91/2'ler (Mayıs-Temmuz) Burayaa..

Canım katılıyorum bende yormak istemem insanları ama babalar için sanırım kızlarını vermek kolay bir iş değil ..
Benimki nerdeyse ağlayacak ne yapacagım bilmiyorum ya
Gidip görmeden oraları vereceğini sanmıyorum.. Ben istiyorum ki gelsinler tanışma kaynaşma&isteme hepsi bir arada olsun .. Bakalım o zaman babama soracagım ne diyorsun baba die, onlarda ne için geleceklerini bilmeliler .. Tanışmaysa tanışma, istemeyse isteme ..
Biz ne kadar düşünşekte istesekte bazı şeylerde sözümüz geçmiyor
Ee son söz babalardan

ay ne güzel yaaa
şafaklar düşmüş vuslat an meslesi
düğün nişan konuşuluyor
allahım bana da nasip etsin inşallah böyle güzel günlerden bahsedebilmeyi
bizim daha 200 günümüz var

allah gönlümüze göre versin inşallah kızlar allah mutlu etsin ayırmasın tüm sevenleri

Son düzenleme:

Güzel görünüyor değil mi canım bu sohbetler sizede nasip olsun inşallah
Biz bile inanamıyoruz ki bunları konuşabildiğimize
Amin Amin Amin

Hiç kolay değildir eminim.. Bizde de ne zaman lafı geçse babam kaçacak yer arıyor.. Çok düşkün bana.
Babamda öyle kesinlikle ilk geldikleri
nde vermem diyordu ama dediğim gibi yaşayınca anlıyorsun bazı şeyleri.. Onunda fikirleri değişti.
Yaklaşınca babana sorarsıni geç olsun güç olmasın.

Aynen tatlım aynen birde tek kız olunca, sende tek kızsın bildiğim kadarıyla .. Ciğerleri sökülüyormuş gibi oluyor
Haklısın görmüş geçirmiş demek ki baban deneyimi var belkide dediğin gibi olur .. Yaklaşsında bende bi soracağım baba ne diyorsun diye ..

Evet tatlım salonlar 3 binden başlıyor ee salonda nişan bizim için ideal değil yani benim için neden çünkü onlar oradan ne kadar kişi getirebilirler ki nişan için taş çatlasa 10 yani ben salonu tutacağım nasıl dolduracağız ki bizde salonda nişan hiç olmuyor evde oluyor yüzük takılır pasta kesilir eğer yer müsaitse isteğe göre dans yada oyun oynarlar falan öyle bir ritüel yani.Ben bu yüzden salon nişanı hiç düşünmüyorum ki kına yapılacak İzmir'de onun için salon tutulacak aileme yüklenmekte istemezdim gerekli olsaydı da..
Berkant ile konuştuğumuzda ben sadece aile büyüklerinden misafir getirirsin dedim
O da zaten anne babası ablası evli onlar ve bir amcayla bir teyze getirim dedi onlar da karı koca işte 10 kişi falan eder herhalde.
Bizden de ben aynı şekilde aile büyüklerini çağırırm kuzenlerimden derken evde atlatır geçeriz.Dışarıdan gelen insanları oraya buraya sürükleyemem ki..Yakınımızda bir otel var terası var eğer uygun bir şey söylerse orayı düşünebilirim sayımız artarsa.
İade ziyaret de gerekli bir şey bence burada çoğumuz ayrı şehirlerden ilişkiler yürüttük kendimiz gidip görsek de ailelerimiz de bir bizim gidip yaşayacağımız yeri,akraba olacakları aileyi kendi yerlerinde görmeleri gerekli diye düşünüyorum ben.İyi de olmuş çağırmışlar gidersiniz o da aradan çıkar.Erkek arkadaşının ailesi geliriz diyorlarsa aman yorulmayın gelmeyin de demezsin
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında senin nişanın bizlere de yol gösterecek kesinlikle.​

güzel olmaz mı canım süper süper

hadi siz gidin evlenin de

sıra bize gelsin

bebişlere yetişiriz

hahaaha

GElsin canım sıramızı savalım, fakat bizim bebişe evlendikten 2 yıl sonra kadar sıra gelir hemen düşünmüyoruz :) Ama ne olacağı bilinmez tabi
Allah aratmasın, istediğimiz zaman nasip etsin.

