Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

İyi akşamlar bende menümü yazayım pazar günüm iyi geçmedi mağlum döneme girdim. Bahanemi bulmuş oldum

Bugün sabah 11: 30 2 haşlanmış yumurta, biraz peynir,3 adet zeytin, 2 dilim kızarmış tb.ekmeği domates salatalık yarım kırmızı biber

Ara: bir kırmızı erik

Akşam saat 18:00 yarım kase yoğurt, yarım kase bezelye yemeği 9, 10 adet kadar lahana sarma

Akşam saat 21:de çayla birlikte bir akide şekeri

Dolmaları saymasam eh idare eder bir gün oldu en azından şu an karnım aç gurulduyor ...

İyi geceleeerrr eve yeni geldik yorulmuşum...
Gün içerisinde 2 muz 1 bardak süt
Akşam 1 dilim rosto,3 kaşık pilav,1 bardak ayran maalesef açık büfe tatlılara dayanamayıp 1 bülbül yuvası,4 minicik tulumba tatlısı, yarım ince dilim yaş pasta
Tüm günde bişey yemeyince, akşam açık büfede kendini tutamadın tabiii:) ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım demiyeyim doğrusu bende aynen yerdim neticede her akşam dışarı yemeğe çıkmıyoruz....

Yarın dengelersin
Tatlı isteğim için yiyesim olsada
Muz beni hiç tok hissettirmiyor yaa 😏

Bugünde nasip olmadı zayıflamak 😅
Kısmet deelmiş kaderimizde varsa demek 🤣🤣🤣

Tüm günde bişey yemeyince, akşam açık büfede kendini tutamadın tabiii:) ben olsam şöyle yapardım böyle yapardım demiyeyim doğrusu bende aynen yerdim neticede her akşam dışarı yemeğe çıkmıyoruz....

Yarın dengelersin
Tatlı isteğim için yiyesim olsada
Muz beni hiç tok hissettirmiyor yaa 😏
Ayyy muz benim aşkım 🤣 baya hastasıyım bu meyvenin bir de seremoni yapıyorum ki sorma. Şekilli falan kesip tabağa güzelce diziyorum, süslüyorum falan 🤣

Günayydınn ❤

81cbf578b74218e3720f7b7ade00505f.webp

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
74FRIDA 74FRIDA
asumanzeynep asumanzeynep
bengisu022 bengisu022
Fit mutlu anne Fit mutlu anne
Aktif Lora Aktif Lora
nisan34 nisan34
Mthn83 Mthn83
KumsalveDeniz KumsalveDeniz
LenaG LenaG
Levaiz Levaiz
caroline84 caroline84
She-Raa She-Raa
cankizzzz cankizzzz
aralik20 aralik20
mesirmacunu mesirmacunu
Ruya Ruya
Efser Efser
Cookiie Cookiie
MuMu85 MuMu85
nursena nursena
hzlsel hzlsel

Günaydın kızlar 🤗 boğazım ağrıyor biraz gecivermedi oğlan da öksürüyor gece birakmadj bı akşamda misafirimiz vardı gelemedim listeyi de yapamadım öğlen oğlan uyuyunca yaparım insAllah
Çok gecmiş olsun 💐bu ara sadece biz değil herkesin ailesinde muhakak bir hasta var. Bende sabah kızı aile hekimine götürdüm kan tahlilide verdik ......

Tablo zaten 1. Sayfada var. 🙄ben arada gidip bakıyorum bonusunda kızı hastaydı günceleyememiş müsait bir anında günceler 🙏

Çok gecmiş olsun 💐bu ara sadece biz değil herkesin ailesinde muhakak bir hasta var. Bende sabah kızı aile hekimine götürdüm kan tahlilide verdik ......

Tablo zaten 1. Sayfada var. 🙄ben arada gidip bakıyorum bonusunda kızı hastaydı günceleyememiş müsait bir anında günceler 🙏
Aynen cnm öyle hastalık girdi mi hemen çıkmıyor evden

Günaydın canım. Teşekkür ederim ilgin için 🙏🏻 Bebeğim Boğaz enfeksiyonu olmuş. İlaçlarını aldık, ama içmiyor. Ağzını kitliyor, açsa da kusuyor. Damlalıkla ağzına damlatıyorum zar zor. İshal oldu bir de. 3-4 gün sürer sanırım

Günaydın canım. Teşekkür ederim ilgin için 🙏🏻 Bebeğim Boğaz enfeksiyonu olmuş. İlaçlarını aldık, ama içmiyor. Ağzını kitliyor, açsa da kusuyor. Damlalıkla ağzına damlatıyorum zar zor. İshal oldu bir de. 3-4 gün sürer sanırım

Şırıngayla verirdim bende Allah kolaylık versin

Back
X