Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Bendensin bende kışın hep kalorifer üzerine koyarım sıcacık içerim 🤭
Aslında ben soğuk su seviyorum, içimi ferahlatıyor. Ama eşim kızıyor bana hasta olacaksın diye o yüzden mecburen sıcak içiyorum. Ama o yokken serin serin içiyorum ohh mis gibi 😊

Aslında ben soğuk su seviyorum, içimi ferahlatıyor. Ama eşim kızıyor bana hasta olacaksın diye o yüzden mecburen sıcak içiyorum. Ama o yokken serin serin içiyorum ohh mis gibi 😊
Yaa ben soğuk suyla aram yoktur yazın bile buz gibi su içemem ılık su her zaman tercihim 😄

Geçen hafta cuma 87.4 düm şuan 87.15 im. Neden veremiyorum anlamadım. Oysa çok basit şekilde dikkat etsem bile tık tık iniyordu. Ama 1 hafyadır yemiyorumda 😒
Canım bazen oluyor öyle inan pes etme elbet inecek yediklerini gözden geçir ödem şişlik yapacak şeyler olabilir belki suyu az içiyorsan o da etkiler
Geçmiş olsun ya tüh ilk kez mi kullandığı bişeydi?
Sağol canım evet ilk kez kullandığı bı ilaçtı
Sağol canım

Canım bazen oluyor öyle inan pes etme elbet inecek yediklerini gözden geçir ödem şişlik yapacak şeyler olabilir belki suyu az içiyorsan o da etkiler

Sağol canım evet ilk kez kullandığı bı ilaçtı

Sağol canım
Su pek içemiyorum canım havalar soğuk canım istemiyor. Ondan olabilir. Dikkat edicem bakalım 😊

Canım ben yanımda 1,5 litrelik şişe bulunduruyorum hep. Kaloriferin üstünde duruyor. Gelip gittikçe içiyorum günde 3-4 litre oluyor o şekilde.
Bu sene çalışmıyorum da geçen senelerde okula giderken yanımda hep 1,5 litrelik su götürdüm. Eve gelene kadar da bitirmeye gayret ederdim
Bende surahiye koyuyodum ne guzel. Sicak su koydum çatladı yenide alamadim daha. Evde şişe de yokki ne ictigimi bilmiyorum işte

Back
X