Merhaba arkadaşım senin hikayen de çok tanıdık geldi. Aşağı yukarı çok benzeşiyo benimle. Bende 2 çocuk annesiyim ailemden farklı bir şehirdeyim. 76 kg. oldum ve 58 kg de olduğum zamanları çok ama çok özledim. Hikayemizin başı benziyo umarım sonu da benzer ve tez zamanda kalıcı olarak kurtuluruz kilolarımızdan. bende dün bu kararı verdim. Bugün pek uygulayamasamsa diyetteyim. Menünü burayada yaz birlikte paylaşalım. Hikaye ne zaman biter bilmeme ama içimden bir ses mutlu sonla bitecek diyoo. Hadi sana bol şans. Bu rada günlüğünde hayırlı olsun. İlk arkadaşında ben olmuş olayım
diyete başlangıç tarihi :05,11,2013
başlangıç kilom :90
istenilen kilo :55
şimdiki kilom :83,300gr.
verilen kilom :6,700gr.
kalan kilom :28,300gr.
zor gibi görünüyor değilmi bence değil bu kilolarla yaşamak benim ve hiç kimsenin kaderi olamaz.bu kilolar ya gidecek ya gidecek.
Canım benim 6,7 kg. yi veren kalanınıda verebilir. Takipçinim. Destekçinim. Menünün de çok anlamadan yorum yapıcam ama bence gayet iyi. Hergün mü tartılıyosun bence bir gün belirleyip o günde tartılmak daha doğru olur.
Canim takipteyim seni bende dogumdan oncede var olan ama dogumdan sonra artan kilolarimi vermeye calisiyorum 1 ay once gunluk actim ama olmadi hep araya bişeyler girdi bugun basladim insallah kurtulurum su kilolarimdan bende hergün tartilmayi düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?