Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

haftasonu zincir hedefler biraz güme gitti .. pazara günüde yılbaşından kalan kuruyemişlere yenik düşülmeseydi -1 ile listeyi zorlayacaktım..bu haftada bel ağrılarımla geçti...ama malum dönem başladı sükür daha iyiyim tabi tatli krizi oldu olmadı diyemem,bi kaç lokma çikolata ile geçiştirildi...
21 günde insan hertürlü alışkanlığından kurtulabilir miş, neden dayanamıyorum 21 gün yaaa...
bir başka forumda herşeyden 1 kaşık yiyerek zayıflayan biri vardı..
bi sürü yötem var secmekzor uygulama gercekten zor..
yemekle ilgili şeyler niye bu kadar zor..
Bizim gibiler yemeyi doymak için, yaşamak için yapmiyor çünkü.
Psikolog bana dediki tutarsiz yemelerin varmi. Dönem dönem var dedim. Bu aralar kg almamdan oldugu belli zaten.. işte bu donem bir bebegin oral donemi gibi olurmuş, aciksa emer, sevinse emer, kizsa emer, cani acisa emer... Sevinince yiyoruz, kizinca yiyoruz, uzulunce yiyoruz. Her duyguyu yemekle bastırıyoruz. Bunu kessek yaşamak için yesek her şey bitecek

Bizim gibiler yemeyi doymak için, yaşamak için yapmiyor çünkü.
Psikolog bana dediki tutarsiz yemelerin varmi. Dönem dönem var dedim. Bu aralar kg almamdan oldugu belli zaten.. işte bu donem bir bebegin oral donemi gibi olurmuş, aciksa emer, sevinse emer, kizsa emer, cani acisa emer... Sevinince yiyoruz, kizinca yiyoruz, uzulunce yiyoruz. Her duyguyu yemekle bastırıyoruz. Bunu kessek yaşamak için yesek her şey bitecek
nasıl becerilir bu acaba ...yaşamak için yemek...

Bjraz kacamakli olmuş cnm

Beterin beteri var diyelim tabi
Valla aslında daha fazlası olurdu sanıyordum.. Misafirlikte kaçıyor.. sabahtan akşama kdr karb ağırlıklı oldu ama Doğum günü vardı. Kayınvalidem pasta aldı yok yemicem diyemedik hepimiz.. Şükür ki Eşim dışarda yiyelim demedi

Valla aslında daha fazlası olurdu sanıyordum.. Misafirlikte kaçıyor.. sabahtan akşama kdr karb ağırlıklı oldu ama Doğum günü vardı. Kayınvalidem pasta aldı yok yemicem diyemedik hepimiz.. Şükür ki Eşim dışarda yiyelim demedi
Sağlık olsun bugün dengelersin insAllah canım

Baktım kuzucuklarımın hepsi uyuyor kendimi de iyi hissediyorum, cilt bakımımı yaptım, saçlarıma bakım yaptım (rengini evde açacağım hazırlık olsun diye) yumoş yumoş oturuyorum 😇
2 muz ve 1 bardak sütle duruyorum gayet iyiyim. Ama galiba akşam dışarıda yiyeceğiz en az hasarla çıkarım inşallah

Baktım kuzucuklarımın hepsi uyuyor kendimi de iyi hissediyorum, cilt bakımımı yaptım, saçlarıma bakım yaptım (rengini evde açacağım hazırlık olsun diye) yumoş yumoş oturuyorum 😇
2 muz ve 1 bardak sütle duruyorum gayet iyiyim. Ama galiba akşam dışarıda yiyeceğiz en az hasarla çıkarım inşallah
Çok aç gidersen saldırabilirsin. Kuruyemiş salatalık yogurt vs biraz birşey atistirip gitmek daha iyi olabilir

Sefan olsun cnm canım neden o kadar az şeyle durdun bu saatte kadar

Bugünkü menüm
Kahvaltı 11.30
Tambuğday ekmeğinden tost ( içinde süzme peynir, salça, haşlama yumurta, çeyrek avokado var)
5 zeytin

Ara
Türk kahvesi
1 hurma
3 çatal pasta

Akşam
1 kepçe tavuk çorbası
2 dilim tb unundan pırasa keki

Su 2 lt
6000 adım

10.01 Menü

Sabah : omlet +5 zeytin + yarım dilim ekmek
Öğlen 4-5 çatal Zeytinyağlı pırasa
Ara : sade nescafe
Akşam: Bol mevsim salata + 5 t.dağ köfte + 1 kase mercimek çorbası +yarım dilim tb ekmeği
Ara : 2 hurma + 7 fındık

su yatana kadar 1,5 lt yi geçer su
Egzersiz yapmadım bugün..

10 Ocak 2022

sabah yok

ara 11.50
1 kuru incir
1 ceviz

öğlen 12.40
etsiz baklagil yemeği
1 servis kaşığı makarna
pancar turşusu

ara 14.45
1 portakal
1 tutam leblebi
7 çiğ badem

akşam 19.10
1 servis kaşığı tavuklu bezelye yemeği
2 yk pilav
marul kırmızı lahana salatası
1 yk acı biber

ara 20.00
1 tutam badem, fıstık, fındık

şimdi yeşil çay

yatana kadar 1,5 lt su

Hayirli aksamlar, cok sükür sonunda temiz b7r menü ile gelebildim 🤣

Sabah
2 dilim ekmek
5 zeytin
PeYnir
Paprika

Aksam
4 tavuk kanat
2 3 kasik bulgur pilavi
2 kasik yogurt
Salata

Su
2 ye yakin

Benim ara ögün yapamam lazim ,yapinca sapitiyorum

10 Ocak menüsü

10.45
Kaşarlı tavada 3 yumurta (kizlarla ortakti, bitiremedik)
1 dilim ekmek
Nescafe
1 çk tahin pekmez
1 çk bal

13.00
Türk kahvesi
3 kare beyaz cikolata

15.00
Yarim kase yogurt
Sabahtan kalan 3 4 tk kaşık kadar yumurta

18.50
1 kepçe şehriye çorbası
1 tabak pilav, uzerinde az kuşbaşı vardi.
Yogurt,salata

21.00
Tarçınlı Nescafe

İyi geceleeerrr eve yeni geldik yorulmuşum...
Gün içerisinde 2 muz 1 bardak süt
Akşam 1 dilim rosto,3 kaşık pilav,1 bardak ayran maalesef açık büfe tatlılara dayanamayıp 1 bülbül yuvası,4 minicik tulumba tatlısı, yarım ince dilim yaş pasta

Back
X