Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Ya ne güzel Bonus 🌺 çok isterim katilmayi tabiki.

Çok sevindim 🌿 ne güzel kilo vermişsiniz masallah 🧿

Ben doğumdan sonra ilk olarak verdiğim 10 kilo hariç maksimum 2 kilo verebildim sekiz ayda, onu da geri aldım zaten bu gidişle doğuma girdiğim kiloya geleceğim az kaldı :olamaz:

Amacım yavaş da olsa kalıcı kilo verebilmek, daha önce 30 kilo verdim kendi başıma ve hamilelige yakın bir zaman kadar ne yersem yiyeyim belli bir kilonun üzerine çıkmadım.

Şu an için ilk hedefimse Ekim ayına kadar yetmişli kiloları görmek 💞

Ekmek yemiyorum artık hazır yemek yememeye de gayret edeceğim.

Günlük ortalama 6000 adım atıyorum, eğer yapabilirsem Leslie yapmaya çalışacağım ama uygun zaman bulabilir miyim bilmiyorum 9-17 çalışıyorum çünkü.

Hoşgeldin o zaman 😍
Tanıt kendini kısaca kaynaşırsın inş çabucak

Arkadaşlar merhaba, bugün itibariyla 99 kilo bir kadınım. Daha önce 107 kilodan 75 kgya düşen ben yıllar içinde verdiğim kiloları geri aldım. Hani her halimle kendimi beğenirim ama bugün bir şey oldu. Bir öğrencim erkek arkadaşıma yanımda dedi ki hocam çok kilo vermiş fit olmuşsunuz. Sonra bana döndü ve dedi ki onun verdiği kiloları siz almışsınız galiba ve gülüşmeler… Ne kadar rencide olduğumu anlatamam. Moralim çok bozuk. Yeniden başlamam lazım ama nasıl hapacağımı bu sefer bilmiyorum:KK43: Beni de aranıza alır mıısnız?

Merhaba. Hoşgeldin 😊 tabiki alırız.
Daha önce nasıl verdin?
Kaç yaşındasın?

İyi geceler kızlar 🤗 utanilcak menümü yazayım bismillah diyeyim artık
Kahvaltı
3 dilim tam tahıllı ekmek
Domates, salatalık
1 avuç badem
1 parça peynir
7-8 zeytin

Ara 🙈
1 tabak salkım üzüm
1 kase (büyük) karışık kuruyemiş

Akşam
3 dilim su böreği
Peynir
Salatalık domates
Çay

Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor yok

Ya ne güzel Bonus 🌺 çok isterim katilmayi tabiki.

Çok sevindim 🌿 ne güzel kilo vermişsiniz masallah 🧿

Ben doğumdan sonra ilk olarak verdiğim 10 kilo hariç maksimum 2 kilo verebildim sekiz ayda, onu da geri aldım zaten bu gidişle doğuma girdiğim kiloya geleceğim az kaldı :olamaz:

Amacım yavaş da olsa kalıcı kilo verebilmek, daha önce 30 kilo verdim kendi başıma ve hamilelige yakın bir zaman kadar ne yersem yiyeyim belli bir kilonun üzerine çıkmadım.

Şu an için ilk hedefimse Ekim ayına kadar yetmişli kiloları görmek 💞

Ekmek yemiyorum artık hazır yemek yememeye de gayret edeceğim.

Günlük ortalama 6000 adım atıyorum, eğer yapabilirsem Leslie yapmaya çalışacağım ama uygun zaman bulabilir miyim bilmiyorum 9-17 çalışıyorum çünkü.
Teşekkür ederim canım bir senedir uğraşıyorum hiç bu kadar emek vermemiştim devam 65 olana kadar 🤣🤣 2 ay var canım eğer ciddi ciddi bu işin içine girersen görürsün 7leri ben 9larda çok takılmıştım ama 8ler bir çırpıda geçmişti seninde öyle olur inşallah💗 hazır yemek hem kilo yapıyor hem de sağlıksız evde pişirmeye çalış canım bende çok yiyordum diyetten önce artık evde ne pişerse az az yiyorum yapabilirsen aralıklı orucu tavsiye ederim benim çok işime yaradı ben geceleri Leslie yaptım hep haftada üç gün bile yapsan kardır kilo vermeni hızlandırır ben de öğretmenim okullar açılınca bakayım nasıl yapacağım sporu merak içindeyim insan çalışınca yoruluyor gerçekten

Ay bende mi if yapsam😣 bı türlü tam dizginleyemiylrum kendimi
İf çok işe yarıyor canım başla bence de başta zorlanırsın belki ama zamanla alışıyor insan ben şu an çok rahat yapıyorum ve bence kilo vermemi sağlayan if😘
İyi geceler kızlar 🤗 utanilcak menümü yazayım bismillah diyeyim artık
Kahvaltı
3 dilim tam tahıllı ekmek
Domates, salatalık
1 avuç badem
1 parça peynir
7-8 zeytin

Ara 🙈
1 tabak salkım üzüm
1 kase (büyük) karışık kuruyemiş

Akşam
3 dilim su böreği
Peynir
Salatalık domates
Çay

Su 2.5 lt anca olmuştur
Spor yok
Kuruyemiş tabağını küçültmek lazım🤭🤭 akşam tabi su böreği fazla olmuş canım bundan sonra daha güzel menülerin olsun inşallah🥰

