Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

evet tabi çocukların evleri farklı olunca tek başına kalınıyor. yalnızlık zor, Allaha mahsus. erkek kendini oyalayamıyor. baban kaç yaşındaydı canım? evleneceği bayan nasıl biri?
Babam 60 yaşında. İyi biri tanıştığımız kadarıyla. 2.evlilikler zormuş.

Levaiz Levaiz Gel kuzum yaz ne yediysen.

Bak nisan34 nisan34 geçen gün çok yemiş yazmış yazdığı için ertesi gün daha güzel yemiş.
Daha güzel yemiş derken 😀😀
Arkadaşlar itiraf köşeme hoş geldiniz ben bugün poğaça yedim hatta bir parçada mozaik yedim 😐
Annem bende ve o varken diyet yapmak çok zor, canı bişiler istiyor ve yapıp yemezsek kötü hissediyorum:) Haftaya gidecek o zaman tam anlamıyla sahalarda olacağıma söz veriyorum💪🏻🙋🏻‍♀️😀

Daha güzel yemiş derken 😀😀
Arkadaşlar itiraf köşeme hoş geldiniz ben bugün poğaça yedim hatta bir parçada mozaik yedim 😐
Annem bende ve o varken diyet yapmak çok zor, canı bişiler istiyor ve yapıp yemezsek kötü hissediyorum:) Haftaya gidecek o zaman tam anlamıyla sahalarda olacağıma söz veriyorum💪🏻🙋🏻‍♀️😀

:D daha güzel derken yani daha az yemiş

Mide bandı bilinç altı diyor bı göz atın kızlar

Tüm talimatları dinledim ama olmadı sanırım inanmak gerekiyor. Küçük şeylere takılı kaldım.Merdivenden inin diyor sayıyor ben daha nasıl bir merdiven olacağına karar veremedim mesela halbuki ne önemi var di mi? ve bunun gibi şeyler...Yine de sonra tekrar deneyeceğim.

Sen nasıl oldun toparladınız mı?
İyiyim şükür 2 gündür ev hanimligi yapar oldum biraz öksürük biraz halsizlik. Yinede iyi.
Tüm talimatları dinledim ama olmadı sanırım inanmak gerekiyor. Küçük şeylere takılı kaldım.Merdivenden inin diyor sayıyor ben daha nasıl bir merdiven olacağına karar veremedim mesela halbuki ne önemi var di mi? ve bunun gibi şeyler...Yine de sonra tekrar deneyeceğim.
Benim küçüğün gittiği bı özel eğitim vardı. Hep onun merdivenleri aklıma gelir merdiven hayali denince. Sanırım o basamaklarda hem ilerleme hem gerileme yaşadık. O da farklı bir bilinç altı durumu. Ne geniş alanmis bu bilinç altı bir ömrü süpürüyorsun bide senden öncekilerin ömürlerini de süpürüyorsun.

Bide geçmiş ameliyat anını düşün varsa eğer. Genel anestezi aldığın bir an. Hastaneye gidişinden itibaren ama miden için gittin say. Gerçek anılar daha kolay adapte eder seni. Merdivenden inmen şart değil. Geriye say ve rahatla. Konusmana yada onun konuşmasına ihtiyacın yok. Kendi anılarını yönet kendi anını olustur

Günaydın kızlarrr 🙏💙🧿🥶

FB_IMG_1642494434233.webp

tutun kollarımdan düşerim şimdi yorgunum dostlarım yorgunum yorgun modun dayım bedensel bi yorgunluk diğil anlaşılamamanın verdiği... tüm sekmeleri kapattım ,yada değişiklileri kaydetmek istemiyorum, artık modu bahar gelmeden de şöyle bitepemee güneş yemeden kiraz erik çıkınca felan...geçer mi bu mod bilmiyorum

Günaydın canım iyiyim şükür bugün gidebilirsem kontrole gideceğim diyetisyene eksideyim gibi bklm okudum ama yazamadım dün canım babam evleniyormus sizin açınızdan zor kabullenmesi ama babana da yanlızlik zordur elbet insAllah hayırlı olur canım

tutun kollarımdan düşerim şimdi yorgunum dostlarım yorgunum yorgun modun dayım bedensel bi yorgunluk diğil anlaşılamamanın verdiği... tüm sekmeleri kapattım ,yada değişiklileri kaydetmek istemiyorum, artık modu bahar gelmeden de şöyle bitepemee güneş yemeden kiraz erik çıkınca felan...geçer mi bu mod bilmiyorum
Donem donem hepimizde oluyor. Mecburen kendimizle savaş vermek zorundayiz

Back
X