• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Akşam temiz uyudum şükür 2. Günüm gece yemeden bitti 😌
Güzel başlangıç 😍
Günaydın kızlar güncel kilom 93.15
Canım daha yeni yerlesik değil. Eminim hızlı gider 😍
Günaydın can canlar 🥰

Dün akşam yüruyüşe gittim 1 saat bu akşamda platesim var. sabahlarıda tibet egzersizine başladım 1 haftadır oda devam

Dünde iki öğün beslendim sabahta akşamda karbonhitratlı oldu biraz. akşamda damak bitter çukutala yedim

Benden haberler böyle şu andada limonlu sirkeli suyumu içiyorum
Çok imreniyorum sana maşallah.
Bonus un attigi Instagram sayfası beni çok etkiledi. Ama bugün değil yürüyüş adım atamayacak durumdayım.
Bu sefer bu özel gün beni bitirdi 😔

Her açlıkta bir yumruk kadar beslenme proğramı öğün sayısı yok sadece açlık sinyalini izlemek her açlık sinyalinde 1 yumruk kadar
Burdaki yumruğu geçti yavaş yavaş azaltaçağım şokada girmeden 🤣
unutmayın çayda bir öğün

B776E56C-A86C-45E4-8470-72A84927AED2.webp

Günaydınlar ❤️ bugün başladım kahvaltı görselini atsaydim keşke tam diyet tabagiydi 😁 neyse üzerine sirkeli suyumu içtim ve biraz hareketlenip hizlaniyorum inşallah. Sirkeli suyun enerji verdiğini düşünmeye baslicam galiba iyi hissediyorum 🌝
Bu sefer olacak sağlılık bedenimize kavuşacağız 😍

İnşallah ❤️Görünümü de geçtim eğilip kalkarken bişey kivriliyor sağ taraftan demistim sanki daha önce. O canımı çok sıkıyor sağlık gidiyor biseyler yapmak lazım.
Sağlık varsa herşey var eğer yoksa neyin olursa olsun hiçbirşeyin yok 😔
Derdimiz artık zayıflık incelik diyet miyet değil artık idalen bedenlerimiz olsun ❤️

Her açlıkta bir yumruk kadar beslenme proğramı öğün sayısı yok sadece açlık sinyalini izlemek her açlık sinyalinde 1 yumruk kadar
Burdaki yumruğu geçti yavaş yavaş azaltaçağım şokada girmeden 🤣
unutmayın çayda bir öğün

Eki Görüntüle 3175529
Süper bir öğün 👏👏👏
Günaydınlar ❤️ bugün başladım kahvaltı görselini atsaydim keşke tam diyet tabagiydi 😁 neyse üzerine sirkeli suyumu içtim ve biraz hareketlenip hizlaniyorum inşallah. Sirkeli suyun enerji verdiğini düşünmeye baslicam galiba iyi hissediyorum 🌝
Tam bir diyet tabağı derken 🙄😂

Güzel başlangıç 😍

Canım daha yeni yerlesik değil. Eminim hızlı gider 😍

Çok imreniyorum sana maşallah.
Bonus un attigi Instagram sayfası beni çok etkiledi. Ama bugün değil yürüyüş adım atamayacak durumdayım.
Bu sefer bu özel gün beni bitirdi 😔
Geçmiş olsun benimkide yaklaşıyor herhalde, bu sabah benimkine tahammül edemememden anladım 🤣🤣🤣

evdeyim bugün akaşma platese geçicem işte birde tartıda düşüş görsem daha bir motive olucağım bakalım 🥰

Geçmiş olsun benimkide yaklaşıyor herhalde, bu sabah benimkine tahammül edemememden anladım 🤣🤣🤣

evdeyim bugün akaşma platese geçicem işte birde tartıda düşüş görsem daha bir motive olucağım bakalım 🥰
Ölçü aldın mı?
Kendimi iyi hissetmiyorum sorumlum gelsinde izin alıp gideceğim 😔

Back
X