merhaba kızlar eger yardımcı olursanız cok sevinirim 90 kiloyu bu sabah gördüm ve diyete başlamaya karar verdim bu sefer kesin olarak cünkü üniversiteye baslıcam yeni bir hayat yeni insanlar yeni ilişkiler bu sansı tepmek istemiyorum kafa dengi biriyle birbirimizi motive ederek zayıflamak istiyorum :) hepinize basarılar her sey gönlünüzce olsun
81 kiloyum takipteyim tatlım
merhaba kızlar eger yardımcı olursanız cok sevinirim 90 kiloyu bu sabah gördüm ve diyete başlamaya karar verdim bu sefer kesin olarak cünkü üniversiteye baslıcam yeni bir hayat yeni insanlar yeni ilişkiler bu sansı tepmek istemiyorum kafa dengi biriyle birbirimizi motive ederek zayıflamak istiyorum :) hepinize basarılar her sey gönlünüzce olsun
mrb canım gel bana katıl sabah baslıyorum bende :)sekerlerrr :) baya baktm ama gelen giden olmadı uzuldmzaten bugunde pes ettm yarıda bıraktm dıyetı ilk bi hafta sabretmek gercekten cok zor napcm bilmiorum rabbim kolaylıklar saglasın hepimize ! :)))
meraba tatlım, :) valla ıyı olur ya bi arkadasa cok ıhtyacm war ınanki tek basına cok zor oluyo tesekkur ederıııım :).):)))kı
mrb canım gel bana katıl sabah baslıyorum bende :)
gel benim konuma canim her ogunumu paylasicam ilk ogunumu atlattim bile hadi bekliyorum birbirimize destek olalimmeraba tatlım, :) valla ıyı olur ya bi arkadasa cok ıhtyacm war ınanki tek basına cok zor oluyo tesekkur ederıııım :).):)))
canım linkini atarmısın telden girdgm ıcın zor oluyoda :) su 2 3 gun sık gıremeyebılırım canm ev tasycam o yzdengel benim konuma canim her ogunumu paylasicam ilk ogunumu atlattim bile hadi bekliyorum birbirimize destek olalim
buyur canım :) kolay gelsincanım linkini atarmısın telden girdgm ıcın zor oluyoda :) su 2 3 gun sık gıremeyebılırım canm ev tasycam o yzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?