Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

11.01 Menü

Sabah
2 yumurtadan omlet ( oğlana da yedirdim )
5 zeytin
1 dilim kadar tb ekmeği

Ara : 1 muz + 5 fındık

Öğlen :
Zeytinyağlı pırasa yemeği + yarım dilim tb ekmeği

Ara : 1 mandalina + bir ısırık muz + cevizli sucuk

Akşam : 1.5 kepçe mercimek çorbası
yarım dilim tb ekmeği
Salata
4 köfte

Ara : sade nescafe

Su 1 lt spor yine yok :(

Merhabalar 🤗

Sabah 2 muz 1 büyük kupa bol sütlü filtre kahve
Öğle 3 pişi, çay
Akşam çeyrek ekmeğe denk gelecek ebatta zeytinli ekmek ve 5 minik parça tavuk nugget,1 bardak şalgam suyu

Su 1 litre içtim çok az oldu.

Leslie 1 mile yapıldı ✅
Süpersin bende yarım saat yürüdüm detoks suyumu kaynattim duş aldım yenice yattım🤭🤩
11.01 Menü

Sabah
2 yumurtadan omlet ( oğlana da yedirdim )
5 zeytin
1 dilim kadar tb ekmeği

Ara : 1 muz + 5 fındık

Öğlen :
Zeytinyağlı pırasa yemeği + yarım dilim tb ekmeği

Ara : 1 mandalina + bir ısırık muz + cevizli sucuk

Akşam : 1.5 kepçe mercimek çorbası
yarım dilim tb ekmeği
Salata
4 köfte

Ara : sade nescafe

Su 1 lt spor yine yok :KK43:
Afiyet olsun canım menü gayet güzel şu çok az ama
Merhabalar 🤗

Sabah 2 muz 1 büyük kupa bol sütlü filtre kahve
Öğle 3 pişi, çay
Akşam çeyrek ekmeğe denk gelecek ebatta zeytinli ekmek ve 5 minik parça tavuk nugget,1 bardak şalgam suyu

Su 1 litre içtim çok az oldu.
Afiyet olsun canım güzel menü

günaydınn kızlar dünün menüsü;
1 yumurta bir dilim çavdar ekmeği , 2 dilim peynir
öğlen 1 ufak fırın tavuk but 1 kase yoğurt
akşam 2 adet şinitzel , 1 kase salata
ara öğün 1 hurma türk kahvesi ile
3 lt su içildi 7000 adım atıldı. :KK6:

günaydınn kızlar dünün menüsü;
1 yumurta bir dilim çavdar ekmeği , 2 dilim peynir
öğlen 1 ufak fırın tavuk but 1 kase yoğurt
akşam 2 adet şinitzel , 1 kase salata
ara öğün 1 hurma türk kahvesi ile
3 lt su içildi 7000 adım atıldı. :KK6:
Afiyet olsun canım güzel menü bence

Günaydın kızlar 🤗 bugün regl oldum biraz erken geldi ama sevindim diyetisyen kontrolüne kadar şişliğim gider en azından
aa diyetisyene gittiğini bilmiyorduuum :) nasıl memnun musun ? diyetisyene karşı önyargılarım var ama uzman desteğinin şart olduğunu da düşünüyorum aslında

Günaydın kızlar 🤗 bugün regl oldum biraz erken geldi ama sevindim diyetisyen kontrolüne kadar şişliğim gider en azından
Bende Regl oldım bugün normalde yarın olması lazımdı ama yine de şişliği yoruyor beni :(
Tatlı isteği bir de :(
Diyetisyen listesine tam uyabiliyor musun cnm ?
Değişimler konusunda destekçi mi ??
Ben daha önce 2 tane diyetisyene gittim.. Birisi doğum öncesi son ay 2 defa gittim. Diğerine de geçen yıl sonunda ekim - kasım gibi gittim ama ilki hamilelik dönemi diye vermedi bişey.. Sonrasında ters kalıyor diye gitmedim..

Ama en son gittiğim değişimler yapmıyordu :( 3 hafta o listeyle doymadığımı ve uymadığımı söylediğim halde değiştirmedi illa o listeye uy diye inat etti :( Oğlan yüzünden süt ve süt ürünleri kullanmıyorumm söylediğim halde umursamadı/ hatırlamadı :( bozuldum gitmiyorum bende :(

Bende Regl oldım bugün normalde yarın olması lazımdı ama yine de şişliği yoruyor beni :KK43:
Tatlı isteği bir de :KK43:
Ben daha önce 2 tane diyetisyene gittim.. Birisi doğum öncesi son ay 2 defa gittim. Diğerine de geçen yıl sonunda ekim - kasım gibi gittim ama ilki hamilelik dönemi diye vermedi bişey.. Sonrasında ters kalıyor diye gitmedim..

