhepsi test yaptırmışlar onların daha çıkmamış sonuç ,benim ığlanda biraz önce geldi boğazların acıyı anne dd 😱Allah hepimizi korusun inşallah 🙏
geçmiş olsun arzucum. aman dikkat edin :KK200:

hoşgeldin tatlım :KK200:
Iykk hiç özlememişim seni yeşil çay🙄
Eki Görüntüle 2892699
bunlardan içme eboecim. dökme açık yeşil çay al. açık renkli yeşil yapraklardan. mesela çaykurun zümrüt yeşil çayını tavsiye ederim. kağıtlı olanların tadı kötü.
Günaydinlar efemmmm 75.4 ile Start verilmistir.Planim , cok sıkmadan if + canli Pilates.

Plates 9 agustosda basliyor ozamana kadar yürüyüs yaparim ama cook yorgunum camasirlarla bogusuyorum 1 haftaya kendime gelirim insallah 🤪🤪
keşke 74-75 kilo olsam :dua::deli:
Tünaydın kızlar

Hoşgeldin

Allah şifa versin kuzum :dua:
Slm kızlar ben cok ypgunum sizin nası gidiyo bu arada diet namına bişr kalmadı
aynen canım dağıttık hepimiz. toplayacağız Allahın izniyle :dua::nazar:

Back
X