90 kilo zirveden yokuş aşağı 55'e

kızlar hepinize günaydın bügünkü listemin hepsini veremiyeceğim çünkü daha ne yemek yapacağıma karar veremedim.karar verince onlarıda yazarım.

sabah : 1 bardak kefir,fırında 2 dilim peynirli ekmek
ara : 1 mandalina

kilo bildirimime gelince;
26,01,2014 81,9
27,01,2014 81,8gr.

şimdilik böyle iyi gidiyorum.inşallah duraksama yaşamam martta kızımın doğum günü var.75 olmayı çok istiyorum.inşallah başarırım.

bugün ne yemek yapacağıma karar veremediğim için liste vermemiştim ama şimdi hem yaptım hem yedim:)

sabah :1 bardak kefir,2 dilim fırınlanmış peynirli ekmek (2 tahıl+1 süt+1 et)
ara : 1 mandalina (1 meyve)
öğlen:4 kaşık barbunya,2 kaşık pilav,yoğurtlu,cevizli,kereviz salatası (2 tahıl+1 et+1 süt+1 yağ )
ikindi :10 fındık (1 yağ )
akşam:4 kaşık barbunya,salata (1 tahıl+1 et )
gece :1 bardak kefir (1 süt )

5 tahıl+3 et+3 süt+1 meyve+2 yağ

haydi hanımlar ben kendi kendime yazmak istemiyorum.sizde katılın birlikte zayıflayalım.ne demişler birlikten kuvvet doğar.

günlüğüme tekrar geri döndüm kimseler yazmamış olsun ben kaldığım yerden devam edeceğim.yarın sabahtan itibaren yazmaya devam.

Merhaba. Bende Ayça kayanın kitabını okudum. Alalı uzun zaman oluyor ama karar verdim ve bugün başladım. ben 5333 ü uyguluyorum siz??
Birde başlayalı neredeyse 15 kilo olmuş kilo verebildiniz mi hiç??

ben üç aya yakın oldu başlayalı bir ara rahatsızlandığım dönem oldu tam yapamadım ama yinede başladığımda 90 kiloydum.şuan 81,7gr.55 kiloya inene kadar devam edicem.pes etmek yok.

ben üç aya yakın oldu başlayalı bir ara rahatsızlandığım dönem oldu tam yapamadım ama yinede başladığımda 90 kiloydum.şuan 81,7gr.55 kiloya inene kadar devam edicem.pes etmek yok.

Benim de en az bir 25 kilo vermem lazım. En az o da yani.
Boyum 1.72 kilom 105.

günaydın kızlar bugünkü listem ;
sabah :3 kayısı,2 dilim ekmek,peynir,maydanoz (2 tahıl+1 et+1 meyve)
öğlen :4 kaşık tavuk sote,4 kaşık sebzeli bulgur,yoğurt (2 tahıl+1 et+1 süt)
ikindi :10 fındık,1 elma (2 meyve+1 yağ)
akşam :1 kepçe çorba,cevizli kereviz salatası (1 tahıl+1 yağ+1 süt )

5 tahıl+2 et+3 süt+3 meyve+2 yağ

ben hergün burada beslenme listemi yazıyorum benimle birlikte zayıflamak istersen başlayalım.

Zayıflamak isterim tabi ki. Bende her gün akşam burada yediklerimi paylaşmaya başlarım o zaman. Hayırlı olsun bizim için :)

Zayıflamak isterim tabi ki. Bende her gün akşam burada yediklerimi paylaşmaya başlarım o zaman. Hayırlı olsun bizim için :)

inşallah kısa sürede istediğin kiloya kavuşursun.ben her sabah listemi ve kilo bildirimimi yazıyorum.mutlaka her sabah aç karnına tuvalet ihtiyacımdan sonra biraz dolaşıp öyle tartılıyorum.sana da tavsiye ederim.

günaydın kızlar
sabah:2 dilim ekmek,peynir,1 tatlı kaşığı reçel,3 dilim sucuk (2 tahıl+2 et+1 meyve)
ara:1 kivi (1 meyve)
öğlen:4 kaşık mantar sote,2 dilim ekmek,yoğurt(1 et+2 tahıl+1 süt)
ikindi:2 ceviz,10 fındık(2 yağ)
akşam:1 kepçe çorba,kereviz salatası yoğurtlu(1 tahıl+1 süt)
gece :1 bardak süt (1 süt)

5 tahıl+3 et+3 süt+2 meyve+2 yağ
bugünlük yemek listem böyle kilo bildirimim ise;

30,01,2014 81,7
02,02,2014 81,6gr.

günaydın kızlar bugün daha yemek yapmadım.ama bugün az yiycem dün malum günüme girdim.onun için vücud kaç gündür su tutuyor zaten bugünde tartıda kilom aynı gelince az yemeye karar verdim.
sabah :1 bardak süte,4 kaşık yulaf ezmesi (2 tahıl+1 süt)
ara :1 kivi (1 meyve)
öğlen : 2 kepçe çorba,salata,yoğurt (2 tahıl+1 süt))
ikindi :1 portakal (2 meyve)
akşam :sebze yemeği,1 dilim ekmek (1 tahıl)
gece :1 bardak süt (1 süt)

5 tahıl + 3 süt +3 meyve

bugün diyete başlayalı tam 90 gün oldu.ve ben tam 8,400 gr.verdim.az gibi görünüyor olabilir ama benim için büyük değişiklik senelerdir bu kilolara inememiştim çünkü inşallah daha da vericem.bu sefer olacak kesin kararlıyım.

günaydın kızlar bugünkü listem;
sabah :2 dilim ekmek,1 kaşık lor,maydanoz,5 zeytin (2 tahıl+1 et+1 yağ)
ara :1 portakal (2 meyve)
öğlen :2 kepçe çorba,ton balıklı salata (2 tahıl+1 et)
ikindi :1 kivi (1 meyve)
akşam :kereviz salatası,1 dilim ekmek (1 tahıl+1 süt)

5 tahıl+2 et+1 süt+3 meyve+1 yağ

herkese günaydın,
yaklaşık bir haftadır kendi günlüğüme yazamadım.ama artık geldim ve devamlı yazcam.bu bir haftalık süre zarfında diyetime aynen devam ettim.sporada başladım.he yemekten önce 2 mil leslie yapıyorum.fırsat buldukçada açık havada yürüyüş tabiki neyse bugünkü listemi vereyim;
sabah :2 dilim peynirli fırınlanmış ekmek,1 bardak kefir
ara:1 elma
öğlen:1 dilim fırın makarna,salata,yoğurt
ikindi:1 portakal
akşam:2 kepçe çorba,salata
gece:1 bardak kefir

5 tahıl+2 et+3 süt+3 meyve

kilo bildirimim ise:04,02,2014 81,6
10,02,2014 80,7 gr.

herkese günaydın işte bugünkü listem;
sabah:2 dilim ekmek,1 dilim peynir,melemen(yumurtasız)
ara:4 dilim ayva
öğlen:4 kaşık nohut,yoğurt,salata
ikindi:2 ceviz,1 mandalina
akşam:1 kepçe çorba,yoğurt
gece:1 bardak kefir

5 tahıl +2 et +3 süt+2 meyve +2 yağ

Sonuç nedir ? Hedefe ulaşabildin mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…