- Konu Sahibi Nazenin1905
-
Özlemi, üzüntüsü bi yana da.. Gururu da bambaşka işte.. Her kıza nasip olmuyor..
Özlemi, üzüntüsü bi yana da.. Gururu da bambaşka işte.. Her kıza nasip olmuyor..
evet bugun onu söyledim askıma özlüyorum seni askerim ama gururluyum dedim..
inanılmaz bir sey asker beklemek içerisinde her duygu mevcut ..hele ki yemin töreni sabırsızlanıorum onu öyle görmek yemin ederken kamuflaj içerisinde oooff duygulu duygulu izlemek askerimi allahım nasip et her kıza
Bende öyle diyorum seninle gurur duyuyorum sevgilim diye..Cesaretlendirdiğini söylemişti kendisini..
Ahh bitanem benimmmm...
Ben de yemin töreninde aynen off kimbilir nasıl çarpar yüreğim on öyle görünce.
Kısa dönem nasip etsin çoğunlukla diyim ben de hem gurur yaşasınlar hem de az ayrı kalsınlar
Son 10 dk. şafakların atmasına..
Kızlar çok merak ettim adı nedir sevdiklerinizin benim ki mehmet varmı adaş enişte
Aslında şanslıyız askerdeler geçen gün lehimize ya agustosa kalsalardı napıcaktık o kadar ççok korkmustuk ki agustosa kalıcak diye ...mayısa cıktı şükür agustosa kadar 3 ayı devirmiş olcas
Kızlar çok merak ettim adı nedir sevdiklerinizin benim ki mehmet varmı adaş enişte
Biz şubatta bekliyorduk hatta geldi görüştük burdayken açıklandı şubat celbınde gıdenler baktık yok..Sonra aradık mayısa kalmışş. Şubatta gitseydi benim de biraz zaman geçmiş olucaktı.
449! olucaz biz..
olsun canım mayısta gitmesi iyi olmus agustosa kalmaktansa dimi :) bardagın dolu tarafından bakalım
Evet canım iyi oldu..
O zaman soğuktu hem hep düşünüyordum eğitimlerde üşücek diye falan diye nasılsa kış görcekler ama askerliğin ilk adapte oluncağı zaman kötü olur diyordum..Şimdi de yanıyorlardır gerçi ama olsun sıcaktan zarar gelmez diyelimm barii
neyse kızlar ben yatıyorum sabah olsan aşkımın sesini duyim iştimadan önce arıyor 6 gibi artık bende asker gibiyim
herkese iyi geceler
rabbim korusun hepinizi ve askerlerinizi / askerimi
Canım bizim çavuş adayı oldugundan acemilik 120 gün ya şimdi izin nasıl yapıyorlar kesin bilgimiz yok normalde yemin töreninden sonra dağıtımamı çıkılıyor?
Ben de şey diye duydum bu yemin töreninden sonra bulunduğu şehirin dışına çıkmamak kaydıyla 2 3 gün izin veriliyormuş diye..
kızlar yemin töreninden sonra acemiliği 1 ay olanlar usta birliklerine gidiyor, 75 ve 120 gün olanlar 2 günlük evci izninden sonra kaldıkları yerden acemi birliklerinde devam ediolar, dağıtıma kadar.evet evci iznini diyor olmalısın alıcak benim sözlümde izin şehir dısına cıkılıyor mu onu tam bilmiyorum ama cuma günü yemin töreni var cmt pazar da tatil yani 2 gün izin kullanıolar çogu zaten otelde kalıyor birinci dereceden ailesi imza atıp evci iznine cıkabiliyorlar
kızlar yemin töreninden sonra acemiliği 1 ay olanlar usta birliklerine gidiyor, 75 ve 120 gün olanlar 2 günlük evci izninden sonra kaldıkları yerden acemi birliklerinde devam ediolar, dağıtıma kadar.
Yemin töreninin olduğu gün evci çıkanlar için il dışına çıkamaz deniyor ama biz askerimi evine getirmiştik2 gün evimizde kalmıştık...
güzel canım valla ama yakalandıgı zaman cezası varmıs siz sıyrılmıssınız ..genede çıkmasın derim özellikle otel adresi falan verince bakıyorlarmıs eve sanırım bakmıolar ilgilenmiolar o okadar
olsun siz tadını cıkarmıssınız
Evet biz de abimi çıkarmıştık. Sorun olmamıştı. Ama istisnalar da var tabi..
Bu arada günaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?