Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o donemlerde cok guzel kg verdim. Yine yapmayi düşünüyorumGünaydın canım. Geçenlerde 21 gün şekersiz diyetini gördüm . İşe yaradı mı sende?
İnşallah çabuk toparlanırGünaydın canım. Teşekkür ederim ilgin içinBebeğim Boğaz enfeksiyonu olmuş. İlaçlarını aldık, ama içmiyor. Ağzını kitliyor, açsa da kusuyor. Damlalıkla ağzına damlatıyorum zar zor. İshal oldu bir de. 3-4 gün sürer sanırım
Sağ ol canım zor vallaŞırıngayla verirdim bende Allah kolaylık versin
Bana kilo yapan şeyler şeker, un. Bunları biraz kısıtlamaya çalışacağımEvet o donemlerde cok guzel kg verdim. Yine yapmayi düşünüyorum
İnşallah canım teşekkür ederimİnşallah çabuk toparlanır
Bunlar herkese kg yapiyor zaten. Kisitlayinca vucut cok daha iyi oluyorSağ ol canım zor valla
Bana kilo yapan şeyler şeker, un. Bunları biraz kısıtlamaya çalışacağım
İnşallah canım teşekkür ederim![]()
Sabah çok kalabalık gibi geldi cnm tek tek tüm öğünlere bakınca güzel aslında ama genel olarak biraz çok olmuş gibi bilemedim afiyet olsun canımİyi akşamlar, 11 Ocak menüm:
Kahvaltı 11.30:
3 kepçe kırmızı mercimek çorbası,
1 haşlanmış yumurta,
yarım dilim ekmek,
1 dilim tuzsuz köy peyniri,
maydanoz
2 ceviz ,
yeşil çay
Öğle yemeği 13.00:
1 kepçe kırmızı mercimek çorbası,
yarım kase yeşil salata,
3 kaşık yoğurt
Ara 15.30:
10 fındık, 10 badem
Akşam yemeği 18.30:
3 köfte kadar yürek sote,
5 yk bulgur pilavı,
1 tane öçce,
yeşil salata,
1 sb ayran
Ara:
1 mandalina,
1 elma
Su:3 litre
Spor: yapabilirsem gece yapacağım
Sabah çorba, akşam da öcce fazlaydı canımSabah çok kalabalık gibi geldi cnm tek tek tüm öğünlere bakınca güzel aslında ama genel olarak biraz çok olmuş gibi bilemedim afiyet olsun canım![]()
Yavaş yavaş azaltmakta mantıklı canım birden çok azaltmak iyi değilSabah çorba, akşam da öcce fazlaydı canımartık şunu yapıyorum , her zamanki yediğim porsiyonun 2/3 ünü yiyorum. Ekmeği sabah 1 dilimle sınırlıyorum . Güzel bir etkisi olur inşallah
![]()
Gelelim bugunun menüsüne
Sabah 7.30 nescafe
10.45
Mantarli, kaşarlı,peynirli omlet(2 yumurtayla)
1 çk findik ezmesi
Salatalık
5 zeytin
Kiraz sapı çayı
14.00
Yarim kase şehriye çorbası
15.30
Çay, 3 küçük browni
19.00
1 servis kaşığı mantar tavuk sote
4 köfte
Yarim kase Yoğurt
Akşam kahve ya da bitki cayi icerim.
Su belirsiz![]()
İnşallah daha güzel olcak bu hafta biraz adapte olma süreci. ZorlaniyorumGüzel geldi menün canım Afiyet olsun canım
Evet canım doğru olan o. Aç kalmamam lazım, yoksa ellerim ayaklarım titremeye başlıyor. Bu şekilde 4 öğün yersem çok iyi olacak. Bir de if diyetleri ilgimi çekiyor. Mesela 16/8 bana uygun bir saat aralığı. Saat 11.00-19.00 arası beslenme tam benlik . Çayın yanına da yemeyeceğim artık.Yavaş yavaş azaltmakta mantıklı canım birden çok azaltmak iyi değil
Olur olur yaparsın sen cnm gayet iyi başlangıç yenidenİnşallah daha güzel olcak bu hafta biraz adapte olma süreci. Zorlaniyorum![]()
Kesinlikle cnm if saatleri bende hep değişiyor tam uygulayamadim ama bencede mantıklı çay yani atıştırmalıklari beni bitiriyordu bizimkiler hala tatlı kuruyemiş bisküvi kurabiye yerler illa ben bakmakla yetiniyorum çünkü hedefim var buzlukta kunefeler bekliyor bizim de ben yemeyince yapmak aklıma gelmiyorEvet canım doğru olan o. Aç kalmamam lazım, yoksa ellerim ayaklarım titremeye başlıyor. Bu şekilde 4 öğün yersem çok iyi olacak. Bir de if diyetleri ilgimi çekiyor. Mesela 16/8 bana uygun bir saat aralığı. Saat 11.00-19.00 arası beslenme tam benlik . Çayın yanına da yemeyeceğim artık.
Eşim künefe yapayım dedi, yapalım ama ben yemeyeceğim dedim, vazgeçti![]()
Ben bir süre uygulayacağım, bakalım ne kadar eksim olacakOlur olur yaparsın sen cnm gayet iyi başlangıç yeniden
Kesinlikle cnm if saatleri bende hep değişiyor tam uygulayamadim ama bencede mantıklı çay yani atıştırmalıklari beni bitiriyordu bizimkiler hala tatlı kuruyemiş bisküvi kurabiye yerler illa ben bakmakla yetiniyorum çünkü hedefim var buzlukta kunefeler bekliyor bizim de ben yemeyince yapmak aklıma gelmiyor
Güzel bı eksi görebilirsin canım özellikle çay yanındakiler gidince yok ya kızımında hafif kilo sınırda dikkatli olmam lazım ölçülü yediriyorumBen bir süre uygulayacağım, bakalım ne kadar eksim olacakSen yap bence , yedir onlara . Dolapta kalmazsa canın da çekmez
![]()
Akşam ki kadar gereksizmis baklava gün içinde olunca 1 tane eritmissindir insAllah afiyet olsun canım11 Ocak 2022
sabah yok
ara 11.00
1 muz
1,5 tk şekersiz fıstık ezmesi
filtre kahve
öğlen 12.30
1 kepçe çorba
1 tavuk baget
1 servis kaşığı bulgur pilavı
yoğurt
ara 15.45
1 baklava