merhaba arkadaslar bende kıloluyum bebek ıstıyorum bır ara 2007 yılında 25 kılo verdım ama gerı aldım. sımdı coookk kıloluyum 5 yıldır cocugum olmuyo ama ya hamıle kalırsam nolucak dıyede korkuyorum napıcam bılmıyorum ben parmagıma bıle dıkıs attıramayan bı ınsanım kan bıle zor aldırırım hamıle kalırsamda sezeryan olur dıye cok korkuyorum ..
elbette gıttım cnm tedavı oldum en son aşılama dedı dr gıtmedım aşılama yaptırmıcam dedım ama sımdı yavas yavas baslama kararı aldım asılamaya cnm
analdım canım ne gerekiyorsa yaptır bence zaman geçtikte yaşını bilmiyorum ama herşey dahada zorlaşıyor..
sanırım bende 20. haftada falan hissetmiştim..
anldım canım artık girebiliyorsan uğra bizim topiğimizede.bizim bebişin cinsiyeti henüz belli olmadı ama olan arkadaşlarımız var.senin belli oldumu?.bende ilk bebekte 18 kg falan aldım.bunda mümkün olduğunca az almak istiyorum...inş.
arkadaşlar bu gün itibariyle 15+0 ım .henüz kiloalmadım hatta yarım- 1 kg kadar az görünüyorum sizin nasılgidiyor arkadaşlar
burayı sık takip ediyorum.ben 71,5 kg ve 2 aya kadar düşünüyorum hamilelik.bişi merak ediyorum hamilelik öncesi ve sonrası iştah durumunuz da nasıl değişiklikler oldu.yani artma oldu da siz mi dizginlediniz kendinizi.veya aynı mı veya eksildi mi.bazı ark.lar -2 -3 lere düşmüşler bazıları 4 aylık hamile olmalarına rağmen almamışlar kg.
burayı sık takip ediyorum.ben 71,5 kg ve 2 aya kadar düşünüyorum hamilelik.bişi merak ediyorum hamilelik öncesi ve sonrası iştah durumunuz da nasıl değişiklikler oldu.yani artma oldu da siz mi dizginlediniz kendinizi.veya aynı mı veya eksildi mi.bazı ark.lar -2 -3 lere düşmüşler bazıları 4 aylık hamile olmalarına rağmen almamışlar kg.
merhaba 95 kg ile hamile kaldım 114 ile doğuma girdim spinal anestezi ile doğum yaptum ne doğumda ne sonrasında hiç zorlanmadım öğlen yarımda doğurdum akşam 10 da ayaktaydım (zaten ilk deneme o anda yapıldı) sonrasındada ufak tefek yakınmalarım dışında hiç sorun yaşamadım. Hamileyken tansiyonum çok normaldi tek dikkat ettiğim şey kan şekerim oldu asla yükselmesine izin vermedim bebeğimde çok sağlıklı 3,600 doğdu kızımda bende hiçbir komplikasyon yaşamadık umarım herkesinki benim gibi geçer. Herkese hayırlı hamilelikler ve hayırlı doğumlar dilerim. Sormak istediğiniz bişey olursa seve seve yardımcı olurum. Sevgiler
doğum sonrası kaç klilon gitti peki cnm?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?