Günaydın kızlar 🌟
Teşekkür ederim canım bir senedir uğraşıyorum hiç bu kadar emek vermemiştim devam 65 olana kadar 🤣🤣 2 ay var canım eğer ciddi ciddi bu işin içine girersen görürsün 7leri ben 9larda çok takılmıştım ama 8ler bir çırpıda geçmişti seninde öyle olur inşallah💗 hazır yemek hem kilo yapıyor hem de sağlıksız evde pişirmeye çalış canım bende çok yiyordum diyetten önce artık evde ne pişerse az az yiyorum yapabilirsen aralıklı orucu tavsiye ederim benim çok işime yaradı ben geceleri Leslie yaptım hep haftada üç gün bile yapsan kardır kilo vermeni hızlandırır ben de öğretmenim okullar açılınca bakayım nasıl yapacağım sporu merak içindeyim insan çalışınca yoruluyor gerçekten
İnşallah en kısa zamanda 65 olursun canım az kalmış 💞 ben de ona güvendim ilk kilolalar belki hızlı geçer diye ama inşallah olur.. evet canım biliyorum ya ama eşimle birbirimizi ters yönde gazliyoruz biraz, bazen yemek yapasimiz gelmiyordu hop hemen hazir bir şeyler yiyorduk, şimdi çok şükür epey azalltik çok nadir yiyoruz öyle.
Aralıklı orucu Bonus Bonus yazınca biraz daha detaylı araştırdım ama iyice bakayım ben ona, zaten işteyim her istediğimde yemek yiyemiyorum.
Evet ya, hem yoruluyor hem ev işleri hem çocuk insan hangi birine yetişecek şaşırıyor 😪

Şimdi yumurta hasladim, bir tane de yağsız tost yaptım onu yiyeceğim. O sırada aralıklı oruca bakayım, ona göre bugünün yemek düzenini ayarlayayim 🌺

Günayyydınnnss ❤

40c0926727e607d70bba0369c0c8fc35.jpg

E eboe
Amine Busra Amine Busra
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
malipina malipina
lolaxx lolaxx
misafir1001 misafir1001
nisan34 nisan34
Minik Duduklu Tencere Minik Duduklu Tencere
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Bulamiyorum Bulamiyorum
M Musluk Suyu
Arzuluu Arzuluu
Mthn83 Mthn83
basbelasiyim basbelasiyim
60kiloyum 60kiloyum
dimaze3800 dimaze3800
hzlsel hzlsel
Davina Davina
BereliPenguen BereliPenguen

Son düzenleme:
İlk günüm başarısız geçti saat 12 de gece tatlı bişeyler diye öldüm resmen bikaç dilim şeftali üzüm yedim. Şekerin damarlarımda akışını hissediyorum resmen.

Bugün hedefim yememek inş meyve hiç masum değil hele benim gibi insülini olana.
İlk günün günahı olmaz🤭🤭 inşallah ama bugünü daha iyi geçirirsin canım ben de misafirlerim vardı dün gece 11 gibi beni de yoldan çıkardılar yalnız değilsin yani🤣
Aralıklı oruççular kaç kişiyiz?

malipina malipina
hzlsel hzlsel
Bonus Bonus

3 müş sıralıyorum bide :KK45:
Ne kadar az kişiyiz inşallah sayımız artar🥰

İlk günün günahı olmaz🤭🤭 inşallah ama bugünü daha iyi geçirirsin canım ben de misafirlerim vardı dün gece 11 gibi beni de yoldan çıkardılar yalnız değilsin yani🤣

Ne kadar az kişiyiz inşallah sayımız artar🥰

Sen 40 kilo verip yoldan çıksan nolar allah aşkına yıkılmadım ayaktayım dersin 😃

Dün akşam aşı oldum kolum iyi ağrıyor şu an şifa olsun inşallah
Ertesi gün ağrı yapıyor ama sonra geçiyor tabi başka yan etkisi olmaz inşallah💗
Sen 40 kilo verip yoldan çıksan nolar allah aşkına yıkılmadım ayaktayım dersin 😃
ben de biraz ona güveniyorum açıkçası🤣🤣 devam sürekli devam modundayım bazen sıkılıyor insan ama şu an yeni başladığım için gazdayım bakalım ne kadar götürecek beni🤭🤭

Ertesi gün ağrı yapıyor ama sonra geçiyor tabi başka yan etkisi olmaz inşallah💗

ben de biraz ona güveniyorum açıkçası🤣🤣 devam sürekli devam modundayım bazen sıkılıyor insan ama şu an yeni başladığım için gazdayım bakalım ne kadar götürecek beni🤭🤭

Hiç bozdum diye sıkılcak bi kiloda değilsin geldiğin yeri düşününce inş 65 hedefini görürüz birlikte ❤

Dün akşam aşı oldum kolum iyi ağrıyor şu an şifa olsun inşallah
Günaydın Bonus,
Bugün geçer canım inşallah benim de ertesi gün kötü olmuştu, pek zorlama kolunla iş yapma.

Sabah tartıldım, 86,60 kg geldim.
Hazırladığım kahvaltıyı da evde unutmuşum, ofise gelirken diyet mısır gevreği aldım geldim :işsiz:

Günaydın Bonus,
Bugün geçer canım inşallah benim de ertesi gün kötü olmuştu, pek zorlama kolunla iş yapma.

Hazırladığım kahvaltıyı da evde unutmuşum, ofise gelirken diyet mısır gevreği aldım geldim :işsiz:

Yoğurtla yersin diyet ürün almana gerek yok aslında normal ürünlerle verebiliyoruz.

Ofis şartlarına göre hazırlarsın yemeğini meyveni

Hiç bozdum diye sıkılcak bi kiloda değilsin geldiğin yeri düşününce inş 65 hedefini görürüz birlikte ❤
İnşallah canım hepimizin hedefleri gerçekleşsin💗
Günaydın Bonus,

Mısır gevreği yerine yulaf ye canım daha tok tutar seni yoğurt süt meyve kuruyemiş neyle istersen hazırlayıp yanında götürebilirsin 😘

Back
X