Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Günaydın kızlarrr 🙏💙🧿 bugün modumuz böyle 🤦🏼‍♀️ sabaha kadar etlerim söküldü. Gerçi başka nedeni de varmış. Sersem gibiyim 🤦🏼‍♀️

IMG-20220117-WA0010.webp

Günaydın kızlar bu hafta yeni kararlar aldım artık çok güzel ilerlemek istiyorum. Ramazana -10 yapmak istiyorum. Kacıncı kararım bu biliyorum ama. İnşallah bu sefer olur Allahım amin amin amin :dua::dua:

Günaydınlar :KK3: evimize dönüyoruz şükür, 2-3 saate evimizde oluruz inşallah 🙏🏻 Eşim de ben de anne babalarımızın evinde dahi 2-3 günden fazla kalamıyoruz. İnsanın kendi evi gibisi yok valla, Allah kimseyi evinden barkından etmesin🙏🏻

Dün menümü yazmayı unuttum, bu sabah tartılmayı unuttum ama büyük ihtimalle artıyım. Açıkçası hedefe konsantre olamıyorum. Daha büyük sorunlarım var ve beni çok kötü etkiliyor. Yine de dikkat etmeye, en azından üstüne ekleme yapmamaya çalışacağım.

Bonus Bonus canım günaydın ♥️

bonuscum biliyorsun bir karar aldığından bahsetmiştim eşimle ayrılma kararı almıştım ama boşanamadık olmadı diretti şöyle anlaştık ben çocuklarımı alıp İstanbul dan ev tutttum küçükçekmecede cennet ,te tuttum şükür Allah'a 🙏 çocukların kayıt işlerini felan herşeyi hallettim eşyaları felan yeni aldık daha gelmedi boş evde yorganları üstünde yatıyoruz 😂 herşey halloldu ama az bir işim kaldı çocukların okul işinide hallettim Şükür . ama nerden baksan yerleşmenin 15 günü bulur düzenin oturması inşallah düzenimi oturtuyım biran önce gelicem hepiniz aklımdasınız hepinize selamlar Allah'ın selameti üzerinize olsun 🙏
bu arada eşimde kovid olmuş yazlıkta tek başına onada üzüldüm ama gidemiyorum yanına şimdilik durumu iyi çok şükür onunda . o orda kalıcak ordaki evi bozmadım zaten bende arada gidicem ufak çocukları götürücem tatillerde kısmet olursa gerçi o beklemez kovidi atlattımı gelir İstanbul a 😂 böyle işte bakalım daha neler olacak kızlar ❤️
Hakkında hayırlısı olsun canım benim yeni kararlar hayatında hep huzur getirsin insAllah
Nasil oldun canim gecmis olsun
Saol cnm şükür bugün iyiyim artık
Fit mutlu anne Fit mutlu anne sonucun çıktı mı? Çok geçmiş olsun kötü olmuşsun
Saol cnm çok şükür atlattim
Bugün iyiydik yiyebildim biseyler şükür
Fit mutlu anne Fit mutlu anne çok geçmiş olsun canım umarım iyisindir
Çok şükür canım iyiyim saolasin
kızlar pozitifim 😔🤦‍♀️
Yaaaa tüh canım nasılsın peki

Yine bir kutsal pazartesiden merhaba arkadaşlar

Sabah
Domatest peynirli yulaf tostu

Akşam
1 tabak lahana
1 tabak spagetti
Havuç tarator
Birkaç kaşık kapya biber
sarımsak, sirke, zeytinyağıyla konserve yapmıştım adı neydi bunun bilmiyorum😄 bilen söyleyebilir

Bugün koca totomu alıp dışarı çıkardım 😄 20 dk lık bi yürüyüş yaptım. Salına salına yürüdüm. Tempolu yürüyüş bu kiloyla hiiiiç bana uygun değil

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi Allah analı babalı büyütsün
60kiloyum 60kiloyum Allah şifa versin. Bu süreçte diyeti düşünme
Arzuluu Arzuluu hakkınızda hayırlısı olsun
Fit mutlu anne neyin var ben kaçırmışım

Bugünkü menüm

Sabah 3 dilim tam buğday ekmeği ,2 parmak kadar beyaz peynir, 1 domates, çay
Öğle yemedim sütlü filtre kahve içtim
Akşam diyet ekmeğe(normal tost ekmekleri den ince ve küçük) domatesli peynirli tost 3 tane bol karışık yeşil salata,kola zero

Yine bir kutsal pazartesiden merhaba arkadaşlar

Sabah
Domatest peynirli yulaf tostu

Akşam
1 tabak lahana
1 tabak spagetti
Havuç tarator
Birkaç kaşık kapya biber
sarımsak, sirke, zeytinyağıyla konserve yapmıştım adı neydi bunun bilmiyorum😄 bilen söyleyebilir

Bugün koca totomu alıp dışarı çıkardım 😄 20 dk lık bi yürüyüş yaptım. Salına salına yürüdüm. Tempolu yürüyüş bu kiloyla hiiiiç bana uygun değil

huzurunmeraklisi huzurunmeraklisi Allah analı babalı büyütsün
60kiloyum 60kiloyum Allah şifa versin. Bu süreçte diyeti düşünme
Arzuluu Arzuluu hakkınızda hayırlısı olsun
Fit mutlu anne neyin var ben kaçırmışım
amin canım.

Fit mutlu anne neyin var ben
Cumartesi akşam yemekten sonra birden bulantı üşüme karın ağrısı başladı istifra da ettim 3-4 kez acilde kanda covit olabilir değerlerin dediler şükür negatif çıktı idrar yolu enfeksiyonu imiş bugün biraz daha iyi idim
başım zonkluyor ve vücut ağrım var. boğazda hafif bir hassasiyet var. dün midem bulanıyordu. bugün pek yok
Rabbim şifa versin ilerlemeden geçer insAllah daha önce olmuş muydun canım ilk miydi

Back
X