Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Şu an buna ayırcak fırsatım yok bizim için en iyisi bir terapiste gitmek fulya. Değişik vakalarız :) imkan varsa hiç bekleme derim
terapiste ihtiyacım yok. kişisel gelişim okumak ve dua etmek bana daha çok iyi geliyor. benim sorunum pasif stres, boş yaşam, sevdiklerimin uzak olması, hayattan tatminsizlik... halime çok şükür diyorum o başka. ne bileyim öyle işte bonus... Rabbim zayıflayacak azim versin tez zamanda :dua:

terapiste ihtiyacım yok. kişisel gelişim okumak ve dua etmek bana daha çok iyi geliyor. benim sorunum pasif stres, boş yaşam, sevdiklerimin uzak olması, hayattan tatminsizlik... halime çok şükür diyorum o başka. ne bileyim öyle işte bonus... Rabbim zayıflayacak azim versin tez zamanda :dua:

İhtiyaç olmaz olur mu sorun her neyse hepimizin hayatı farklı.
Bizde yeme bozukluğu var yoksa bu duruma gelmezdik. Hayatımızın kilit noktası kilo gibi. Belki senin için yanılıyorumdur en iyi sen bilirsin kendini tabi.

İhtiyaç olmaz olur mu sorun her neyse hepimizin hayatı farklı.
Bizde yeme bozukluğu var yoksa bu duruma gelmezdik. Hayatımızın kilit noktası kilo gibi. Belki senin için yanılıyorumdur en iyi sen bilirsin kendini tabi.
evet herkesin sıkıntısı ayrı. aslına bakarsan şükürlük bir hayatım var. nankörlük edemem. ama nedense bir mutsuzluk var üzerimde... belki şımarıklık ne bileyim.
bu da yeme bozukluğuna neden oluyor. kilo versem herşey yoluna girecek gibi. sanki herşey ona bağlı gibi... kendime güvenimi elimden aldı kaç yıldır:KK43:

evet herkesin sıkıntısı ayrı. aslına bakarsan şükürlük bir hayatım var. nankörlük edemem. ama nedense bir mutsuzluk var üzerimde... belki şımarıklık ne bileyim.
bu da yeme bozukluğuna neden oluyor. kilo versem herşey yoluna girecek gibi. sanki herşey ona bağlı gibi... kendime güvenimi elimden aldı kaç yıldır:KK43:

Bu fikri düşün gerçekten yoluna koyamadığımız bişeyler var malesef

Cumartesi mönüsü

Sabah:
1 incir
1 avuç üzüm
1 avuç kuruyemiş
K. K peynir

Akşam:
2 porsiyon meyve
Yine yemek saatini kaçırdım😒

60kiloyum 60kiloyum haberleri fazla izleme insanı bunalıma sürüklüyor. Manavgat yangınında birkaç gün izledim bunalıma girdim en sonunda televizyonu kapatıp kitap okumaya başladım iyi geldi. Baya ara vermiştim kitap okumaya lezzet verdi elimden bırakmak istemiyorum

İyi geceler kızlar
14 Ağustos menüm
Kahvalti
Avuç içi kadar beyaz ekmek
Peynir
Domates salatalık
Yoğurt

Ara
1 kucuk kase çikolatalı gevrek 1 bardak sütle

Akşam (ızgara)
1 adana çöp şiş
1 tavuk çöp şiş