Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Kutsal pazartesiden herkeşlere merhaba

Yedim içtim şiştim geldim. Şu hafta sonuna bi irade koyabilsem süper olucak sanki ne özelliği var diğer günlerden😑

Bugün dişçi randevum var bi kanal için 3.gidişim inş bu sefer kazasız belasız hallolur. İstanbulda hava buzzz

Bonus Bonus Allah şifa versin duygusal romantik şişkom benim 🥰 adaçayı gargarası iyi geliyor denemelisin. Benim oğluşa 5-6 yaşlarında ameliyat için gün almıştık sürekli bademcikleri şişiyor ve 15 günde bir antibiyotik kullanıyorduk. Saraçoğlunun adaçayı gargarasını yaptık ameliyata gerek kalmadı. Şimdi az boğazımız ağrısa adaçayı kullanır olduk

Arkadaşlar şubat ayına 8 günümüz var hedefim geçen hafta aldığım kiloları vermek 97 idim 95e ineyim yine🤷‍♀️

Şubat sonu hedefim 93 💪

Güneş açtı şimdi kar durdu. Kar topluyor deniyor ama ikindide yine yağar gibiii yok yani kar 3 gün sağlam yağsa şöyle tertemiz en az yarım metre 🙃 sonrasında bitse gitse süper olur 4. Gün bir saat kuvvetli lodos heryeri eritse istanbul ancak bunu kaldırır bence .....

Kalkıp evi süpürsem benden büyük yook
Öyle güzel yağdı ki seyretmeye doyamadım ama suçluluk da hissettim ben sıcacık evimdeyim ama sokakta bir sürü can var. Yiyecek ve su veriyoruz ama üşüyorlar çok üzülüyorum 😔 Elimde olsa hepsini toplayacağım eve

Öyle güzel yağdı ki seyretmeye doyamadım ama suçluluk da hissettim ben sıcacık evimdeyim ama sokakta bir sürü can var. Yiyecek ve su veriyoruz ama üşüyorlar çok üzülüyorum 😔 Elimde olsa hepsini toplayacağım eve
Evet yaa insanın içi cız ediyor dairelerde yaşıyanlar pek hisetmiyor ama müstakil bahçelo evde yaşayanlar faha çok hissediyor hayvanların üşüdüğünü .....

Kutsal pazartesiden herkeşlere merhaba

Yedim içtim şiştim geldim. Şu hafta sonuna bi irade koyabilsem süper olucak sanki ne özelliği var diğer günlerden😑

Bugün dişçi randevum var bi kanal için 3.gidişim inş bu sefer kazasız belasız hallolur. İstanbulda hava buzzz

Bonus Bonus Allah şifa versin duygusal romantik şişkom benim 🥰 adaçayı gargarası iyi geliyor denemelisin. Benim oğluşa 5-6 yaşlarında ameliyat için gün almıştık sürekli bademcikleri şişiyor ve 15 günde bir antibiyotik kullanıyorduk. Saraçoğlunun adaçayı gargarasını yaptık ameliyata gerek kalmadı. Şimdi az boğazımız ağrısa adaçayı kullanır olduk

Arkadaşlar şubat ayına 8 günümüz var hedefim geçen hafta aldığım kiloları vermek 97 idim 95e ineyim yine🤷‍♀️

Şubat sonu hedefim 93 💪

Yapim nisancın kafam durdu valla bildiğim şeyi unutuyorum

Yiyebildiğim bir kıyma ve tavuk göğsü var ama valla et reyonuna baktım baktım çok pahalı geldi alamadım. Yağlar ona keza neyse ki yağsız tüketiyorum birçok şeyi. İstanbul'da eksiksiz sağlıklı beslenmek baya pahalı.
Bu sabah yulaf tostu yedim. Seviyor muyum? hayır Tok tutuyor mu? evet. 🤷
Akşama karnabahar yemeği kalmıştı yoğurt falan onunla destekleyip yiyeceğim fakat ekmeksiz yiyemem.
Geçen gün tost diyeti gördüm. Yapabilirim diye düşünüyorum her öğünde tost var ve yanında değişerek salata/ayran var.
Yıllardır bıkmadan yiyebildiğim tek şey neredeyse.

Kızlar akşam menüleriniz nedir, fikir verin. ben dün akşamdan kopya vereyim size ızgara tavuk ve salata yapmıştım ama bugün akşam yemeğim yok 🤷‍♀️

Şöyle bir ev tarhanam olsaydı iyi olurdu ama ne kadar dışardan hazır tarhana alıyorsam evde yapılanın yerini tutmuyor
Ah tarhana bayılırım. Ama haklısın ev tarhanası olmalı.
Ekşili sulu köfte çorbası da harika oluyor hem sebzeli, hem proteinli ve baya tok tutuyor.

Evet yaa insanın içi cız ediyor dairelerde yaşıyanlar pek hisetmiyor ama müstakil bahçelo evde yaşayanlar faha çok hissediyor hayvanların üşüdüğünü .....
Bende tarhanami yeni bitirdim. Bugun tavuk hasladim suyundan corba yaptim, sonra sogan salca kavurdum tavuga ekledim yahni gibi oldu.. evde hic bisey kalmadi cocuklari birakip markete gidemiyorum. Salak gibi cuma günü alisveris yapmadim

Back
X