90 lar.....

Benimde kardeşim kaza geçirmişti inanamamistim eve koşarak ağlaya ağlaya gitmiştim peroesisan olmuştuk hep güzelliği aklımda ama kötü günlerde oldu maalesef

Benimde kardeşim kaza geçirmişti inanamamistim eve koşarak ağlaya ağlaya gitmiştim peroesisan olmuştuk hep güzelliği aklımda ama kötü günlerde oldu maalesef
Kotu gunler coktu. Annem kardesimi dogurdugunda ev sahibinin ogluyla gidip cicek toplamistik kardesimize verecektik. Kiz olsun diyoduk ismi bile hazirdi hatta. Ama erkek oldu. Nasil sevinistim eve geldiginde:))

Sizin bakkal fakirmis yada en ucuzlardan biri cok zenginmis. Almaya tahammul edememis
Valla fakir biri olarak zengin bakkala gitmezdik heralde birde olaya su acidan bakalım

Fakir fukara bunlar hep alıp dara girmesin diye dükkanda benden mi sakladı acep

Valla fakir biri olarak zengin bakkala gitmezdik heralde birde olaya su acidan bakalım

Fakir fukara bunlar hep alıp dara girmesin diye dükkanda benden mi sakladı acep
Olabilir saklamis senden. Benim oglumun okuldaki kantinde satiliyo hala adi degisik ama yollayimmi sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…