• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 90 Kilo Üzerindekiler Birlikte Zayıflıyor!

Selam hanımlar. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum o yüzden yazmak zorunda kaldım. Ramazandan 2 gün önce ishaldim diye probiyotik içtim. Ramazan girdiginden beri de wcye çıkamadım. Çok rahatsiz olmaya başladım artık karnım davul gibi oldu napsam bilmiyorum. Reglde yaklaśti ikisi bir araya geldi :(

Selam hanımlar. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum o yüzden yazmak zorunda kaldım. Ramazandan 2 gün önce ishaldim diye probiyotik içtim. Ramazan girdiginden beri de wcye çıkamadım. Çok rahatsiz olmaya başladım artık karnım davul gibi oldu napsam bilmiyorum. Reglde yaklaśti ikisi bir araya geldi :KK43:
Geçmiş olsun. Bugün nasılsın?

Selam canlar hava güzel bugünde yürüdüm çok şükür 🥰 dakika neden yanlış bilmiyorum...
40 Dk yürüdüm 🤟
Akşama menüm aynı:)

Eklentiler

• Screenshot_2023-03-27-16-48-04-60_8ad6d90908ac114fc0161ff570a43277.webp
    Screenshot_2023-03-27-16-48-04-60_8ad6d90908ac114fc0161ff570a43277.webp
    14 KB · Görüntüleme: 38
Selam hanımlar. İlk defa böyle bir sorun yaşıyorum o yüzden yazmak zorunda kaldım. Ramazandan 2 gün önce ishaldim diye probiyotik içtim. Ramazan girdiginden beri de wcye çıkamadım. Çok rahatsiz olmaya başladım artık karnım davul gibi oldu napsam bilmiyorum. Reglde yaklaśti ikisi bir araya geldi :KK43:
Geçmiş olsun bana bitkisel destek bekunis vermişti dr baya işe yaramıştı

98.00 ile başladığım ramazan
bugün itibari ile 96.6

oğlan emzirdiğim için enerjim düşük ve yemekten sonra gözüm hep tatlı da
onu da halletsem keşke çok güzel olacak
1 adet hurma ye keser seni canım. üstüne kakao serpebilirsin. arasına 1 çk şekersiz fıstık ezmesi ya da 1 cevizle yiyebilirsin.

Büşra her Ramazan bende de oluyordu. çok rahatsız ediyordu. ben çözümü iftardan sonra kahve içmekte buldum. bazen sade bazen hindistancevizi yağı ve tarçınla içiyorum. sahurda zeytin ve ceviz yiyorum. omlet yiyorum. yağlı da çok etkiliyor bağırsakları.
sinameki al. öğüt. 1 tk yemekle birlikte tüket. bağırsakları boşaltıyor.

Yeşilçay cozum bence yaaa bı de hareket
Bence az da olsa tempolu hareketler iyi gelir
Biraz sonra yeşilcay icicem sonra da türk kahvesi
Normal orta sekerli:)
Şu 1.5 lt bitmek üzere 2yi bulur sahura kadar

Büşra her Ramazan bende de oluyordu. çok rahatsız ediyordu. ben çözümü iftardan sonra kahve içmekte buldum. bazen sade bazen hindistancevizi yağı ve tarçınla içiyorum. sahurda zeytin ve ceviz yiyorum. omlet yiyorum. yağlı da çok etkiliyor bağırsakları.
sinameki al. öğüt. 1 tk yemekle birlikte tüket. bağırsakları boşaltıyor.
Ya evet domates salataya bile yağ attım akşamları hep salata yoğurt yedim yemeklerde de. Ama kahve içmeyi birden kestim ondan olmuş olabilir belki. Bugün biraz rahatladım. Ama hiç böyle birşey yaşamamiştim ya hâla canım aciyor 😵

Hayırlı sahurlar herkese 😍
Bugün ki menüm
1 kepçe mercimek çorbası
2 tane pilic but derisiz yagli kagitta biberli ve soğanlı kekikli
1 avuç içi kadar pide
z.yagli domates salatasi
Belki yarım bardak fanta ya da içecek bilmiyorum siu an da

Back
X