Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Yoğurtla yersin diyet ürün almana gerek yok aslında normal ürünlerle verebiliyoruz.

Ofis şartlarına göre hazırlarsın yemeğini meyveni
Tadını seviyorum bonus, zayıfların keyfimden de odun vermiyorum 😁
İnşallah canım hepimizin hedefleri gerçekleşsin💗

Mısır gevreği yerine yulaf ye canım daha tok tutar seni yoğurt süt meyve kuruyemiş neyle istersen hazırlayıp yanında götürebilirsin 😘
Yulafi hiç düşünmedim canım ya, sevdiğim gervekten görünce aliverdim. Çiğ badem aldım bir de acıkınca atıştırmak için.
kızlar günaydın canlar ,❤️

yeni gelen arkadaşlara hoş geldiniz 👍
Hoşbulduk 💞

Bugün kahvaltı:
🌟Küçük kase mısır gevreği,

Ara öğün:
🌟Şu tahta gibi olan diyet bisküvilerden yedim

Öğlen yemeği:
🌟Salata

Ara ara da çiğ badem yedim toplamda iki avuç kadar 🤭 bol bol su içtim, sadece bir bardak kahveyi şekerli içtim o da bir küp şeker.

akşam yemeğine de mercimek yapıyorum sekiz olmadan yerim inşallah.

kızlar bugünde yapamadım olmadı
yedim de yedim ben kesin anladım psikolojik bende ki bu yeme isteği
çünkü bu aralar aile içi karışık o yüzden motive olamıyorum hep yarına diyorum başlıyorum sonunu getiremiyorum çok kötüyüm ne güzel 84 e kadar inmiştim biraz önce tartıldım moralim hepten bozuldu Allah'ım yardım etsin hepimize kolaylık versin inşallah 🙏

çok üzgünüm 😔

Merhaba. Hoşgeldin 😊 tabiki alırız.
Daha önce nasıl verdin?
Kaç yaşındasın?
Daha önce günde altı öğün beslenerek ve düzenli her gün spor yaparak vermiştim. Asla kaçamak yapmamıştım dört ay. Şu an 33 yaşındayım. Boyum 1.68. Bir dershanede Türkçe öğretmenliği yapıyorum. Bekarım. ☺️☺️

Evet canım ya şimdi cuma yarışmasındaki takımımdan kızlarla hangimiz daha önce 69 olacağız diye yarış başlattık o biraz beni motive eder diye umuyorum
Yarışlar bende hep ters tepiyo ya sende ise yarar insAllah 🤗

Sabah 8 den beri Temizlikle uğraşıyorum. Mis gibi oldu ev şimdi yemek işi var. Menemen yiyeyim bari
Ohh Miss vala benim evin de o kadar çok ihtiyacı var ki yeminle 💩 götürüyor her yeri oğlan bı salatalık yiyecek diye halı koltuk duvar kapı hepsi nasibini alıyor 🙈 temizlik yapacağımda da peşimden ayrılmıyor işkence gibi
çünkü bu aralar aile içi karışık o yüzden motive olamıyorum hep yarına diyorum başlıyorum sonunu getiremiyorum çok kötüyüm ne güzel 84 e kadar inmiştim biraz önce tartıldım moralim hepten bozuldu Allah'ım yardım etsin hepimize kolaylık versin inşallah 🙏

çok üzgünüm 😔
Ahhh canım ya aynıyız yeminle benimde canım sıkkınken yerim çok önemli bı konu olursa bı o zmn stres sıkıntıdan yiyemem
Sen 9.takımda devam mı?
Bu ara oraya da katılım sağlayamıyorum canım listede değilim zaten free takılıyordum ben kopamadım bı burası bı 9. Takım bütünlestim

Olur inş dikkat edersen hamilelikte de almazsın. Ben de hem 2. çocuk istiyorum hem diyet 🙂
Hadi inşallah ikimiz de başarırız benim hamilelik biraz sıkıntılı geçecek sürekli yatacağım o yüzden zaten fazla kilo alırım ne kadar versem kardır
Tadını seviyorum bonus, zayıfların keyfimden de odun vermiyorum 😁

Yulafi hiç düşünmedim canım ya, sevdiğim gervekten görünce aliverdim. Çiğ badem aldım bir de acıkınca atıştırmak için.

Hoşbulduk 💞

Bugün kahvaltı:
🌟Küçük kase mısır gevreği,

Ara öğün:
🌟Şu tahta gibi olan diyet bisküvilerden yedim

Öğlen yemeği:
🌟Salata

Ara ara da çiğ badem yedim toplamda iki avuç kadar 🤭 bol bol su içtim, sadece bir bardak kahveyi şekerli içtim o da bir küp şeker.

akşam yemeğine de mercimek yapıyorum sekiz olmadan yerim inşallah.
o da olur tabi ben yulafa çok alıştım çalışırken özellikle çok tüketiyordum

çok üzgünüm 😔
Ah ablacım inşallah her şey yoluna girer de sende düzenini sağlarsın tabi insanın huzuru olmayınca hiç odaklanmıyor diyete😔
Daha önce günde altı öğün beslenerek ve düzenli her gün spor yaparak vermiştim. Asla kaçamak yapmamıştım dört ay. Şu an 33 yaşındayım. Boyum 1.68. Bir dershanede Türkçe öğretmenliği yapıyorum. Bekarım. ☺️☺️
Meslektaşım ben de Türkçe öğretmeniyim💗 Tekrar hoş geldin inşallah gidecek kilolar🤩
Yarışlar bende hep ters tepiyo ya sende ise yarar insAllah 🤗

Ohh Miss vala benim evin de o kadar çok ihtiyacı var ki yeminle 💩 götürüyor her yeri oğlan bı salatalık yiyecek diye halı koltuk duvar kapı hepsi nasibini alıyor 🙈 temizlik yapacağımda da peşimden ayrılmıyor işkence gibi

Ahhh canım ya aynıyız yeminle benimde canım sıkkınken yerim çok önemli bı konu olursa bı o zmn stres sıkıntıdan yiyemem

Bu ara oraya da katılım sağlayamıyorum canım listede değilim zaten free takılıyordum ben kopamadım bı burası bı 9. Takım bütünlestim
inşallah canım bakalım🥰

Günün mönüsü

Sabah: dediğim 12 gibi
3 dilim ekmek
2 yumurtalı menemen
Domates
3 zeytin
Ceviz büyüklüğünde beyaz peynir

Akşam: geç oldu 9-10 arası
1 şeftali
2 avuç üzüm
1 salatalık