Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Sonuçlarım çıktı folik asit ve demirim düşük. Hap yazdı. Diyetisyene gittim. Liste verdi 2 hafta sonra tekrar görüşelim dedi.

16298042329507553199741619428746.webp

iyi geceler fıstıklarrr ❤️ bende uyuyamadım sağ dön sola dön düşün dur yarın İstanbul'a gidicez biraz burda lazım olacak eşyaları getircez kışlıklar çocukları. çantaları biraz mutfak eşyası vs ,ıvır zıvır ufak tefek şeyler ama lazımlı yarın İstanbul'da yorulacam buraya gelip o eşyaları yerleştirmek 2 gün yine pert ben 🥴😓 çok iş var benimde gözümde çok büyüyor Allah hepimize kolaylık versin inşallah 🙏 şu ev işlerini düzene koyup hemen kendimi de düzene sokucam inşallah yine şişti. kaç oldum bilmiyorum yarın tartılıcam İstanbul evde ama korkuyorum baskül deki rakamı görmeye can dostlarım uzaktanda olsa bakıyorum okuyorum gelebildiğim kadar geliyorum bu pskolojiulr şimdilik bunu yapabiliyorum ama düzelecem inşallah sahalara güçlü dönecem inşallah 🙏♥️ hepinize cani yürekten sevgiler selamlar 🙋
Allah kolaylık versin canım.

Bir kaç gündür iyice bunaldım kilolardan. Kendimden tiksindim resmen aynada kendimi görünce. Bugün dahiliyeye giriş yaptırdım diyetisyene yönlendirmesi için. Sabah aç karnına tahlil verip öğleden sonra sonuçlarla diyetisyene gidicem. Aslında diyetisyenin vereceği listeyi ezbere biliyorumdur ama yine de sorumluluk olsun bir yere hesap vereyim diye gideyim dedim.
valla hasibe ben de berbatım :KK43: şiştim de şiştim. hep yarın başlayacağım diyorum, yarın olunca da kaldığım yerden yiyorum. ama bir şekilde başlamak lazım.
ama ben hastane diyetisyenlerinin listelerine uyamıyorum. karışık oluyor.

Teşekkür ederim 💓
Şükür temiz çıktı sonuçlarım seneye tekrar testler yapılacak ama bir sene en azından kafam rahat olacak😍😍
çok sevindim canım :KK60:

valla hasibe ben de berbatım :KK43: şiştim de şiştim. hep yarın başlayacağım diyorum, yarın olunca da kaldığım yerden yiyorum. ama bir şekilde başlamak lazım.
ama ben hastane diyetisyenlerinin listelerine uyamıyorum. karışık oluyor.

çok sevindim canım :KK60:
Sağ ol canım😘

Günaydın arkadaşlar

Dünkü mönümü yazayım

Sabah
Kıymalı soğanlı yumurta
2-3 dilim ekmek
2 porsiyon meyve

Ara
meyve
kuruyemiş
Kahve

Akşam
Patlıcan biber kızartma
1 tabak Bulgur pilavı dolu dolu
Ayran
1 porsiyon Meyve

hzlsel hzlsel tahlillerin temiz çıkmasına sevindim
Bulamiyorum Bulamiyorum hayırlı olsun listen

hzlsel hzlsel çok sevindim temiz çıkmasına ama zaman aşımından unuttum neyin sonucunu beklediğimizi 😬
O kadar haklısın ki ben bile unuttum desem yeridir o kadar geç açıklandı🙈🙈 Rahim ağzından parça almışlardı canım smear da kansere dönüşebilecek bulgular vardı bir sene rahatım inşallah seneye de tertemiz çıkar ama hayat boyu kontrole devam🥰😘
Gunaydinnnnn 💐

Nerde kalmıştık 🤗
Afiyet olsun 😘
Günaydın arkadaşlar

Dünkü mönümü yazayım

Sabah
Kıymalı soğanlı yumurta
2-3 dilim ekmek
2 porsiyon meyve

Ara
meyve
kuruyemiş