• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

aman büşra çok dikkat et. ben de çok aldım bak 90 lara çıktım pazartesi. yarın kaç çıkarım bilmiyorum. hadi gel başlayalım. yoksa deli gibi çikolata yiyorum.

hoşgeldin hasibecim. nasılsın? hadi başlangıç yapalım hep beraber. ben de en dibi gördüm. şimdi çıkmaya çalışacağm. kıyafetler olmuyor.
Neden bu kiloları koruyamayıp hemen üstüne ekliyoruz hiç anlamıyorum bu kadar zor olmak zorunda mı🥲

Neden bu kiloları koruyamayıp hemen üstüne ekliyoruz hiç anlamıyorum bu kadar zor olmak zorunda mı🥲
boğazımıza sahip çıkamıyoruz ondan 🤬 deli gibi çikolata yedim aldım kiloları 😭 ömrümüzde hiç yememişcesine yiyoruz. pis boğazlık başka birşey değil. millet zayıflıyor koruyor. biz illa geri alıyoruz 🤷‍♀️

İyi akşamlar hanımlar 🤗

Menüm dünkünün aynısı. Tat ve koku alamıyorum halen ve baya nezleyim bir türlü düzelemedim. Ağzımın içinde acı bir tat var o yüzden yağ ve bala yüklendim galiba bu hafta ve tabii ki iyi gelsin diye içtiğim tüm bitki çaylarına da bal ekliyorum.
Bu hafta da pek kilo gitmeyecek galiba. Olsun illaki düzeleceğim o zaman hızla devam edeceğim.

boğazımıza sahip çıkamıyoruz ondan 🤬 deli gibi çikolata yedim aldım kiloları 😭 ömrümüzde hiç yememişcesine yiyoruz. pis boğazlık başka birşey değil. millet zayıflıyor koruyor. biz illa geri alıyoruz 🤷‍♀️
Gerçekten ya insanlar ne güzel koruyabiliyorlar ama yok yani bir yerden sonra yine çok yemeğe başlıyorum özellikle abur cubur beni mahvetti🙈 doğumdan sonra aranıza geri döneceğim daha çok var tabi kaç kilo olurum Allah bilir🥹

İyi geceler arkadaşlar 🤗

Sabah maalesef 3 küçük poğaça, çay
Öğle birşey yemedim
Akşam sebzeli karabuğday pilavı,3 kaşık yoğurt

Günaydın dün 6 bin adım atmışım.
Annemdeydim. İzmir'den akrabalar geldi. Yemekler havada uçtu.
Bende bu uçuştan etkilendim 😅
Neyse bugün tartıya yansımadı şükür

Günaydın arkadaşlar

Dün akşam yemeğini hafif atlattım mecburiyetten😅 taze fasulye yapmıştım yanına pilav düşünüyordum eşim erken gelince sadece fasulye ve salata yedim 1 dilim ekmekle iyi oldu beya 😁

Merhabalar

Sabah 2 dilim büyükçe t.b.ekmeği,1 çorba kaşığı tereyağ,1 ç.k.bal,6-7 yeşil zeytin,1 küp süzme peynir, çay

Öğle yemedim

Akşam 1 büyük kase maş fasulyesi salatası

2 gündür bozdum yine cok iradesizim ya 😔 nerde eski günler
Afiyet olsun kızlar. Allah kolaylik.versin hepimize🤲

Günaydın ❤

5d401a6db7ef2552c18d12737151f50f.webp

Yine baş ağrısıyla uğraştım akşam bi an aklıma geldi şekerimi ölçmek yüksek çıktı.
Sabah uyanınca da açlık ölçtüm oda yüksek.
Daha fazla hasta olmak istemiyorum.
Kahvaltıda yiyeceğim esmer ekmeğin dışında hatta oda dahil her türlü karbonhidratı kesiyorum başka türlü olmayacak.

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
74FRIDA 74FRIDA
bengisu022 bengisu022
nisan34 nisan34
Mthn83 Mthn83
LenaG LenaG
mesirmacunu mesirmacunu
Cookiie Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001 misafir1001
Fit mutlu anne Fit mutlu anne

Günaydın ❤

Eki Görüntüle 3092359

Yine baş ağrısıyla uğraştım akşam bi an aklıma geldi şekerimi ölçmek yüksek çıktı.
Sabah uyanınca da açlık ölçtüm oda yüksek.
Daha fazla hasta olmak istemiyorum.
Kahvaltıda yiyeceğim esmer ekmeğin dışında hatta oda dahil her türlü karbonhidratı kesiyorum başka türlü olmayacak.

Amine Busra Amine Busra
60kiloyum 60kiloyum
74FRIDA 74FRIDA
bengisu022 bengisu022
nisan34 nisan34
Mthn83 Mthn83
LenaG LenaG
mesirmacunu mesirmacunu
Cookiie Cookiie
@19Temmuzda69um
H Himal_
misafir1001 misafir1001