91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

oof canım ya cok iyi anlıyorum seni ama aklına öyle şeyler getirme lütfen biz kızlar çok kuruyoruz kafamızda öyle düşünmez merak etme üzme kendini yarın inşallah konusursunuz

Diğer arkadaşları konuştuysa burkulmuştur içi canım yaa...Valla canım çok sıkkın kalbim daralıyor bilsem ki ona kızmıcaklar şimdi arıcam da saat uygun değil işte :2:

Diğer arkadaşları konuştuysa burkulmuştur içi canım yaa...Valla canım çok sıkkın kalbim daralıyor bilsem ki ona kızmıcaklar şimdi arıcam da saat uygun değil işte :2:

bende sana teselli veriyorum canım ama çok iyi anlıyorum seni bi asker bekleyen olarak
sürekli zamanım onunla kavusacagımız anı düşünmekle geçiyor
moralim bozuyor
düşüncelerimin içinde bogusuyorum tek tesellim tek umudum belki seçimden sonra düşer askerlik tek bu yani bu düşüncenin altına sıgınmıs durumdayım

Son düzenleme:

O konuda hiç ümidim kalmadı benim be canım..
Olsa güzel olur yani 12 ay olsa düz hesap yine güzel zaten indirilse bile 12 ayın altına indirmezler.
Sığın bakalım inşallah olur da kavuşuruz bikaç ay erken..
Ben de usta birliğine İzmir' e çıkma şansı üzerine düşünmekte dualar etmekteyim Havacı ya burada da var hava birliği şansı var yani gelmesinin o şans vurursa süper olucak
Siz hangi saatlerde görüşüyorsunuz telefonda acaba?
Benim aklım şimdi görüşememekte yarın okula gitmeden arasam bişey derler mi ki yani 12 ye kadar?

Ne bileyim canım ya aslında dogru söylüyosun da umut olmadan yasanmıyor işte insan bazı şeylerde arıyor ümidi teselliyi
İnşallah çıkar canım benim gelir yanına
Ben çok şükür gittiği günden beri hergün konuşuyoruz 3 4 kez bazen 2 ama duyuyorum sesini her sabah iştimadan önce arıyor öğlen arıyor akşam arıyor ne bilim sıra çok oluyo onun oldugu yer ankara etimesgut çok kalabalık ..
bende istanbul olsun cok istiyorum yolluyormuş ankara tankçıları buraya çok dua ediyorum inş..gerçi herseyin hayırlısı diyelim...ara istersen canım kızmazlar ona merak etme askerin var orda sonucta bişi demezler problem olucagını sanmıyorum..

Yat komutu vermişler o saatten sonra görüşülmüyormuş..
Seninki rahat herhalde pek guzel gnde bırden fazla konusabılıyormussunuz bizimkinin eğitimleri falan çok yogunmuş ancak 1 kez gorusebılıyoruz günde ona da sukur yetiyor sesını duymak bıle 1 dk.
İnş. senin de dilediğin olur,Zaten uzağız birbirimizden enazından şu askerlikte yüzümüze gülse kader...

yok canım benimkide hiç rahat değil sesi falan kısılmıs askım pestilimizi çıkarıyorlar diyo komutan 15 dk ara der demez telefona nasıl kosuyorum bilemezsin diyo hep nefesnefese sabah biraz erken uyanıyo konusuyors aksam da çok sıra oluyo..yoksa nerde rahatlık acayip yogunlar zaten hepsi öledir yemin törenine hazırlanıyorlar..ankara da herkes diyor ki sürekli eli basında slm verir pozisyonunda cok disiplin orası sürekli komutanlar falan...bazen bi an bulup arıyo inan 10 sn konusuyorus seni seviyorum diip kapatıorus çok acı ya

Öff öff dicek bişey bulamıyorum yaa....
Geçsin artık şu günler!

Öff öff dicek bişey bulamıyorum yaa....
Geçsin artık şu günler!

evet canım geçsin artık dayanmak zor günler uzun sıkıcı bıktım daha şimdiden boguluyorum resmen sonra gelicek evlenices derken mutlu oluyorum bunca yıl bekledik askerlik son asama gelsin hemen evlilik allahın izniyle

su yazıyı gördükce deli oluyorum 1 yıl 2 ay 3 hafta 2 gün oooooooffffffff bu ne be şaka resmen

Askerden sonra hemen evlenicek misiniz?

Askerden sonra hemen evlenicek misiniz?

canım biz zaten 6 yıldır seviyoruz birbirimizi sözlüyüz aileler hersey biliyor yıllardır tek taşla kapıma da geldi evlilik teklifi tamamdır amaaaa işte gel gelelim beybabacım askerlik olmadan olmaz dedi nişan yapmadı geldiği zaman nişanı yapıp hemen evlenmeyı dusunuyorus beklicek bişi kalmadı kendine söylüyo zaten hemen evlenelimm..gecen inadına telefonda dedim ki pişşştt evlencesmi kociş dedim gülüyor ben napıorum burda diyo..kıyamam ya normalde 2 yıl daha tecil hakkı varken mutlulugumuz için gitti allah herkesin yüzünü güldürsün

Ne güzel..
Bizim de yapım aşamasında henüz..
Gelicek iş durumları evlilik alt yapıları uygun olunca biz de adım atarız..
Allah kısmet ederse

Kızlar hayal ettim de gün gelicek bizde plakalara inicez keyifli olcaz bu 400 300 200 lerden kurtulmus olucaz ne kadar güsel ya hepimiz mutlu olucas mutluluga daha da yakınlasmıs olucas:97:

Bir umut göğüslediğim yıllardır beklediğim
Kalbimin sahibisin sen
Çırpınıyor yüreğim ferman buyur ölürüm
Ömürümün sahibisin sen sevgiliiiiiiiii

Özledim ben seniiiiiiiiiiiiiii çok!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…