91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Günaydın canım
Bişey soracağım senin askerin bugün aradımı seni
Bneimkinin 2. günü hala ses yok

Canım merhaba..Dün aradı beni bu gün için akşam 7 de ara dedi ben arayıp görüşücektim annesinle 2 gündür görüşmüyor beni aradı üst üste diye annesine dedim siz arayın 7 de onu.Kartı yanında olursa ardından bana döner yoksa bana haberini verirsiniz nasılmış diye dedim. Haber bekliyorum meşgulmuş bütün ankesörlü telefonlar ulaşamamışlar. Bakalım ulaşınca haberini alıcam.
Sana 1. erbaş bölüğünüm numarasını vereyim mi ankesorluden ara sor, eğer o bölükteyse çağırırlar. Değilse nerde olduğunu söylerler orayı ararsın. 2 gündür habersiz kalmışsın
Arama konusunda çok sıkıntı çekmiyoruz aslında yani gittiğinden bu yana görüşüyoruz günde 1 defa.

Ay bugün öğlenden sonra aradı 1 dk anca konuştuk

Gözün aydın canım aramış...
Onlar aradığında ancak öyle 1 veya 2 dk konuşabiliyorlar.Sıra ve yoğunluktan sen aradığında etraf sakinse biraz daha uzun konuşur.
Kantine çıkmaları yasakmış oraya çıkınca daha rahat arayabilceklermiş sanırm..

büyük ihtimal 24üdür canım bende askımdan dün öğrendim cuma gününe denk geliyor 2 gün evci izni varya cumartesi pazara geliyor

Canım bizim çavuş adayı oldugundan acemilik 120 gün ya şimdi izin nasıl yapıyorlar kesin bilgimiz yok normalde yemin töreninden sonra dağıtımamı çıkılıyor?

mesela benim aşkımda sanırım 75 gün acemilik yapcak ama yemin tören 24 ünde dagıtım 2 ay sonra..acemilik süresi tam belli değil 28 gunde olabilir dedi ama 28 gün yapan cıkıor zaten dagıtıma dier türlü dediğim gibi

Ben de şey diye duydum bu yemin töreninden sonra bulunduğu şehirin dışına çıkmamak kaydıyla 2 3 gün izin veriliyormuş diye..

Ben de şey diye duydum bu yemin töreninden sonra bulunduğu şehirin dışına çıkmamak kaydıyla 2 3 gün izin veriliyormuş diye..

evet evci iznini diyor olmalısın alıcak benim sözlümde izin şehir dısına cıkılıyor mu onu tam bilmiyorum ama cuma günü yemin töreni var cmt pazar da tatil yani 2 gün izin kullanıolar çogu zaten otelde kalıyor birinci dereceden ailesi imza atıp evci iznine cıkabiliyorlar

ama sanırım öyle canım şimdi hatırladım duymustum dogru cıkamıyolar il dısına

ama sanırım öyle canım şimdi hatırladım duymustum dogru cıkamıyolar il dısına

Evet canım işte öyleymiş kendisine sorduğumda da evet öyle dedi ya detay konuşamadık var zaten daha konuşuruz..
Bugün hepten kötü hissediyorum sesini duyamadım o da beklemiştir kesin beni.
Ara aşkım yarın demişti ailesi arasın diye dedim ama onlarda ulaşamamışlar inş. aklına başka şeyler gelmez aramadım diye üzülmez öff:2:

oof canım ya cok iyi anlıyorum seni ama aklına öyle şeyler getirme lütfen biz kızlar çok kuruyoruz kafamızda öyle düşünmez merak etme üzme kendini yarın inşallah konusursunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…