Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tek günmü tutuluyordu 3 günmüYeni haftaya yeni güne hatta yeni aya bismillah ❤
Üç aylar girecek çarşamba günü oruç tutacaklar var mı?
Bu da vesile olsun inş toparlanmaya ben hastayken çok fazla salmadım da tabi düzenim olmadı
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
@yst38
LenaG
Levaiz
She-Raa
Arzuluu
@paranerde
@Ruya
@Efser
Cookiie
Günaydın hanımlarGünayyydınnn ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2997834
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
@yst38
LenaG
Levaiz
She-Raa
Arzuluu
@paranerde
@Ruya
@Efser
Cookiie
hoş buldum canım teşekkür ederim güzel temennim içinHoşgeldin canımyeni evinde güle güle otur. senin ve çocukların için hayat bundan sonra daha ferah, güzel olur inşallah
![]()
TünaydınnGünayyydınnn ❤
Huzurlu haftalar
Eki Görüntüle 2997834
Amine Busra
60kiloyum
@74FRIDA
asumanzeynep
@bengisu022
Fit mutlu anne
nisan34
@yst38
LenaG
Levaiz
She-Raa
Arzuluu
@paranerde
@Ruya
@Efser
Cookiie
3 gün daha iyi olur çünkü 2.gün kandil zatenTek günmü tutuluyordu 3 günmü
He tamam bonuscum teşekkür ederim3 gün daha iyi olur çünkü 2.gün kandil zaten
Geçmiş olsunkızlar pozitifim![]()
Hakkında hayırlısı olsun canım benim yeni kararlar hayatında hep huzur getirsin insAllahBonus canım günaydın
bonuscum biliyorsun bir karar aldığından bahsetmiştim eşimle ayrılma kararı almıştım ama boşanamadık olmadı diretti şöyle anlaştık ben çocuklarımı alıp İstanbul dan ev tutttum küçükçekmecede cennet ,te tuttum şükür Allah'açocukların kayıt işlerini felan herşeyi hallettim eşyaları felan yeni aldık daha gelmedi boş evde yorganları üstünde yatıyoruz
herşey halloldu ama az bir işim kaldı çocukların okul işinide hallettim Şükür . ama nerden baksan yerleşmenin 15 günü bulur düzenin oturması inşallah düzenimi oturtuyım biran önce gelicem hepiniz aklımdasınız hepinize selamlar Allah'ın selameti üzerinize olsun
bu arada eşimde kovid olmuş yazlıkta tek başına onada üzüldüm ama gidemiyorum yanına şimdilik durumu iyi çok şükür onunda . o orda kalıcak ordaki evi bozmadım zaten bende arada gidicem ufak çocukları götürücem tatillerde kısmet olursa gerçi o beklemez kovidi atlattımı gelir İstanbul aböyle işte bakalım daha neler olacak kızlar
![]()
Saol cnm şükür bugün iyiyim artıkNasil oldun canim gecmis olsun
Saol cnm çok şükür atlattimFit mutlu anne sonucun çıktı mı? Çok geçmiş olsun kötü olmuşsun
Bugün iyiydik yiyebildim biseyler şükür
Çok şükür canım iyiyim saolasinFit mutlu anne çok geçmiş olsun canım umarım iyisindir
Yaaaa tüh canım nasılsın pekikızlar pozitifim![]()
amin canım.Yine bir kutsal pazartesiden merhaba arkadaşlar
Sabah
Domatest peynirli yulaf tostu
Akşam
1 tabak lahana
1 tabak spagetti
Havuç tarator
Birkaç kaşık kapya biber
sarımsak, sirke, zeytinyağıyla konserve yapmıştım adı neydi bunun bilmiyorumbilen söyleyebilir
Bugün koca totomu alıp dışarı çıkardım20 dk lık bi yürüyüş yaptım. Salına salına yürüdüm. Tempolu yürüyüş bu kiloyla hiiiiç bana uygun değil
huzurunmeraklisi Allah analı babalı büyütsün
60kiloyum Allah şifa versin. Bu süreçte diyeti düşünme
Arzuluu hakkınızda hayırlısı olsun
Fit mutlu anne neyin var ben kaçırmışım
teşekkür ederim.Geçmiş olsun![]()
başım zonkluyor ve vücut ağrım var. boğazda hafif bir hassasiyet var. dün midem bulanıyordu. bugün pek yok.
Yaaaa tüh canım nasılsın peki
Cumartesi akşam yemekten sonra birden bulantı üşüme karın ağrısı başladı istifra da ettim 3-4 kez acilde kanda covit olabilir değerlerin dediler şükür negatif çıktı idrar yolu enfeksiyonu imiş bugün biraz daha iyi idimFit mutlu anne neyin var ben
Rabbim şifa versin ilerlemeden geçer insAllah daha önce olmuş muydun canım ilk miydibaşım zonkluyor ve vücut ağrım var. boğazda hafif bir hassasiyet var. dün midem bulanıyordu. bugün pek yok