Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İf çok işe yarıyor canım başla bence de başta zorlanırsın belki ama zamanla alışıyor insan ben şu an çok rahat yapıyorum ve bence kilo vermemi sağlayan if😘

Kuruyemiş tabağını küçültmek lazım🤭🤭 akşam tabi su böreği fazla olmuş canım bundan sonra daha güzel menülerin olsun inşallah🥰
Bugün başlayım bklm o zmn nasıl olacak 🤭 aynen ya
Dün akşam aşı oldum kolum iyi ağrıyor şu an şifa olsun inşallah
Şifa olsun canım insAllah
Leydizin centılmın akşama ful menüleri yazıyoruz tamam mı? Yazıp asıldığımızda nasıl güzel veriyoruz biliyoruz hepimiz.
Cumaya kadar ne gitse kar inşallah

E eboe
Amine Busra Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@lolaxx
@misafir1001
nisan34 nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@musluk suyu
Arzuluu Arzuluu
Mthn83 Mthn83
@basbelasiyim
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel hzlsel
@Davina
@BereliPenguen
O kadar haklsin ki toparlayalim artık baya serdim ben resmen

Merhaba arkadaşlar iki haftadır tartılmayı unutuyorum bu cuma inş unutmam.
Bonus Bonus ben de yeni yıla yeni başlangıç yaptım ama dün unutup şekerli çay içtim o kadar diyetten kopmuşum ki 🥴
Arkadaşlar if benim için uygun fakat iki öğün arasında bişiler atıştırsak meyve kuruyemiş gibi veya peynir ifi sakata getirir mi?
Cuma tartılıp before after fotosu için şipşaklıycam kendimi motivasyon olur kanaatindeyim🙄
Yeni gelen arkadaşlar hoş geldiniz ❤️

Bonus Bonus ben de yeni yıla yeni başlangıç yaptım ama dün unutup şekerli çay içtim o kadar diyetten kopmuşum ki 🥴
Arkadaşlar if benim için uygun fakat iki öğün arasında bişiler atıştırsak meyve kuruyemiş gibi veya peynir ifi sakata getirir mi?
Cuma tartılıp before after fotosu için şipşaklıycam kendimi motivasyon olur kanaatindeyim🙄
Ara öğün yapabilirsin canım sıkıntı olmaz önemli olan açlık saatlerinde bir şey yememek

Aralıklı oruççular kaç kişiyiz?

@malipina
hzlsel hzlsel
Bonus Bonus

3 müş sıralıyorum bide :KK45:
bende aralıklı oruca başlamıştım hatırlarsan fakat 2 günlük tatil devamını getirmedi şimdi tekrar bugün bismillah bakalım
Dün akşam aşı oldum kolum iyi ağrıyor şu an şifa olsun inşallah
şifa olsun canım 🙏
Leydizin centılmın akşama ful menüleri yazıyoruz tamam mı? Yazıp asıldığımızda nasıl güzel veriyoruz biliyoruz hepimiz.
Cumaya kadar ne gitse kar inşallah

E eboe
Amine Busra Amine Busra
@74FRIDA
@asumanzeynep
@bengisu022
@malipina
@lolaxx
@misafir1001
nisan34 nisan34
@Minik Meleklerim
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
@Bulamiyorum
@musluk suyu
Arzuluu Arzuluu
Mthn83 Mthn83
@basbelasiyim
@60kiloyum
@dimaze3800
hzlsel hzlsel
@Davina
@BereliPenguen
ok 👍

Şekerli çaya çok takılma nisan 1 şekerin kalorisi hiç bişey bizim yediklerimizin yanında. 10 yıldır şekersiz içiyorum da noldu

selamlar. aslında gelmiştim ben ama uzun zamandır girmeyince unutmuşum burayı tekrar ya.. Bonus Bonus ısrarla etiketlemişsin guzuumm çok sağol :) diyet yapamıyorum bir türlü ya. adapte olamadım. yoğunluğum da var kendimi düşünecek zaman bulamıyorum. ama buna bir dur demek lazım.

Bonus Bonus cuma kilo bildirimiyle tablo yapayım mı? sitede hala yapılabiliyor dimi? hem beni de bağlamış olur buraya biraz sorumluluk, ne dersiniz?

selamlar. aslında gelmiştim ben ama uzun zamandır girmeyince unutmuşum burayı tekrar ya.. Bonus Bonus ısrarla etiketlemişsin guzuumm çok sağol :) diyet yapamıyorum bir türlü ya. adapte olamadım. yoğunluğum da var kendimi düşünecek zaman bulamıyorum. ama buna bir dur demek lazım.

Bonus Bonus cuma kilo bildirimiyle tablo yapayım mı? sitede hala yapılabiliyor dimi? hem beni de bağlamış olur buraya biraz sorumluluk, ne dersiniz?

Tabloyu sen yap o zaman ya o beni zorluyo baya 😍

Ay evet ya vala kalan 10 kg da bı versem kurtulsam hepimiz fit olsak artik
Ben daha kiloları verip çocuk yapacağım sonra tekrar vermeye çalışacağım🤣🤣 en azından siz çocuk işini halletmişsiniz bundan sonra inşallah hep fit olursunuz💗

Ben daha kiloları verip çocuk yapacağım sonra tekrar vermeye çalışacağım🤣🤣 en azından siz çocuk işini halletmişsiniz bundan sonra inşallah hep fit olursunuz💗
Olur olur insAllah ya kapattım sezonu diyorum ama bklm bı daha bende al verle uğraşmak istemiyorum hayırlısı bklm Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin send fit hamile doğum yap 🤲🤭

Olur olur insAllah ya kapattım sezonu diyorum ama bklm bı daha bende al verle uğraşmak istemiyorum hayırlısı bklm Rabb'im hayırlısıyla nasip etsin send fit hamile doğum yap 🤲🤭
İnşallah canım ya onun için uğraşıyorum şöyle 62-63 kilo olabilsem çok iyi olurdu🤭🤭

Back
X