- Konu Sahibi Nazenin1905
-
- #11.881
Mekanlara baktım gerçekten beni çok aşıyor.. 3binden aşağı yer bulamadım.. Cafe tarzı dedim oralarda bile uçuk fiyatlar istiyorlar. Kısmet oldu bana bu ev, kurtuldum bu işlerden..
Tuttuğun yer eve yakın olması çok daha iyi olur sonuçta dışardan misafirlerin olacak. Evde yapabilmen mümkünse evde yap derim hem daha sıcak bir ortam olur..
Şu iadei ziyaret olayı kafamı çok kurcalıyordu nasıl olur fln.. 31 Ağustosta (nişandan sonra) davet ettiler İstanbula.. Hem torunlarının sünnet mevlüdü olacak akrabaları eşi dostu daha iyi tanıyalım diye.. Babamda ilk geldiklerinde vermeye karşı ama ben insanları yormak istemiyorum.. Sonuçta bir aileyi içine girmediğin zaman asla tanıyamazsın.. Şahsen abimde yaşadık bu olayı.. Biraz daha sıcak sanırım artık. Bilmiyorum o gün son söz onun kafasına ne eserse
ay ne güzel yaaa
şafaklar düşmüş vuslat an meslesi
düğün nişan konuşuluyor
allahı bana da nasip etsin inşallah böyle güzel günlerden bahsedebilmeyi
bizim daha 200 günümüz var
allah gönlümüze göre versin inşallah kızlar allah mutlu etsin ayırmasın tüm sevenleri
Canım katılıyorum bende yormak istemem insanları ama babalar için sanırım kızlarını vermek kolay bir iş değil ..
Benimki nerdeyse ağlayacak ne yapacagım bilmiyorum ya
Gidip görmeden oraları vereceğini sanmıyorum.. Ben istiyorum ki gelsinler tanışma kaynaşma&isteme hepsi bir arada olsun .. Bakalım o zaman babama soracagım ne diyorsun baba die, onlarda ne için geleceklerini bilmeliler .. Tanışmaysa tanışma, istemeyse isteme ..
Biz ne kadar düşünşekte istesekte bazı şeylerde sözümüz geçmiyor
Ee son söz babalardan
Hiç kolay değildir eminim.. Bizde de ne zaman lafı geçse babam kaçacak yer arıyor.. Çok düşkün bana.
Babamda öyle kesinlikle ilk geldikleri
nde vermem diyordu ama dediğim gibi yaşayınca anlıyorsun bazı şeyleri.. Onunda fikirleri değişti.
Yaklaşınca babana sorarsıni geç olsun güç olmasın.
Güzel görünüyor değil mi canım bu sohbetler sizede nasip olsun inşallah
Biz bile inanamıyoruz ki bunları konuşabildiğimize
Amin Amin Amin
Mekanlara baktım gerçekten beni çok aşıyor.. 3binden aşağı yer bulamadım.. Cafe tarzı dedim oralarda bile uçuk fiyatlar istiyorlar. Kısmet oldu bana bu ev, kurtuldum bu işlerden..
Tuttuğun yer eve yakın olması çok daha iyi olur sonuçta dışardan misafirlerin olacak. Evde yapabilmen mümkünse evde yap derim hem daha sıcak bir ortam olur..
Şu iadei ziyaret olayı kafamı çok kurcalıyordu nasıl olur fln.. 31 Ağustosta (nişandan sonra) davet ettiler İstanbula.. Hem torunlarının sünnet mevlüdü olacak akrabaları eşi dostu daha iyi tanıyalım diye.. Babamda ilk geldiklerinde vermeye karşı ama ben insanları yormak istemiyorum.. Sonuçta bir aileyi içine girmediğin zaman asla tanıyamazsın.. Şahsen abimde yaşadık bu olayı.. Biraz daha sıcak sanırım artık. Bilmiyorum o gün son söz onun kafasına ne eserse
güzel olmaz mı canım süper süper
hadi siz gidin evlenin de
sıra bize gelsin
bebişlere yetişiriz
hahaaha
4 hafta kadar sonra topiğiniz kapanacak mı şimdi
bütün 91/2 ler terhis oluyor galiba demi kızlar
Evet tatlım salonlar 3 binden başlıyor ee salonda nişan bizim için ideal değil yani benim için neden çünkü onlar oradan ne kadar kişi getirebilirler ki nişan için taş çatlasa 10 yani ben salonu tutacağım nasıl dolduracağız ki bizde salonda nişan hiç olmuyor evde oluyor yüzük takılır pasta kesilir eğer yer müsaitse isteğe göre dans yada oyun oynarlar falan öyle bir ritüel yani.Ben bu yüzden salon nişanı hiç düşünmüyorum ki kına yapılacak İzmir'de onun için salon tutulacak aileme yüklenmekte istemezdim gerekli olsaydı da..
Berkant ile konuştuğumuzda ben sadece aile büyüklerinden misafir getirirsin dedim
O da zaten anne babası ablası evli onlar ve bir amcayla bir teyze getirim dedi onlar da karı koca işte 10 kişi falan eder herhalde.
Bizden de ben aynı şekilde aile büyüklerini çağırırm kuzenlerimden derken evde atlatır geçeriz.Dışarıdan gelen insanları oraya buraya sürükleyemem ki..Yakınımızda bir otel var terası var eğer uygun bir şey söylerse orayı düşünebilirim sayımız artarsa.
İade ziyaret de gerekli bir şey bence burada çoğumuz ayrı şehirlerden ilişkiler yürüttük kendimiz gidip görsek de ailelerimiz de bir bizim gidip yaşayacağımız yeri,akraba olacakları aileyi kendi yerlerinde görmeleri gerekli diye düşünüyorum ben.İyi de olmuş çağırmışlar gidersiniz o da aradan çıkar.Erkek arkadaşının ailesi geliriz diyorlarsa aman yorulmayın gelmeyin de demezsin
Hayırlısı olsun hepimizin hakkında senin nişanın bizlere de yol gösterecek kesinlikle.
Topik kapanırmıymış hiç.. Daha kızlar bebeğinize hangi bez kullanıyorsunuz diye sorular getireceğiz
Ah kızlar sizin eviniz ne güzel müsait biz bi tasınamadık ki kendi evimize geniş ferah ferah ..
Geçen bir kaç yeri aradım 2 bin 3 bin 2,5 3,5 hep böyle fiyatlar artık mecbur salon tutulacak
Düğün havasında olur ..
Düğünümüzüde kır düğünü gibi kokteyl eşliğinde düşünüyoruz.. Bizdede böyle ilerliyor durumlar ..
Bu salon durumu çok gıcık ya yer bulma bakma anlaşma falan
Özge Ziganayı hatırlıyor musun Ekim Kasım gibisi için fiyat aldım akşam 3,5 dediGündüz 2,5 dedi ..
Bakalım ne olacak inşallah ..
İşte kimimiz bi tarafı sade yapıp bi tarafta düğün havası olacak.. Dengeliyoruz bi şekilde..
Yasemin bi an önce yer tutun, kasıma kadar dolduruyorlar rezarvasyonları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?