Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Merhaba kızlar dün ani misafirlerim geldi hiç uğrayamadım bu akşamda bende kalacaklar büyük ihtimal yemek yapmam evi toparlamam lazım😵Kilo bildirimimi yapayım bu hafta maşallahım var bir aydır düzgün diyet yapamadığım için çok güzel gitti Allahtan diyete hemen başlayabildim😅

Cuma:77, 1
Bugün: 75,1💗
Tebrikler çok iyi bir sonuç

Tamam canım, 88 kilo ile grubu kaçırıyorum :KK43:
Ya da felekten bir gece çalıp son iki kiloyu da alıp gruba mı girsem... kafamda deli sorular..

Yok canım sayıya takılma burda 100 üstü de var 80 civarıda. Eski dostlarız çoook eski bırakamıyoruz birbirimizi. Sen nasıl istersen

İyi akşamlar :KK68:

Aralıklı oruç uygulamasını başlattım yine ilk olarak 14-10 ile.
Bugün biraz çok yedim sanki düzene sokucam inş

Eklentiler

• Screenshot_20210809-193143_Fasting Tracker.webp
    Screenshot_20210809-193143_Fasting Tracker.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 19
Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyla 99 kilo bir kadınım. Daha önce 107 kilodan 75 kgya düşen ben yıllar içinde verdiğim kiloları geri aldım. Hani her halimle kendimi beğenirim ama bugün bir şey oldu. Bir öğrencim erkek arkadaşıma yanımda dedi ki hocam çok kilo vermiş fit olmuşsunuz. Sonra bana döndü ve dedi ki onun verdiği kiloları siz almışsınız galiba ve gülüşmeler… Ne kadar rencide olduğumu anlatamam. Moralim çok bozuk. Yeniden başlamam lazım ama nasıl hapacağımı bu sefer bilmiyorum:( Beni de aranıza alır mıısnız?

Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyla 99 kilo bir kadınım. Daha önce 107 kilodan 75 kgya düşen ben yıllar içinde verdiğim kiloları geri aldım. Hani her halimle kendimi beğenirim ama bugün bir şey oldu. Bir öğrencim erkek arkadaşıma yanımda dedi ki hocam çok kilo vermiş fit olmuşsunuz. Sonra bana döndü ve dedi ki onun verdiği kiloları siz almışsınız galiba ve gülüşmeler… Ne kadar rencide olduğumu anlatamam. Moralim çok bozuk. Yeniden başlamam lazım ama nasıl hapacağımı bu sefer bilmiyorum:KK43: Beni de aranıza alır mıısnız?
Hoş geldin canım hiç bozma moralini aynı durumu ben de eşimle yaşıyordum şimdi tam tersine çevirdim durumu daha öncede yapmışsın yine yaparsın bu sefer inşallah geri almayacaksın🥰

Yok canım sayıya takılma burda 100 üstü de var 80 civarıda. Eski dostlarız çoook eski bırakamıyoruz birbirimizi. Sen nasıl istersen
Ya ne güzel Bonus 🌺 çok isterim katilmayi tabiki.
Ben de 87 kiloydum gruba geldiğimde😅 gel o yüzden kiloları almadan😘
Çok sevindim 🌿 ne güzel kilo vermişsiniz masallah 🧿

Ben doğumdan sonra ilk olarak verdiğim 10 kilo hariç maksimum 2 kilo verebildim sekiz ayda, onu da geri aldım zaten bu gidişle doğuma girdiğim kiloya geleceğim az kaldı :olamaz:

Amacım yavaş da olsa kalıcı kilo verebilmek, daha önce 30 kilo verdim kendi başıma ve hamilelige yakın bir zaman kadar ne yersem yiyeyim belli bir kilonun üzerine çıkmadım.

Şu an için ilk hedefimse Ekim ayına kadar yetmişli kiloları görmek 💞

Ekmek yemiyorum artık hazır yemek yememeye de gayret edeceğim.

Günlük ortalama 6000 adım atıyorum, eğer yapabilirsem Leslie yapmaya çalışacağım ama uygun zaman bulabilir miyim bilmiyorum 9-17 çalışıyorum çünkü.

Back
X