Ama en son gittiğim değişimler yapmıyordu :KK43: 3 hafta o listeyle doymadığımı ve uymadığımı söylediğim halde değiştirmedi illa o listeye uy diye inat etti :KK43: Oğlan yüzünden süt ve süt ürünleri kullanmıyorumm söylediğim halde umursamadı/ hatırlamadı :KK43: bozuldum gitmiyorum bende :KK43:
Bende de regl şişkinliği ve tatlı isteği var bugün. Nasıl kurtarırım günü bilemiyorum. Ben de diyetisyene yeni Doğum yaptığımda gideyim demiştim , ama söylediği fiyat fazla geldi bana gitmedim ben de. Mesleklerine saygı duyuyorum, o rakamı verebilecek maddi gücüm de var ancak verdiği hizmetin bedeli o kadar pahalı olmamalı diye düşünüyorum. Biraz uygun tutsalar herkes gider destek alır.
Aslında bizler ne yiyip ne yemememiz gerekiyor biliyoruz. Sağlıklı beslensek, vücut olması gereken ağırlığa kendisi iniyor. Ama işte iradeli olmak gerek.
Bir de lezzetli yiyeceklerin hepsi mi kilo yapar 🤦🏻‍♀️ Bu konu çok can sıkıcı 😬

Bende Regl oldım bugün normalde yarın olması lazımdı ama yine de şişliği yoruyor beni :KK43:

Ama en son gittiğim değişimler yapmıyordu :KK43: 3 hafta o listeyle doymadığımı ve uymadığımı söylediğim halde değiştirmedi illa o listeye uy diye inat etti :KK43: Oğlan yüzünden süt ve süt ürünleri kullanmıyorumm söylediğim halde umursamadı/ hatırlamadı :KK43: bozuldum gitmiyorum bende :KK43:
Ben son surecimde iki ayri diyetisyene gittim. İlki 2019da 15 kg verdirdi bana listelerle. Ama gecen sene online yaptik. Sadece kg bildirimi ve diyet listesi konusuyoduk. Degisiklik yapmiyodu. Ama haftalik liste oluyodu. Malzemeleri almakta sorun yaşadım mesela.. bu sefer enerji tutmadi biraktim. Martta kendim sekersiz 21 gune basladim. Sonra kg vermem durdu. Bu sefer yine online ayni zamanda akrabam olan diyetisyenle başladik. Nisan başindan temmuza kadar liste aldim. Tatile cikinca biraktim. Onla surekli konuştuk. Mesela disari ciktim listeme uyamiyorum disarida ne yiyebilirim soyledi bana. Kac defa avm de yemek katına cikmadan onun sayesinde döndüm diyebilirim. Evde yine olmayan malzemeler yerine alternatifler soylerdi. Emziriyordumda bebegime bile tarif verdigi oldu. İyisi de var yani

Bende de regl şişkinliği ve tatlı isteği var bugün. Nasıl kurtarırım günü bilemiyorum. Ben de diyetisyene yeni Doğum yaptığımda gideyim demiştim , ama söylediği fiyat fazla geldi bana gitmedim ben de. Mesleklerine saygı duyuyorum, o rakamı verebilecek maddi gücüm de var ancak verdiği hizmetin bedeli o kadar pahalı olmamalı diye düşünüyorum. Biraz uygun tutsalar herkes gider destek alır.
Aslında bizler ne yiyip ne yemememiz gerekiyor biliyoruz. Sağlıklı beslensek, vücut olması gereken ağırlığa kendisi iniyor. Ama işte iradeli olmak gerek.
Lezzet veren şeyler seker ve yag olunca 😖😖😖 evde yemeklerde zeytinyağı kullanirdim hep. Dikkat etmeyince o bile etkiledi kg alımımı

ilk gittiğim 2 yıl önce 80 liraydı ayda.. Bu son gittiğim 150 tl ayda.. Ama destek yok :(
Ucuz belki sizde ne kdr fiyatlar bilmem ama benle ilgili önemli noktaları bile umursamayınca ne kadar güler yüzlü olsa da gitmek istemiyorum. onun verdiği ilk listeye uyduğumda ; 81 e düşmüştüm şu an 83.8 im ama :(

