- 13 Ocak 2021
- 7.965
- 21.395
- 298
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla ben de bilmiyorum60kiloyum nasılsın guzum?
Uyuyorurmalipina nerdesin gardaşcığım?
iyi akşamlar kızlarrrözledim buraları. kaç zamandır çok dağınığım hem ruhsal olarak hem düzen olarak... toparlanmak istiyorum. bir uyuşukluk var üzerimde.
Ne yedin yazmamışsın bende bakamadım tabiUyuyorur![]()
valla ben de bilmiyorumöyle bir saldım ki kendimi sorma hiç
sen nasılsın bonusum?
Sistem bu ne yediğin değil ne saat yemediğin önemliNe yedin yazmamışsın bende bakamadım tabihadi iyi geceler sana
![]()
Ne biçimde laf koydu yarım gözüynen uvvvSistem bu ne yediğin değil ne saat yemediğin önemli![]()
valla evet son zamanda çok çikolata yedim. bırakacağım inşallah. iyi hissetmiyorum çünkü kendimi.Bu haller şeker yemeyince geçiyomuş diyolar![]()
valla evet son zamanda çok çikolata yedim. bırakacağım inşallah. iyi hissetmiyorum çünkü kendimi.
terapiste ihtiyacım yok. kişisel gelişim okumak ve dua etmek bana daha çok iyi geliyor. benim sorunum pasif stres, boş yaşam, sevdiklerimin uzak olması, hayattan tatminsizlik... halime çok şükür diyorum o başka. ne bileyim öyle işte bonus... Rabbim zayıflayacak azim versin tez zamandaŞu an buna ayırcak fırsatım yok bizim için en iyisi bir terapiste gitmek fulya. Değişik vakalarız :) imkan varsa hiç bekleme derim
kaç zamandır tartılmıyorum. reglim de... kaç çıkarım bilmiyorum. yanlarım doldu yineAynen fulya hem amaçsızca yiyoruz hemde dokunuyo yani iyi gelmiyo
terapiste ihtiyacım yok. kişisel gelişim okumak ve dua etmek bana daha çok iyi geliyor. benim sorunum pasif stres, boş yaşam, sevdiklerimin uzak olması, hayattan tatminsizlik... halime çok şükür diyorum o başka. ne bileyim öyle işte bonus... Rabbim zayıflayacak azim versin tez zamanda![]()
evet herkesin sıkıntısı ayrı. aslına bakarsan şükürlük bir hayatım var. nankörlük edemem. ama nedense bir mutsuzluk var üzerimde... belki şımarıklık ne bileyim.İhtiyaç olmaz olur mu sorun her neyse hepimizin hayatı farklı.
Bizde yeme bozukluğu var yoksa bu duruma gelmezdik. Hayatımızın kilit noktası kilo gibi. Belki senin için yanılıyorumdur en iyi sen bilirsin kendini tabi.
evet herkesin sıkıntısı ayrı. aslına bakarsan şükürlük bir hayatım var. nankörlük edemem. ama nedense bir mutsuzluk var üzerimde... belki şımarıklık ne bileyim.
bu da yeme bozukluğuna neden oluyor. kilo versem herşey yoluna girecek gibi. sanki herşey ona bağlı gibi... kendime güvenimi elimden aldı kaç yıldır![]()