- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.184
- 598
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bir hafta dene canım, bence giderGidiyormu o şekilde canım bende öyle denemeye karar verdim![]()
Degerlerden hicbirsey anlamadim. Aclik max 120 diye biliyorum toklukta 140 yanlışta olabilir. Seninki neden oylesabah aç karna şeker ölçtüm makina 5.8 çıktı
kahvaltı olarak 1 cennet hurması - 1 bardak süt - 3 kaşık yulaf smoothie yaptım
şeker 8.4 çıktı
şimdi şeker yüksek görünüyor, hurma küçüktü ama şekere bu derece etki etmesi normal mi
afiyet olsun canım. soğan çorbasının tarifini verir misin?17 Ocak
Kahvaltı 10:00
1 dilim peynir
2 dilim tbe
Domates, maydanoz
Öğle 14:30
Kahve ile 2 kurabiye 2 fiyonk kraker
Akşam 19:00
1 kepçe soğan çorbası
1 avuç fırında kızarmış kıtır ekmek
6 yk tavuklu mantar sote
3 yk cacık
Su 2.5 lt geçer
Spor yok şimdilik
Degerlerden hicbirsey anlamadim. Aclik max 120 diye biliyorum toklukta 140 yanlışta olabilir. Seninki neden oyle
Birde tokluk kac saat sonra
Sağol canım ben tavuk suyu ilikli kemik suyu evde ne varsa onunla yapıyorum bı de kıtır ekmek süper oluyorafiyet olsun canım. soğan çorbasının tarifini verir misin?
Doktorla konuş canım birşey demek zor boyle. Hamileler icin değerde farkli olabilirAnneannemin makinasını aldım, o da yurt dışından gelmişti bu yüzden tam bilemiyorum kaça denk geldiğini. Sadece netten baktığım 7 üzeri şeker var demekmiş
1 saat sonra ölçtüm.
regl önemli sevindim canım. gözün nasıl oldu?3 ayın ardından sonunda adet oldum bugünden bile ödemim fark etti
Biraz ağrım var o da olur artık
Yarından sonra inşallah menülerimde düzene girer inşallah![]()
Çok sağol Rabbim ne güzel bir düzen vermiş bedenimize gecekten kıymetini bilmek lazımregl önemli sevindim canım. gözün nasıl oldu?
güzele benziyor. saol canımSağol canım ben tavuk suyu ilikli kemik suyu evde ne varsa onunla yapıyorum bı de kıtır ekmek süper oluyor
![]()
Soğan Çorbası (videolu) - Nefis Yemek Tarifleri
Soğan Çorbası (videolu) Tarifi nasıl yapılır? On binlerce kişinin defterindeki bu tarifin detaylı anlatımı ve deneyenlerin fotoğrafları burada.www.nefisyemektarifleri.com
Rica ederim canım güzel oluyor dene mutlakagüzele benziyor. saol canım
Güzel menü canım ben beğendim Afiyet olsun17 Ocak 2022
sabah 09.30
1 kuru incir+ 1 kuru erik
1 ceviz
peynirli omlet (içinde 1 tk yulaf kepeği var)
köz kapya biber
öğlen 12.40
1,5 kepçe çorba
salata
2 dilim ekmek
ara 15.30
10 badem-fındık
akşam 19.40
4 küçük balık
1 servis kaşığı domatesli patlıcan
1 yk yoğurt
2 dilime yakın ekşimaya ekmek
çay içtim.
yatana kadar 1,5 lt su
ekmekler biraz fazla oldu aslında.Güzel menü canım ben beğendim Afiyet olsun
Bence güzel 4 dilim ekmek var benimde listemdeekmekler biraz fazla oldu aslında.
Doktorla konuş canım birşey demek zor boyle. Hamileler icin değerde farkli olabilir
İnşallah birşey olmaz takma kafana. 37 haftanin icindesin. Bebegin kg durumu nasıl. Sen kac kg aldin?randebum 1 hafta sonraya inşallah o zaman ölçüm listesini göstereceğim
ama işte hurması bile bu kadar yükseltiyorsa ne yemem lazım bilemedim![]()