- 8 Nisan 2017
- 57.248
- 305.730
- 698
- Konu Sahibi Minik Duduklu Tencere
-
- #1.681
Benimde kardeşim kaza geçirmişti inanamamistim eve koşarak ağlaya ağlaya gitmiştim peroesisan olmuştuk hep güzelliği aklımda ama kötü günlerde oldu maalesefBilmiyorum minik cok guzel ve temiz gunlerdi. Kardesim komsuya gitmisti kaybopdu diye saatlerce aglamistim. Gidip aramistim. Sapiga denk geldim bir kere ama gitmemistim onunla 9 yasinda falandim galiba. Uyanikmiydik yoksa o zamanlar fazla degilmiydi pis sapiklar bilmiyorum
Bemde hep orda yasasaydim:))91 e dönüp annemin karnında kalmayı isterdim..
Keşke ...Bemde hep orda yasasaydim:))
Kotu gunler coktu. Annem kardesimi dogurdugunda ev sahibinin ogluyla gidip cicek toplamistik kardesimize verecektik. Kiz olsun diyoduk ismi bile hazirdi hatta. Ama erkek oldu. Nasil sevinistim eve geldiginde:))Benimde kardeşim kaza geçirmişti inanamamistim eve koşarak ağlaya ağlaya gitmiştim peroesisan olmuştuk hep güzelliği aklımda ama kötü günlerde oldu maalesef
Yumiyum en sevdiğim..
Ben her sene gül kalıp alirdim bir sürü gül kalıp olmuştuEki Görüntüle 2172596 icine alci koyup kalibini cikarirdik kurusun diye gunlerce bekler boyardik:))))
Evet o kolonyalarda cok guzeldi. Uzerime sikardim. Okula gitmeden alip:))Yumiyum en sevdiğim..
Bide küçük renkli kolanyalar vardı..
Sizin bakkal fakirmis yada en ucuzlardan biri cok zenginmis. Almaya tahammul edememisYumiyum u hatırlamayan tek 90 li benim acaba bizim mahalle bakkalı satmiyormuydu ki
Valla fakir biri olarak zengin bakkala gitmezdik heralde birde olaya su acidan bakalımSizin bakkal fakirmis yada en ucuzlardan biri cok zenginmis. Almaya tahammul edememis
Olabilir saklamis senden. Benim oglumun okuldaki kantinde satiliyo hala adi degisik ama yollayimmi sanaValla fakir biri olarak zengin bakkala gitmezdik heralde birde olaya su acidan bakalım
Fakir fukara bunlar hep alıp dara girmesin diye dükkanda benden mi sakladı acep
Biz onu kibritle yapiyorduk. Bide gazete biriktirir bakkala verip,bakkal amcadan istedigimiz birseyi alirdikLeblebi tozu, cata pat vardı bide. Ustune taş atıp patlatirdik..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?