- Konu Sahibi prensess05
-
11 yılda müdür olunuyor.
Ceo olunuyor demedim ama hangiişe girerseniz girin 11 yılda bir noktadan diğer noktaya gelirsiniz.
Uzaylı değilim ama sanırım sizden daha hakimim sosyo ekonomik hayata yani sizin kadar zengin olmadım hiç
O yüzden emin olun bu tip kariyer planlarına daha hakimim çünkü para kazanmak zorundayım.
Dayım var mesela lise mezunu bile değil mağaza müdürü kapısından bile girip bir ürün alamayacağım bir markada
18 yaşından beri çalışıyor 31 yaşında o da,sizce katlarda yatlarada hizmetçilerle takılanlar mı uzaylı ben mi?
yani eve nekadar girerse girsin yinede acaba düsüncesi oluyor demek.
Bizim ülkemizde işsizlik yok biliyor musunuz; iş beğenmeyen gencler var. Nankör patronlar haricinde kariyerine sıfırdan başlayıp yükselen bir sürü tanıdığım var.
Bizim ülkemizde işsizlik yok biliyor musunuz; iş beğenmeyen gencler var. Nankör patronlar haricinde kariyerine sıfırdan başlayıp yükselen bir sürü tanıdığım var.
zenginliği eski eşimde gördüm bende yorumun ilk sayfalarını okursanız zengin olmadıgımı görebilir objektif ve daha dogru yorum yapabilirsiniz sanırım
babam bir işveren..arada inşaat işleri oluyor ve usta bulamıyoruz resmen..işi olmayan tüm erkekler kahvelerde akşama kadar oturuyorlar...
Herkes 8-16 çalışacak,masa başı olacak,klimalı ofis olacak,kurumsal firma olacak mümkünse öğle tatili 1,5 saat olacak,servis olacak,yemek fişi olacak.
Yoksa iş yok tabii,herkes aç herkes kıt kanaat geçiniyor.
Ne kadar şanslınız en azından yatlı-katlı zenginliği görmüşsünüz.
Biz onu da göremedik ama yine hayata karşı çalışırsak didinirsek çabalarsak "olur,başarırız" mantığımız var.
Buna da şükür...
aynı fikirdeyiz ozman
1.300 TL maasi var
sagol cnm benim güldürdün beni
birikimi var, dügün masraflari icin ailelerde biseyler yapicak tabiki ama herseyi de aileler yapamaz.
1000 lira maas aliyor diyelim bende 600-700 lira alsam oluyor 1600-1700 lira.
bunun diyelim 500 lira kiraya gidiyor
suya elektrige 100 er lira gidiyor diyelim en kötü hesaplama yaparsak.
kaliyor bize 1000 lira evin masrafi yiyecek icecek 200-300 lira diyelim aylik
kaliyor bize 700 lira yetmezmi peki? bence yeter hepsini harcamak zorunda degiliz tabiki.
diyelim fazladan 300 lira artti ay sonunda atariz kenara yada bircalri öderiz bilemicem simdi ne yapariiz
canım sen hıç market alısverişi yapmadın herhalde
aylık ev ve mutfak masrafı 200 - 300 tl ile ancak 15 gun idare edersin et but balık dersen o bile zor :26:
sagol cnm benim güldürdün beni
birikimi var, dügün masraflari icin ailelerde biseyler yapicak tabiki ama herseyi de aileler yapamaz.
1000 lira maas aliyor diyelim bende 600-700 lira alsam oluyor 1600-1700 lira.
bunun diyelim 500 lira kiraya gidiyor
suya elektrige 100 er lira gidiyor diyelim en kötü hesaplama yaparsak.
kaliyor bize 1000 lira evin masrafi yiyecek icecek 200-300 lira diyelim aylik
kaliyor bize 700 lira yetmezmi peki? bence yeter hepsini harcamak zorunda degiliz tabiki.
diyelim fazladan 300 lira artti ay sonunda atariz kenara yada bircalri öderiz bilemicem simdi ne yapariiz
merhaba arkadaslar,
ben yurtdisinda yasiyorum sevgilim türkiyede kirklareli il´inde yasiyor.
bu sene nisan yapmayi düsünüyoruz. sene ye de dügün.
tabiki biz türkiyede yasamaya karar verdik.
sevgilim avukatin yaninda calisiyor ve aylik 900 lira maas aliyor.
ailemi düsündüren ise onun maasi. "size yetmez" diyorlar.
bende evlendikten sonra calismak istiyorum.
ilerde cocuk olunca ben calisamazsam bi süre, sevgilim evlendikten sonra maasinin 1000 liraya cikicani söyledi sizce 900 yada 1000 lira maas yéterli olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?