arkadaşlar bende kötu durumdayım 110 kg yum ve 4 haftalık gebışım ne yapıcam ne yıcem nasıl dıkkat edıcem normal doğum mu yapıcam hıç bırşey bılmıyorum otururken göbeğım kasıklarımı sıkıştırıyor bu bebışe zarar verıyormudur ayyy kısaca kötuyum ıştee kızlar ne olur destek olalım bırbırımıze ???????????
kızlar 7 haftalık oldum korkudan tartılamıyorum bu forma bırbırımıze yedıklerımıze hareketlerımızle destek oluruz belkı dıye gırdım ama çokda aktıf değil ne olur arkadaşlar benım gıbı 100 kg ve uzerı hamıle kalanlar ya yenı bır form açalım yada daha sık buluşalım ben çok korkuyorum ve desteğe ıhtıyacım var
öncelikle sağlıklı gebelikler diliyorum.ha 90 ha 100 farketmez sonuçta hepimiz obez hamileleriz. ama bunu çok kafdana takmadan sağlıklı ve bebeğine yarayacak yiyeceklerle beslenmeye çalışmalısın. yani en azında bizler hep öyle yapmaya çalışıyoruz.ben gebeliğimin başından beri 2 kilo aldım.üstelik sorunlu bir hamilelik geçiriyorum ve sürekli yatmak zorundayım.fakat problem kilomla ilgili değil.pazartesi şeker yüklemeside yapıldı çok şükür sorun çıkmadı.kızlar 7 haftalık oldum korkudan tartılamıyorum bu forma bırbırımıze yedıklerımıze hareketlerımızle destek oluruz belkı dıye gırdım ama çokda aktıf değil ne olur arkadaşlar benım gıbı 100 kg ve uzerı hamıle kalanlar ya yenı bır form açalım yada daha sık buluşalım ben çok korkuyorum ve desteğe ıhtıyacım var
şimdiden testi sorun yapma canım çünkü stres te şekeri tetikliyor.ne güzel sende az kilo almışsın. bende her seferinde korkarak çıkıyorum tartıya ama dikkatedip abur cubur - hamur işi ve tatlıdan uzak durunca abartılı kilo alınmıyor sanki.en son bayram öncesi hala 2 kiloydu ama bir sonraki kontrolüm 1 ay sonra o zaman ne olur bilemem. ben arada kendim tartınmıyorum çünkü sık tartınmak beni çok geriyor.selam kızlar en son dr kontrolunde yani 9 kasımda 95dim o zmana kdr -1 ile devam ediyordum 1 2 haftadır tartım bozuk bilemiyorum aldımmı ama sankibayramın da etkisiyle 1 2 kilo aldım gibi geliyo bana perşembe dr kontrolum var bakalım belli olcak bide şeker testim var ondan çok korkuyorum çünkü şu son günlerde süreki ağzım kuruyo inş şekerden değildir..
doktorlar istiyor mutlaka, zorunlulukmu bilmiyorum ama bebek ve biz için önemli sanırım.kızlar şeker yükleme testini yapmak zorunlumu
Bende hergün bu topiği kontrol ediyorum kendi hamileliğim boyunca bu dertten çok müzdarip olduğum için desteğe ihtiyacı olanlar varmı diye kontrol ediyorum ama çok aktif değil . Ben bu konuda bu tecrübeyi bizzat yaşamış bir insan olarak hertürlü paylaşımı yapmaya hazırım.
Balböceği canım lütfen stres yapma daha önce söylediğim gibi stres en büyük dezavantaj. Her konuda destek olurum arkadaşım sana inan benim gibi yani bizim gibi bir çok kişi var kilolu anne olmuş olan daraltma kendini hiç. Korkup tartılmamazlık yapma tam tersi kilonu takip et ama çokta takılma.Nezaman ihtiyacın olursa konuşalım
kızlar şeker yükleme testini yapmak zorunlumu
merhaba kizlarr yeniyim sitede..topiginizi gördum ve yazmak istedim..bende bebek istiyorum...ama bende bir obezim2 yillik evliyim benimde cocugum olmuyor...ve ben bunu kafama cok takiyorum.. acaba benim kilolarim yuzundenmi hamile kalamiyorum diyee uzuluyorum...ama vakti saati degil demekki tabi kilo cok önemli bir faktordur ama allah dilerse olur demekki vakti saati varr..su an diyetteyim ve 5,6 kilo verdim bilee dilerim allah hepimize hayirli evlatlar nasip eder
merhaba kızlar ben daha oncede sanırım yazmıstım bu konuya.bende 103 kıloyum.daha once hamıle kaldım ama 8 haftalıkken kalbı durdu bebısımın.o zmn 96 kg ıle hamıle kaldım.sımdı 103 kgyım ıste.ama kac aydır denıyoruz ama hamıle kalamadım hala.kıloda veremıyorum.acaba kıloluyum dıyemı olmuyor acaba bebegım benım(bazen bakıyorum ama bır suru kılolu hamıle var.hatta bır tanıdıgımız benden cok daha fazla ust uste bır sene anca var araları ıkıncı bebegıne hamıle sımdı.kısmet dıyorum ıcımden kesınlıkle oyle olduguna ınanıyorum ama bazende cok uzzluyorum.doktorum sorun etmıyor kılolarımı versen ıyı olur ama vermedende kalabılırsın dıyor ama olmuyor ıste (3 ay tedavı gordum olmadı.bu ay tedavı gormedım dınlendım.bır hafta ıcınde adet zamanım sonra doktora gıdıcem aılama yaptırsam mı dıyorum ama karar veremıyorum (
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?