4 hafta kadar sonra topiğiniz kapanacak mı şimdi

bütün 91/2 ler terhis oluyor galiba demi kızlar

Evet canım 91/2 ler terhis oluyor tezkereci devreyiz biz şuanda.. İzin kullanmamış örneği Özge arkadaşımız 7 gün sonra bitiyor ,, en geçide biz 20 Ağustos bitiş.

Topik kapanmaz biz çok alıştık birbirimize tertip olarak burdan devam ederiz herhalde ya da baska baslık acarız bilmiyorum ki

Son düzenleme:

Evet evet bende ilk salon düşünüyordum ama şimdi hiç sıcak değilim.. Dediğin gibi kına da zaten tutulacak.
İdeal kişi sayısı işte, ev içinde uygun. Otelle bi konuş canım ama tahminimce onlarda biraz tuzluya kaçacaktır.. Ev cepte nede olsa..
İadei ziyaret evet aile için çok önemli.. Ama keşke bir iki görüşte tanıyabilseler aileleri.. Benim abimin eşinin ailesiyle annem çocukluk arkadaşı.. İyi tanışıyorlar diye istemeyi hemen yaptılar, şuan görüşmüyoruz.. Akraba olmadan anlayamıyorsun gerçekten.. En aızndan bir nebze içleri rahat eder,
Onlar İzmire gelip nişan olacak sonra hep beraber İstanbula gidicez, Aileler iki arabayla gider, bizde Yavuzla otobüsle gideriz diye düşündük, iyice kaynaşsınlar..
Bizde pek az kişi olacağını sanmıyorum.. Onların hem akraba kalabalık hem de herkes bu günü bekliyor.. Takımı alan bile olmuş

Topik kapanırmıymış hiç.. Daha kızlar bebeğinize hangi bez kullanıyorsunuz diye sorular getireceğiz

Ah kızlar sizin eviniz ne güzel müsait biz bi tasınamadık ki kendi evimize geniş ferah ferah ..

Geçen bir kaç yeri aradım 2 bin 3 bin 2,5 3,5 hep böyle fiyatlar artık mecbur salon tutulacak
Düğün havasında olur ..

Düğünümüzüde kır düğünü gibi kokteyl eşliğinde düşünüyoruz.. Bizdede böyle ilerliyor durumlar ..
Bu salon durumu çok gıcık ya yer bulma bakma anlaşma falan

Özge Ziganayı hatırlıyor musun Ekim Kasım gibisi için fiyat aldım akşam 3,5 dedi Gündüz 2,5 dedi ..
Bakalım ne olacak inşallah ..

İşte kimimiz bi tarafı sade yapıp bi tarafta düğün havası olacak.. Dengeliyoruz bi şekilde..
Yasemin bi an önce yer tutun, kasıma kadar dolduruyorlar rezarvasyonları

İşte kimimiz bi tarafı sade yapıp bi tarafta düğün havası olacak.. Dengeliyoruz bi şekilde..
Yasemin bi an önce yer tutun, kasıma kadar dolduruyorlar rezarvasyonları

Canım ya anneme diyorum bak yer tutalım ayarlayalım kızım dur daha Mehmet gelmedi o bi gelsin falan deyip duruyor sinir oluyorum
Ya tamam bende Mehmetle bakmak isterim ama bi taraftar ya yer olmazsa die korkuyorum .. Annem merak etme buluruz diyor babamın çok çevresi var bu alanda sanırım ona güveniyor .. Ne bileyim ya keşke nişan tarihim belli olsa :2:

Sıkıldım hep beklemekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…