Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Baştan söylelyim kızlar Çokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk abarttım
Karbonhidratın dibine vurdum resmen :KK43:

ekşi deki gibi böyle saklasak mesajı sonra Spoiler içerir desek isteyen görse :KK70: diyodumki bizde de spoiler varmışş :KK70:

Kalbi olanlar , hamileler bu kısımdan sonrasını okumadan , spoiler yazan kısmı tıklamadan geçsin :olamaz:

16.01 Menü
Kahvaltı :
1.5 bardak portakal suyu
2 dilim tb ekmeğinin içine kuru domatesle tost
+ kızımın kaşarlı tostundan da azcık aldım

Öğlen :
Misafirim vardı :ıslık:
1 dilim pasta
1 poğaça
1 minik browni kek
şekersiz çay

Akşam :
1 tabak kıymalı spagetti
Çok geç gittiler hazırlayamadım başka bişey yemeklik :KK43:

Ay çok sevdimmm bundan sonra saklı gizli yiyince spoiler vericem :KK70:

hafta sonu kötü geçti. iştahı ayarlayamadım. ama toparlayacağım. vazgeçmek yok 60 kiloyu yakalayacağım
t45172.gif

Kullanayım memnun kalırsam yazarım buraya.. yarın gelir muhtemelen Hepsbrd dan aldım. Çabuk kargo yapıyorlar.. Saçlarım çok uzun o yüzden sıkıntı kurutmadığımda..
Çocuklar sıkılıyor uzun süre makina önünde kalmaktan.. Kurtarıcı bizim evde cidden..
ay sorma ne oldu :KK48: akşam üzeri duş aldım saçlarımı kuruttum. benim makina braun. çamaşır makinesinin üzerinde duruyor. o kaç yıl önce aldığım fön makinesi de kutunun içinde bunun altında. kurutma makinesini yerine koyarken dur şu fön makinesine bakayım dedim. bir baktım ki Etap 3200-S modelmiş :KK70:ben de sana yazıyorum yok bilmiyorum, ben de var ama fantom marka falan diye. sallamışım resmen :KK70:
sen daha üst modelini almışsın. ama evet canavar gibi gücü var. çok başarılı bir makine. ben de sonra fön çekeyim bari :-)

Bir iki haftadır aralıklı oruc yapmaya çalıştım askında. Ama kahvaltı ve akşam şeklindemi yapılıyor ara öğün hiç yokmuydu onda
ben öğlen 12.00-12.30 ve akşam 19.00-19.30 aralığında iki öğün yaptım. ama çok iştahımın çok olduğu dönemler zorlanırsam öğlen 15.30 gibi 1-2 kuru kayısı ya da erik ile 3-5 badem-fındık falan yiyordum. ya da 2 ceviz ya da 10 badem- fındık gibi.
tavsiye ederim çok güzel kilo veriliyor. ben onu yapıyordum da bu ara ayarım kaçtı. belki sabah kahvaltı yaparım biraz. ama aralıklı oruca döneceğim. çok başarılı bir yöntem.

16 Ocak 2022

sabah 12.00
sucuklu kaşarlı omlet
2 tk vişne reçeli meyvesinden
1 tk muammara
köz kapya biber, domates
2 dilim ekmek
5-6 minnak lokma

aralarda
1 portakal tarçınlı
1 avuç çekirdek
1 tutam karışık çerez
2 kuru incir
1 kk kaşar peyniri+ 1/2 dilim ekmek

akşam 19.30
balık tava
brokoli avakado salatası
parmak kadar helva + 2 lokma ekmek

şimdi çay içiyorum.

yatana kadar 1,5 lt su

İsveçle ilgili hiç bilgim yok nasıl bir beslenme düzeni gerçekten bilmiyorum. Sadece instada birisi gördüm yapıyor. Ondan aklıma takıldı bir araştırayımda ya onu ya tek öğünü1 hafta deniyim eedimde eğer öyleyse isveci eliyorum. Ya tek öğünde belki biraz şaşırtma olur metabolizmaya dedim. Devamlı değilde yarın başlayıp cumartesi sabahına kadar 5 gün diye ama
Diger topikte bir arkadasimiz tek öğün denedi 7 gun kabizlik yasadi kg da veremedi...

Selâm hanımlar 🤗

Sabah 1 kase yulaf lapası,2 muz, çay
Öğleden sonra midem resmen kazındı yarım beyaz ekmek ve 1 parça tavuk şinitzel,1 bardak şalgam suyu
Akşam yemek yemedim ama 2 tabak muzlu sütlü tatlı yedim maalesef 🙈

Umarım verdiğim 2 kiloyu geri almam

İyi akşamlar kızlar, dün ve bugünün menüsünü yazmak istemiyorum :olamaz:
Cumartesi günü ekmek yaptım, ondan yedim sıcak sıcak . Akşamına bizim burda bir tavukçumuz var, oraya gittik eşimle doyana kadar kanat yedik :olamaz: bugün de açık büfe gibi bir kahvaltı yaptık, akşama da çorba ve kabak yedik .
Haftasonu rezaletti yani :KK43:
Haftaiçi bu durumu telafi etmeye çalışacağım.
Aralıklı oruç benim yaşam tarzıma uyuyor. Ben öğleye doğru kendime geliyorum, oğluma minik bir kahvaltılık hazırlayım kendime bir şeyler yapayım derken saat 12 oluyor. Ancak o saatte kahvaltı yapabiliyorum. 15.30 gibi bir ara öğün ya da çok açsam öğle yemeği gibi yapıyorum. Akşam yemeği de eşim gelince 17.30-18.00 gibi yiyoruz. Sonrasında eşim atıştırmalık yiyor ben de çay içiyorum kuru kuruya. Bu durumda aralıklı orucun 18/6 sını uygulamış oluyorum bence. Bu hafta da böyle yapacağım inşallah

ben öğlen 12.00-12.30 ve akşam 19.00-19.30 aralığında iki öğün yaptım. ama çok iştahımın çok olduğu dönemler zorlanırsam öğlen 15.30 gibi 1-2 kuru kayısı ya da erik ile 3-5 badem-fındık falan yiyordum. ya da 2 ceviz ya da 10 badem- fındık gibi.
tavsiye ederim çok güzel kilo veriliyor. ben onu yapıyordum da bu ara ayarım kaçtı. belki sabah kahvaltı yaparım biraz. ama aralıklı oruca döneceğim. çok başarılı bir yöntem.
1 hafta daha deniyim bu şekilde bende. Sabah 11:30 akşam 18:30 şeklinde ☺️

Back
X