Ben son surecimde iki ayri diyetisyene gittim. İlki 2019da 15 kg verdirdi bana listelerle. Ama gecen sene online yaptik. Sadece kg bildirimi ve diyet listesi konusuyoduk. Degisiklik yapmiyodu. Ama haftalik liste oluyodu. Malzemeleri almakta sorun yaşadım mesela.. bu sefer enerji tutmadi biraktim. Martta kendim sekersiz 21 gune basladim. Sonra kg vermem durdu. Bu sefer yine online ayni zamanda akrabam olan diyetisyenle başladik. Nisan başindan temmuza kadar liste aldim. Tatile cikinca biraktim. Onla surekli konuştuk. Mesela disari ciktim listeme uyamiyorum disarida ne yiyebilirim soyledi bana. Kac defa avm de yemek katına cikmadan onun sayesinde döndüm diyebilirim. Evde yine olmayan malzemeler yerine alternatifler soylerdi. Emziriyordumda bebegime bile tarif verdigi oldu. İyisi de var yani
Yaa böyle durumlarda yardımm gerekiyor zaten yoksa her yerde hafta hafta listeler var.. Önemli olan irade ! ve motivasyon..
Diyetisyene motivasyon için gidiliyo..
Eşim boşuna para sayıyor o meblaları. Şahsen motivasyon olursa bence çok değil.. Keşke tanıdığım arkadaş olabileceğim biri olsaydı :(

Aynen bende aşırı şişin cnm tuhaf ama tatlı iategim yok yada yemiycem diye düşündüğümdendir devlet diyetisyenine gittim cnm ben aylık liste verdi dolayısıyla ayda 1 değişim yapıyor kilo verimine göre değişiklik yapıyor büyük ihtimal arkadaşım her ay kg veriyor ve her ay listesinde ufak tefek değişiklikler yapıyor özeller daha ilgilidir tabi ama çok pahalı gercekten
Kesinlikle haklsin cnm bu konuda

12 Ocak
Kahvaltı 9:0
Mantar ve biberli 1 yumurtadan omlet
1 dilim peynir

Öğle 13:
1 kase yeşil mercimek çorbası
Salata
1 dilim tbe

Ara 16:
1 cennet hurması tarçınlı
1 kupa yeşil çay

Akşam 18:
100 gr tavuk ızgara
Salat

Su 3.5 lt geçer
Spor yok şimdilik

iyi akşamlar 💐
Kahvaltı 12:00
2 dilim çavdar ekmeğinden yumurtalı peynirli tost

Öğle 14:30
Yulaf lapası muzlu

15:00
türk kahvesi

Akşam 18:30
6 yk barbunya
4 yk pilav
2 salatalık turşusu
Yoğurt
Su 2 lt

12 Ocak Menüsü

Kahvaltı 13.00: 1 haşlanmış yumurta beyazı(sarısını oğlum yedi), 3-4 dilim kızarmış patates, 3 yk menemen, 1 dilim ekmek , çay

Ara 15.30 : 10 fındık, 10 badem, 2 hurma

Akşam yemeği 18.00: 2 kepçe nohut yemeği, 4 yk bulgur pilavı, 2 tane öcce, Salata, 1 sb ayran

Ara: Eşime künefe yapacağım. Birazcık yiyebilirim 🙈

Kahvaltıya misafirim vardı. Kalabalık gibi görünse de az yedim aslında. Aç kalktım sofradan.Akşamki öcce fazlaydı, ama küçük oluyor, yeşilliklerle yapılan mücver gibi.

Sabah tartıldım, artı geldim,regl şişliği var. Bir iki güne gider inşallah

Su: Çok içtim . 4 litre olmuştur herhalde

Spor: 15 dk Leslie yapmayı düşünüyorum

Selamlar 💜
Sabah 1 dilim beyaz ekmek krem peynir ile
Ogle 1 kepce pirasa 1 kase yogurt
Aksam 1 adet gozleme
Ara öğün 3 adet hurma 1 fincan süt ile.
2 lt su
5000 adım 👌👌
Herkese iyi aksamlar 😻

iyi akşamlar 💐
Kahvaltı 12:00
2 dilim çavdar ekmeğinden yumurtalı peynirli tost

Öğle 14:30
Yulaf lapası muzlu

15:00
türk kahvesi

Akşam 18:30
6 yk barbunya
4 yk pilav
2 salatalık turşusu
Yoğurt
Su 2 lt
Yulaf lapasi doygunluk hissi veriyor mu size ? Bende kullansam mi diyorum ama emin olamadım :)

Back
X